• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#133035  autor: MadzikS
 15 gru 2006, 17:31
D@rio pisze:Powiem Wam że generalnie z telefonami zastępczymi, przynajmniej w Plusie to są problemy. Poprostu, klienci nie chcą ich zwracać. Dlatego, niedawno Polkomtel kupił partię zestawów Simplus z Nokią 1600 i one słuzą jako telefony zastępcze...
Jak to nie chcą zwracać?? Nie ma czegoś takiego ze jak odbierasz swojego fona to musisz oddać zastępczy??
Ja pare razy oddawałam swojego ale nigdy nie dostałam zastępczego, raz jak odbierałam telefon w salonie ery i już wychodziłam to facet zapytał czy miałam zastępczy telefon, ale wyglądał na zakręconego więc pomyślałam że pewnie zapomniał wcześniej o to zapytać

#133171  autor: D@rio
 16 gru 2006, 03:23
MadzikS pisze:Jak to nie chcą zwracać?? Nie ma czegoś takiego ze jak odbierasz swojego fona to musisz oddać zastępczy??
Musisz. Ale niektórzy klienci nie oddają. Generalnie, po naprawie telefonu i zwrocie aparatu naprawianego mają czas 7 dni na zwrot telefonu zastępcznego. Po tym czasie telefon powinen zostać zablokowany...

Obrazek