• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #132329  autor: mikemat
 12 gru 2006, 20:52
pytanie jak w temacie, czy sa jakies urzadzenia, ktora sa w stanie po wpieciu do LAN lub polaczeniu przez WI-FI odtwarzac radio netowe, jakis sprzetowy WINAMP ???

jest kilka super stacji netowych i chcialbym je moc odpalic jakos poza kompem ;)

czy ktos widzial takie cudo ?

Pozdrawiam
Grupa Medforum
www.medforum.pl

#132338  autor: Klusek
 12 gru 2006, 21:58
Są sestawy Hi-Fi, różne mini wieże i inne wynalazki umożliwiające słuchanie radia internetowego. Np. cuś takiego
Albo też taki wynalazek.

Obrazek
Obrazek

#132345  autor: Forest
 12 gru 2006, 22:15
Klusek pisze:ą sestawy Hi-Fi, różne mini wieże i inne wynalazki umożliwiające słuchanie radia internetowego. Np. cuś takiego
Albo też taki wynalazek.
Cena mnie zabiła :shock: No ale za firme się płaci :)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#132349  autor: D@rio
 12 gru 2006, 22:20
kiedyś widziałem takie zabawki produkowane przez Nokię również z obsługą radia satelitarnego...
body pisze:Cena mnie zabiła No ale za firme się płaci
dziwisz się? Dobry sprzęt kosztuje. Zobacz po ile chodzi średniej klasy sprzęt YAMAHA czy ONKYO...to jest klasa. Przy takim czymś Pioneer to jest pryszcz...

Obrazek

#132379  autor: RobertX
 12 gru 2006, 23:16
Napewno sa takie urzadzenia. Sam widzialem kiedys miniwieze ale nie moge teraz nic znalesc...

#133028  autor: Forest
 15 gru 2006, 16:35
D@rio pisze:dziwisz się? Dobry sprzęt kosztuje. Zobacz po ile chodzi średniej klasy sprzęt YAMAHA czy ONKYO...to jest klasa. Przy takim czymś Pioneer to jest pryszcz...
No moj ojciec zbiera kase na zastawik kina domowego Yamahu lub Onkyo. Super zestawy naprawde! Ale dla najbardziej wymagajacych to jest przeznaczony Harman Kordon ;) To juz jest potega najlepszego sprzetu audio... :D

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#133169  autor: D@rio
 16 gru 2006, 03:12
body pisze:Ale dla najbardziej wymagajacych to jest przeznaczony Harman Kordon
Harman Kardon. No jest wiele sprzętów wysokiej jakości ;) Taki Marantz, Denon czy Fine Arts (specjaly segment muzyczny firmy Grundig) też nie jest zły. Ja tam mam akurat kino domowe Technics'a i też nie narzekam ;)

Obrazek

#133182  autor: mikemat
 16 gru 2006, 08:39
Panowie, troche odbiegliscie od tematu...

Dyskusja ma traktowac i sprzecie odwtarzajacym radia internetowe bez posrednictwa komputera, wystarczy kablem lub wi-fi do nich dostarczyc lacze... ;)

Pozdrawiam
Grupa Medforum
www.medforum.pl