Do mnie dzwonili dzisiaj drugi raz, bo w sobotę nie mogłem odebrać. Na pytanie o ulubione portale internetowe , odpowiedzialem oczywiście www.telepolis.pl
.

czyli jak dzwonili? a jesli Ty nie mogles odebrać to Twoja wina, a nie ich. A poza tym jesli dzwonili po raz 3. to znaczy że im na Tobie zależy. To źle??Marcin pisze:Do mnie dzwonili 3 raz ,ale w taki sposób ,że nie można bylo odebrać.
aha, to wszyscy się dogadali tylko ty nie?Marcin pisze:Do mnie dzwonili 3 raz ,ale w taki sposób ,że nie można bylo odebrać.Zadzwonili na sygnal i to z takiego numeru pod który nie można zadzwonić ,bo ktos mówi ,że "nie ma takiego numeru" .Widać ,że ta firma nie jest poważna skoro tak trakutej być może przyszlych swoich abonentów.Ja napewno nie kupie ich aktywaci,nawet jeżeli to by miala być oferta dużo lepsza na rynku niż inne.
to mowili wszystkim, do ktorych zadzwonili. Zobaczymy jak sie zaczna kontaktowac dalej. Mnie w rozmowie z konsultantem troszke zdraznilo to, ze przeszedl od razu na ty. Troche za szybko tak w pierwszej rozmowie.Chyba chca sprawiac wrazenie takie mlodziezowej sieci, tylko moga trafic na starszych, ktorzy nie zaakceptuja takiej formy.Andy pisze: Mi powiedziano że zakwalifikowałem się do etapu #2.
Nie moga trafic bo przeciez w ankiecie wpisales wiek, wiec jesli nie chca to nie trafiaRokko pisze:Mnie w rozmowie z konsultantem troszke zdraznilo to, ze przeszedl od razu na ty. Troche za szybko tak w pierwszej rozmowie.Chyba chca sprawiac wrazenie takie mlodziezowej sieci, tylko moga trafic na starszych
Ta, u mnie też jakoś luźno, jedynie miała zagadkę jak ją poprosiłem by powtórzyła swoje nazwiskoRobertX pisze:Jak do mnie babka dzwonila to bylo kulturalnie per Pan a do tego rozmowa na luzie - szkoda, ze nie miala za wiele informacji...
Nie kumam tej wypowiedzi. "Dzwonili na sygnał przez 3s." - o co tu chodzi?Marcin pisze:Czyli dzwonili na sygnal przez 3s.-poprostu,co uważam jest żenujące.Firma która chce pozyskać być może przyszlego klijenta w niedalekiej przyszlości jest nic nie warta jeżeli już tak zaczyna na wstępie.
Tu nie trzeba kumac wystarczy czytać ze zrozumieniem.Telefon dzwonil przez 3s,więc nie zdążylem nawet odebrać-prostefrgt/10 pisze:Nie kumam tej wypowiedzi. "Dzwonili na sygnał przez 3s." - o co tu chodzi?Marcin pisze:Czyli dzwonili na sygnal przez 3s.-poprostu,co uważam jest żenujące.Firma która chce pozyskać być może przyszlego klijenta w niedalekiej przyszlości jest nic nie warta jeżeli już tak zaczyna na wstępie.
Ja się normalnie dogadałem, konsultantka miała miły głos i teraz już tylko czekam na list.
Oj dobra, nie musisz od razu atakować. Nie wiem jak się dzwoni na sygnał ;/ W każdym razie po tym wyjaśnieniu to faktycznie nie ładnie się zachowali ;/Marcin pisze:Tu nie trzeba kumac wystarczy czytać ze zrozumieniem.Telefon dzwonil przez 3s,więc nie zdążylem nawet odebrać-proste
Ps. niewiesz co znaczy zadzwonić do kogoś na sygnal?