D@rio pisze:na początku roku ma już wejsć bitstream access..
(022) juz dziala, ale tylko do końca 2006, kiedy ruszy cały kraj do końca nie wiadomo, a raczej nie moge napisać
tu masz więcej o BSA w Netii:
LINK
D@rio pisze:A WLR - będzie to możliwe, wtedy, kiedy Netia podpisze z TP S.A stosowne umowy. Póki co, wiem że tego nie zrobiła jeszcze.
Odpowiednia umowa zosta podpisana już pare miesięcy temu, trwa budowa pkt. styku.
D@rio pisze:Przypominam także, iż Netia posiada swoją sieć WiMAX, która pracuje już (i się ciągle rozbudowuje) w wielu miastach Polski, przez co Netia świadczy tam usługi internetu i telefonu
faktycznie fajna technologia
tepsaslave pisze:U mnie w mieście jest Wimax,ale w nim nie można wziaść taryfy prostej za 20 zł tylko taką za 50 zł (darmowe rozmowy 45 ) lub wyższą taryfę.Dla tego nie jestem w Netii
Ktoś Cie widocznie źle poinformował, musisz mieć opłatę conajmniej 104 zł brutto aby Cie podłączyć, czyli np:
dużo rozmawiam za 45 zł + Net24 komfort 512kbit/s za 59 zł lub szybszy = 104 zł lub i w górę
lub
prosta za 20 zł + Net24premium 2Mbir/s za 99 zł = 119 zł
także to co najważniejsze, musisz przekroczyć 104 zł, inaczej koszt instalacji dosłownie Cię przerazi
pzdr
MG