Witam,
do końca roku 2006 mieszkańcy strefy numeracyjnej telefonów stacjonarnych (022) mogą podpisać umowę na dostęp do internetu na liniach TP S.A. z konkurencyjnym operatorem Netia S.A. Sprzedaż masowa usługi Net24 rozpocznie się w I kwartale 2007. Jest to dostęp w technologii ADSL, możliwy do wykonania dzięki podpisaniu umowy pomiędzy TP SA a Netią SA na BSA i WRL (opis co to jest znajduje się w iinych postach). W chwili obecnej trwa tzw. sprzedaż testowa (czytaj czy procedura działa sprawnie).
Aktualny cennik usługi Net24 uruchamianej na liniach telefonicznych TP S.A.
prędkość cena brutto
umowa na 24 miesiąc na 12 miesięcy
512 kbit/s 44,30 zł 60,00 zł
1 Mbit/s 55,00 zł 64,00 zł
2 Mb/s 110,00 zł 115,00 zł
6 Mb/s 124,00 zł 130,00 zł
ww. ceny są cenami płaskimi (czytaj= nie zmieniają się przez czas obowiązywania umowy).
Najfajniejsza rzecz: BRAK LIMITÓW
Jak Cię zainteresowałem, czytaj dalej,
1. napisz maila na:
[email protected]
a) tytuł maila: BSA miasto 022 i 3 pierwsze cyfry numeru telefonu w TP
przykład tytułu: BSA Warszawa 022843
b) maila wysyłaj z adresu na który będę mógł odpowiedzieć
2. sprawdzenie dostępności odbywa się natychmiast po przeczytaniu przeze mnie maila,
3. jak jesteś w zasięgu usługi net24, dostaniesz odpowiedź z kontaktem do mnie, dzwonisz, umawiamy się na spotkanie
4. cieszysz się tanim internetem bez limitów
DODATKOWE INFO:
* aby podłączyć net24 musisz posiadać linię analogową w tpsa. (obojętnie jaki abonament)