• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 27 z 57
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 57

#137766  autor: Bobb
 30 gru 2006, 23:41
Nie przejmuj sie. Trzeba sie przyzwyczaic do tego ze w kolo pelno ludzi, ktorzy tylko krytykuja. Rob swoje i zbieraj informacje :)

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#137767  autor: bosman102
 30 gru 2006, 23:42
ddluk, screany były zarąbiste, przyznaje rację!
Ale ogólnie to wiele informacji po czasie pisałeś, bądź cytowałeś domysły forumowiczów (niezabronione to jest, ale niesprawdzone są to informacje)

#137770  autor: ddluk
 30 gru 2006, 23:48
Na początku masz racje, pisałem domysły, opinie i przepisywałem co na forum, teraz jednak wszelkie informacje które publikuje mają oparcie na faktach które otrzymuje, więc opinii z forum już nie będzie, chyba, że będą bardzo konstruktywne :)

Blog PLAY ->> http://www.blogplay.eu

#137771  autor: Bobb
 30 gru 2006, 23:51
Zawsze jakos trzeba zaczac. Wazne ze znalazles dobre zrodlo informacji z, ktorego mozesz spokojnie czerpac newsy...

#137773  autor: bosman102
 30 gru 2006, 23:51
ddluk, W sumie to można w tym aspekcie nieco żalu mieć do telepolisu, bo wiele innych podobnych stron podaje często jakieś neawsy z tym związane, a tutaj prócz praktycznie "nadchodzi p4" nic się nie pojawiło.

#137783  autor: Irek
 31 gru 2006, 00:04
ddluk, staraj się dalej może coś z tego wyjdzie w końcu.

"And one more thing..."

#137819  autor: Rokko
 31 gru 2006, 08:54
ciesze sie, ze ta strona jest. jezeli bedziesz mial dobre informacje z nieoficjalnych zdrodel masz duze szanse zostac bardzo dobrym nieoficjalnym blogiem.

#137840  autor: D@rio
 31 gru 2006, 10:03
bez urazy ale ja Was musze skrytykować...
podniecacie się tym P4 jak kura jajkiem. Nie umiecie trzeźwo spojrzeć na rynek tylko jak typowy Polaczek marzycie w chmurach o cudach, cudeńkach...

tylko później nie mówicie że wyszła kiszka i że jest jakieś "ale"...

Obrazek

#137844  autor: Rokko
 31 gru 2006, 10:11
no przyznam, ze pewne nadzieja mam zwiazane z wejsciem 4 operatora - no ale co nam innego pozostaje. Wielka trojka nic nie zmieni. Kary Pani prezes na nich nie robia zadnego wrazania. Nie spodziewam sie darmowych telefonow i darmowych rozmow, ale moim zdaniem nadmiar konkurencji jeszcze nikomu nie zaszkodzil.

#137846  autor: frgt/10
 31 gru 2006, 10:17
D@rio, wiesz dlaczego? Bo porównując ceny zagranicznych operatorów i naszych (biorąc pod uwagę zarobki) to jesteśmy daleko z tyłu. Dlatego liczymy (przynajmniej ja), że jeśli będą mieli dobre ceny to reszta je obniży. Reszta jest dla mnie nieważna, bo i tak podpiszę w lutym/marcu cyrograf z erą. Jednak po takiej dominacji tych trzech sieci, to wejście czwartego to naprawdę spore wydarzenie. Nie możesz się w takim razie dziwić "eksytacji" użytkowników serwisu.

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#137847  autor: D@rio
 31 gru 2006, 10:21
frgt/10, a zapomniałęś chyba że to wszystko musi zarabiać na siebie, że są gigantyczne kredyty wzięte i że marketing to oni mają swój, i to on głównie napędza sprzedaż...
frgt/10 pisze:Jednak po takiej dominacji tych trzech sieci, to wejście czwartego to naprawdę spore wydarzenie. Nie możesz się w takim razie dziwić "eksytacji" użytkowników serwisu.
owszem, wydarzenie jest, ale ekscytacji się dziwię. To już nawet Witek się tak nie ekscytuje czy ja. A użytkownikom lecą same epitety ale uważam że zupełnie nie przemyślane. Nazwałbym to raczej listą noworocznym życzeń bo zdrowego rozsądku nie widzę w niektórych post'ach...

Obrazek

#137852  autor: frgt/10
 31 gru 2006, 10:59
D@rio, nie o niczym nie zapomniałem. Mam pojęcie jak drogi jest to interes. Co do te eksytacji użytkowników - część z nich na pewno żartuje alo marzy - przecież mogą ;) Gdybać nam wolno, ale to jakie kto ma wyobrażenia na temat sieci p4 tak naprawdę to pewnie są to raczej negatywy, czy to słaby zasięg, czy problem z wykonywaniem połączeń - wszystko się może zdarzyć. Do pierwszej oddanej słuchawki możemy tylko gdybać, potem będziemy oceniać ich pracę. A teraz aby dobrze spędzić okres przygotować do sylwestra idę się relaksować :)

Szczęśliwego Nowego Roku życzę :)

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#137870  autor: Bobb
 31 gru 2006, 11:40
Nie wierze by wszyscy wierzyli w jakis niesamowity przelom na polskim rynku telefonii komorkowej. Po prostu wchodzi cos nowego, ale wszystko jest owiane mgielka tajemnicy. I to przyciaga... Ludzi interesuje jak sie beda nazywali, co zaoferuja, nie ludzmy sie ze rozmowy beda po 30 groszy do wszystkich, ale jakies obnizki beda na pewno. Nie wytrwali by miesiaca na rynku gdyby wyszli ze stawkami o grosz nizszymi, a tak do tej pory czynila netia....

#137877  autor: Rokko
 31 gru 2006, 11:58
kazdy ma jakies noworoczne nadzieje. Wszyscy sie zawiedli po wejsciu Orange, wiec teraz tez trzeba emocje wstrzymac na uwiezi.

#137908  autor: bosman102
 31 gru 2006, 14:01
D@rio pisze:bez urazy ale ja Was musze skrytykować...
podniecacie się tym P4 jak kura jajkiem.
D@rio od czasu jak weszła Heayh, to za wiele się nie zmieniło, przypominam tylko że np. Plus dopiero po roku wprowadził nowe taryfy, gdzie sekundówki były za darmo, a wcześniej 18,30 zł, identyfikacja numeru w plusie jako jedynej sieci 6,10 miesięcznie. Rok potrzebowali na rewolucje. Nikt pewnie nie wierzy że takowa rewolucja i tutaj wybuchnie, ale że coś w końcu się zmieni od tej ostatniej, bo naprawdę w 2006 r. nic się nie zmieniło, był to najbardziej martwy rok dla Polskiego użytkownika telefonu komórkowego, a wejście smoka Mobile- m bank, to już szkoda tego komentować. Ciekawe czy jak zapytasz się 10 przypadkowych ludzi na ulicy to jedna osoba powie że zna taką markę jak m-bank? Prędzej samych swoich wymienią.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2006, 20:52 przez bosman102, łącznie zmieniany 1 raz.

#137918  autor: Bobb
 31 gru 2006, 14:12
Po pierwsze to oni (mbank) nie maja ani mozliwosci ani zamiaru namieszac na rynku, a po drugie daj im troche czasu a nie oczekujesz ze po 2 tygodniach ta marka bedzie bardzo rozpoznawalna. Po trzecie, faktycznie rok 2006 byl martwy :D

#137923  autor: bosman102
 31 gru 2006, 14:20
Bobb, ale tu nie chodziło mi o ośmieszenie czy wyśmiewanie z m-banku, tylko stwierdzenie że to nic nie wniosło w tym roku.I wątpię że m-bank coś wniesie w 2007 r. bo jeśli już coś może wnieść to tylko P4, a wręcz odwrotnie, bo gdy P4 zrobi jakąś promocje to trójka operatorów da lepszą. Więc pod tym względem czekam na P4.

#137925  autor: Bobb
 31 gru 2006, 14:25
Wiem co miales na mysli. Ja traktuje mBank w kategoriach - WOW udało się. Oni swoje usługi beda kierowac do klientow banku, wiec jesli sie postaraja to moga zaoferwoac cos ciekawego, ale nie porazajacego. Ja tez czekam na P4, bo oni dysponuja wiekszym budzetem, licencja na UMTS i wiadomo ze nikt na biznesie nie chce stracic. Zeby nie stracic trzeba miec koientow, a zeby miec klientow trzeba zaoferiwac cos ciekawego. :D

#137942  autor: Krisu6230i
 31 gru 2006, 15:20
bosman102 pisze:bo jeśli już coś może wnieść to tylko P4, a wręcz odwrotnie, bo gdy P4 zrobi jakąś promocje to trójka operatorów da lepszą.
i tylko tyle. ze tak powiem ukladu nie rozbije p4 bo cala trojka ma podobne dosc ceny i troche inne oferty ale gdyby je prowonac obiektywnie to wyjdzie na to samo.
ceny miedzy sieciami pewnie spadna o 10 do 15 groszy max ot i cala rewolucja bedzie.
chyba nie przesadzilem z optymizmem? ;)

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#138456  autor: amfi
 02 sty 2007, 18:23
Krisu6230i pisze:ceny miedzy sieciami pewnie spadna o 10 do 15 groszy max ot i cala rewolucja bedzie
mysle ze spadna raczej 20 do 30 gr... zreszta juz niedlugo (mam nadzieje) sie przekonamy

amfi
  • Strona 27 z 57
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 57
  • 1
  • 25
  • 26