- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
plotka głosi, że będą do wypełnienia formularze na www.
tak jak twoje 100% informacje o telefonach - nie ma potwierdzenia, źródła - to są plotki.ddluk pisze:a skad ty masz takie plotki
Kod: Zaznacz cały
Ze strony www.nadchodzi4.com, zakładka Pomoc. Ostatnie zdanie - to jest potwierdzenie plotki.5. Jakie zadania stoją przed uczestnikiem programu ?
Zadaniem Wybrańców będzie testowanie nowych usług: aktywne korzystanie z portalu multimedialnego, ściąganie muzyki, blogowanie, oglądanie filmów, udział w konkursach, poznawanie innych uczestników programu. Jednym słowem zabawa na całego. Chcemy przetestować jak nowe usługi sprawdzają się w praktyce i poznać Twoje zdanie na ich temat.
no ja też potwierdzam, za 2 etap P4 się zaczął, do mnie dziś dzwoniła jakaś panienka potwierdziła dane, zadała kilka pytań i powiedziała żeby czekać na przesyłkę.
zacząć to on się zaczął dobre 2 tygodnie temupawcio1611 pisze:no ja też potwierdzam, za 2 etap P4 się zaczął, do mnie dziś dzwoniła jakaś panienka potwierdziła dane, zadała kilka pytań i powiedziała żeby czekać na przesyłkę.

na pewno ale skoro wybieraja tylko Warszawę i Trójmiasto to można zawęzić grono potencjalnych testerów. Do mnie dzonili jakieś dwa tyg temu w piątek. Zobaczymy czy przyjdzie list... poza tym na forum takim jak to są pasjonaci - w większości - więc jest szansa, że ktoś z grona szanownych kolegów/koleżąnek będzie testerem!
Etam no bez przesady, 50 albo 100 tak ale nie 500 tys. Warszawa ma razem 1,5 mln, a trójmiasto może 1 mln jeszcze(razem 2,5 mln) więc napewno 1/5 ludności się tam nie zgłosiła.Dragon, Stawiam na 500 tysięcy
No i już wiem dlaczego nie ma śląska. Jakby do testów wzięli śląsk, to biorąc pod uwagę ludność czyli 4,5 mln to mieliby tak wiele chętnych do testowania że by chyba zbankrutowali rozdając te telefony.
Ale, z całej Polski się zgłaszali, ja z Pabianic (koło Łodzi i też się zgłosiłem), prócz artykułów na telepolisie, czy innych portalach o gsm, wirtualna polska, gadu-gadu reklamowało P4, trza przyznać że portale gsm, słabo na tym wyszły, bo tu najmniej reklam się pojawiło.tomico pisze:Etam no bez przesady, 50 albo 100 tak ale nie 500 tys. Warszawa ma razem 1,5 mln, a trójmiasto może 1 mln jeszcze(razem 2,5 mln) więc napewno 1/5 ludności się tam nie zgłosiła.
Że zgłaszali się to wiem, ale chodzi o to że wybierali ich tylko z Warszawy i Trójmiasta.bosman102 pisze:tomico napisał/a:
Etam no bez przesady, 50 albo 100 tak ale nie 500 tys. Warszawa ma razem 1,5 mln, a trójmiasto może 1 mln jeszcze(razem 2,5 mln) więc napewno 1/5 ludności się tam nie zgłosiła.
Ale, z całej Polski się zgłaszali, ja z Pabianic (koło Łodzi i też się zgłosiłem), prócz artykułów na telepolisie, czy innych portalach o gsm, wirtualna polska, gadu-gadu reklamowało P4, trza przyznać że portale gsm, słabo na tym wyszły, bo tu najmniej reklam się pojawiło.