• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#141079  autor: D@rio
 13 sty 2007, 00:10
tepsaslave pisze:A ja jak sie pytałem to kazali mi zmienic abo na 60 min za darmo.A pytałem sie i w Telepunkcia jak i na BL.
no i prawidłowo że Ci kazali.

Natomiast, ja wiem że są pewne "luki" które można wykorzystać i załatwić sobie to, co ma Prometo.

No chyba że tak jak mówi Prometo, TP wprowadzi na stałe już neostradę na socjalnych i "full legal"...

Obrazek

re

#141130  autor: amadeo
 13 sty 2007, 08:07
D@rio pisze:Neo na socjalu jest możliwe, wiele osób je ma...
z winy operatora a tego cofnąc się nieda

Obrazek

re

#141131  autor: amadeo
 13 sty 2007, 08:08
Prometo pisze:
tepsaslave pisze:A pytałem sie i w Telepunkcia jak i na BL.
Jak już tu gdzieś pisałem jakaś przyzwoita babeczka w salonie Orange powiedziała mi, że można mieć Neostradę na socjalnym, jej wielu przyjaciół tak ma. Moim zdaniem, obym się nie mylił TP SA chyba puści Neostradę na socjalnym wystraszyli się chyba tej 3% kary od przychodów za 2005r.
to niema zadnego zwiazku

Obrazek

#141339  autor: Prometo
 13 sty 2007, 20:56
amadeo pisze:z winy operatora a tego cofnąc się nieda
Mam rozumieć, że jak podpisałem umowę na socjalnym na świadczenie usługi Neostrada
TP SA nie może mnie ukarać.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

re

#141342  autor: amadeo
 13 sty 2007, 21:13
Prometo pisze:
amadeo pisze:z winy operatora a tego cofnąc się nieda
Mam rozumieć, że jak podpisałem umowę na socjalnym na świadczenie usługi Neostrada
TP SA nie może mnie ukarać.
dokładnie, i usługii neo ci nie zabierze jesli się zorientuje

Obrazek

#141353  autor: Prometo
 13 sty 2007, 21:35
To mogłem podpisać umowę na wyższą opcję, ale jak narazie to 512 mb/s w moim przypadku się sprawdza - nie jestem dzieckiem neostrady bez obrazy.

#142640  autor: Skarpyta
 18 sty 2007, 07:10
kumpel zamówil dość dawno neo opcje 512 nie dość że czekał 3 tyg a obiecali mu że:
-dostarcza w ciągu 2 tyg
-przyjedzie gosciu i jeszcze mu wszystko zrobi

neo przyszło po ponad 3 tygodniach,przywiózł je zwykly kurier :smt005 i na dodatek już 2 tydzien idzie i nieda sie zarejestrować,nie rozmawiłem z nim już tydzien ale mówił że w tym tygodniu zrywa umowe i przechodzi na radiowe

Obrazek
Obrazek