ja jestem anty
morotolka, aszczegolnie model V3 (mialem 2 sztuki). zwyczajny szmelc, mimo ladnego wygladu i swietnego wyswietlacza.
siemensy jako dobre sluchawki skonczyly sie na serii 45 a dokladniej ME i S.
alcatela mialem tylko OT311 i joy padl.
to samo sie dzieje czesto w
SE, nawet bardzo.
wczesniejsze
nokie byly i sa fajne typu 3330/3310 tam bylo wszystko fajnei nic sie nie sypalo, teraz mam to co widac w opisie i w sumie jest ok, kilka powaznych upadkow zaliczyl i poza uszkodzeniami typu glebokie ubytki obudowy to jest ok, a no i cos w srodku lata ale nawet w serwisie nie wiedzieli co:)
wyswietlacz dzieki Bogu jest caly jeszcze,nie nastapilo samoistne rozlanie

za to kolega tak mial ze bawil sie troche 6610 na mrozie potem wszedl do lokalu gdzie bylo dosc cieplo i to byl ostatni raz kiedy widzial cokolwiek na swoim telefonie.
mam tez od czasu do czasu w lapach
samsunga x660 calkiem fajny, obudowa zwarta klapka nie lata calkiem przyjemny, troche wyswietlacz marny ale ogolnie sie trzyma. juz prawie pol roku.
sagema ma kolega - my-x6-2 i jest ok, nic sie z nim nie dzieje (poza tym ze to juz jego drugi bo pierwszy taki sam wymienili mu w serwisie wlasnie na ten, nie wiem z jakiego powodu), slucha sporo mp3, fajny wyswietlacz, (bardzo fajny patent jak w samsungu ze przygasa ekran a klawiatura gasnie calkiem) ale jakos nie jestem na francuzkie telefony i auta nastawiony pozytywnie...
/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/