• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #139319  autor: marcinb
 05 sty 2007, 15:36
POMÓŻCIE: kolega ma do wyboru w przedłużeniu umowy Orange Nokię 6280 lub Nokie N70, co ma wybrać? (do używania lub do sprzedaży)

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

odp

#139320  autor: provocatorka
 05 sty 2007, 15:51
Wszystko zależy od tego czy będzie wykorzystwał możliwości Symbiana, jeśli tak niech bierze N70 :!:
Ja skłaniałabym się jednak ku 6280 bo jest to świetny telefon, wyświetlacz piękny :-D
Jeśli będzie sprzedawał telefon to chyba 'ciut' więcej pieniążków można wziąć za N70 ale ceny są w miarę podobne.
A swoją drogą to ja i tak czekam na 6288 :mrgreen:
 #139326  autor: marcinb
 05 sty 2007, 16:09
provocatorka pisze:Wszystko zależy od tego czy będzie wykorzystwał możliwości Symbiana, jeśli tak niech bierze N70 :!:
Ja skłaniałabym się jednak ku 6280 bo jest to świetny telefon, wyświetlacz piękny :-D
Jeśli będzie sprzedawał telefon to chyba 'ciut' więcej pieniążków można wziąć za N70 ale ceny są w miarę podobne.
Właśnie ceny N70 na Allegro są jakoś dziwnie rozrzucone. Albo kup teraz za 1200-1300 albo za ok 600 zł. :?:
Kolega obydwa modele ma zaoferowane za 1 zł.

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#139333  autor: tomico
 05 sty 2007, 16:46
albo za ok 600 zł. :?:
Za 600 z simlockiem na angielską sieć. Ściągnięcie kosztuje 400 zł więc wiesz.. Niech bierze 6280 bo ma lepszy wyświetlacz, kręci lepsze filmy.

#139345  autor: frgt/10
 05 sty 2007, 17:39
Dobrze, że te tematy powstają :D ja nie będę musiał ich zakładać jak będę wybierał telefon :P

Shit zapomniałem dopisać: ponieważ ja nie wykorzystam symbiana, a na dodatek wkurzałoby mnie wolne ładowanie się menu/aplikacji to: oczywiście N6280 ;), która to aktualnie zajmuje u mnie pierwsze miejsce w wyborze telefonu na nowy abonament.

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477