Użytkownik
Ranga
Obserwator
bo sprawdzałem namacalnie. Autoryzowany serwis nie ściagnie Ci sim-lock'a z żadnego telefonu Nokii.tomico pisze: skąd taka pewność?? To da się je gdzieś ściągnąć wogóle??
legalnie? U operatorów.tomico pisze:To da się je gdzieś ściągnąć wogóle??
O właśnie i tu mam pytanie. Po zakończeniu umowy w erze gwarantuje ona, że ściąga za darmo simlocki z telefonów. W takim razie czy ściąga ona simlocki także z nokii bb5??legalnie? U operatorów.
Niby tak, ale komisy też nie ściągają więc praktycznie nie ma gdzie ściągnąć sima.D@rio pisze:Nielegalnie? Wszystkie komisy i ta cała "szara strefa" (nazwyjmy to - domowa) .
no z BB5 nikt Ci w Polsce nie ściągnie nawet jakbyś płacił 1000zl. a więc ktoś Ci bajek naopowiadał...tomico pisze:Niby tak, ale komisy też nie ściągają więc praktycznie nie ma gdzie ściągnąć sima.
z BB5? Nie. Poczytaj dobrze regulamin tam pisze coś takiego "w miare istniejących warunków technicznych" ...a więc to chyba wszystko wyjaśnia.tomico pisze:O właśnie i tu mam pytanie. Po zakończeniu umowy w erze gwarantuje ona, że ściąga za darmo simlocki z telefonów. W takim razie czy ściąga ona simlocki także z nokii bb5??
No to bardzo fajnie...D@rio pisze:bo sprawdzałem namacalnie. Autoryzowany serwis nie ściagnie Ci sim-lock'a z żadnego telefonu Nokii.
Po nowym roku ma się pojawic możliwość ściągania bb5 z polskich sieciD@rio pisze:no z BB5 nikt Ci w Polsce nie ściągnie nawet jakbyś płacił 1000zl. a więc ktoś Ci bajek naopowiadał...