• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 8 z 57
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 57

#131999  autor: moneys
 11 gru 2006, 14:41
Do mnie dzwonili dzisiaj drugi raz, bo w sobotę nie mogłem odebrać. Na pytanie o ulubione portale internetowe , odpowiedzialem oczywiście www.telepolis.pl :D .

#132002  autor: Marcin
 11 gru 2006, 14:45
Do mnie dzwonili 3 raz ,ale w taki sposób ,że nie można bylo odebrać.Zadzwonili na sygnal i to z takiego numeru pod który nie można zadzwonić ,bo ktos mówi ,że "nie ma takiego numeru" :smt070 .Widać ,że ta firma nie jest poważna skoro tak trakutej być może przyszlych swoich abonentów.Ja napewno nie kupie ich aktywaci,nawet jeżeli to by miala być oferta dużo lepsza na rynku niż inne.

#132011  autor: nstn
 11 gru 2006, 15:16
Marcin pisze:Do mnie dzwonili 3 raz ,ale w taki sposób ,że nie można bylo odebrać.
czyli jak dzwonili? a jesli Ty nie mogles odebrać to Twoja wina, a nie ich. A poza tym jesli dzwonili po raz 3. to znaczy że im na Tobie zależy. To źle??

[ Dodano: 2006-12-11, 15:19 ]
raczej powinienes sie z tego cieszyć

"Nic nie boli tak jak życie"

#132019  autor: Rokko
 11 gru 2006, 17:05
no zadzownili - pochwalilem sie ze info mam z teleopolis i ze to moj ulubiony portal.

#132022  autor: frgt/10
 11 gru 2006, 17:29
Marcin pisze:Do mnie dzwonili 3 raz ,ale w taki sposób ,że nie można bylo odebrać.Zadzwonili na sygnal i to z takiego numeru pod który nie można zadzwonić ,bo ktos mówi ,że "nie ma takiego numeru" .Widać ,że ta firma nie jest poważna skoro tak trakutej być może przyszlych swoich abonentów.Ja napewno nie kupie ich aktywaci,nawet jeżeli to by miala być oferta dużo lepsza na rynku niż inne.
aha, to wszyscy się dogadali tylko ty nie? 8)

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#132027  autor: oprych
 11 gru 2006, 17:49
Marcin pisze:Do mnie dzwonili 3 raz ,ale w taki sposób ,że nie można bylo odebrać
Jak to nie można było odebrać?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#132048  autor: Rokko
 11 gru 2006, 19:31
do mnie jak zadzownili to grała jakas melodyjka nim sie koles odezwal. troche sie pogubilem, bo akurat auto prowadzilem i nie wiedzialem o co chodzi. Poznalem po numerze ze to oni i chcialem sie zalapac, a tu skrzyzowania, swiatla i w telefonie jakas melodia. No ale sie odezwal - tylko pytania bez sensu - to samo co w ankiecie no i oczywiscie powiedzieli ze sie skontaktuja.

#132050  autor: Andy
 11 gru 2006, 19:39
Do mnie zadzwonili dziś ok. 15:30. Rozmawiałem z dziewczyną która chyba przeprowadzała pierwszą rozmowę, bo była tak zestresowana zadając pytania, że sam musiałem jej w tym zadawaniu pomagać :?

Nie wiecie ile etapów trzeba przejść żeby zostać ostatecznie testerem? Mi powiedziano że zakwalifikowałem się do etapu #2.

#132055  autor: Rokko
 11 gru 2006, 20:53
Andy pisze: Mi powiedziano że zakwalifikowałem się do etapu #2.
to mowili wszystkim, do ktorych zadzwonili. Zobaczymy jak sie zaczna kontaktowac dalej. Mnie w rozmowie z konsultantem troszke zdraznilo to, ze przeszedl od razu na ty. Troche za szybko tak w pierwszej rozmowie.Chyba chca sprawiac wrazenie takie mlodziezowej sieci, tylko moga trafic na starszych, ktorzy nie zaakceptuja takiej formy.

#132078  autor: b@sho
 11 gru 2006, 23:57
Rokko masz racje, chociaz ja nie wiem czy to takie mlodziezwoe bo ja bym tez sie obruszyl, wodki z nimi nie pilem, wiec nie zycze sobie :wink: swoja droga widze ze w Sz-nie nie ma co liczyc na to testowanie P4... lipa...

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#132105  autor: dechomenon
 12 gru 2006, 00:37
do mnie nic nie dzwonili hehe pewnie za malo atrakycjna miejscowość...to się niedługo okaże czy dadzą znać! bo dopiero wczoraj wysłalem podanie!

#132110  autor: oprych
 12 gru 2006, 03:03
P4 młodzieżowe? Skoro mają być siecią post paidową, to chyba raczej jakaś młodzieżowa ona nie jest. A może też (bez urazy) po głosie stwierdzili, że rozmawiają z kimś bardzo młodym :)

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#132117  autor: Rokko
 12 gru 2006, 07:27
oprych pisze:P4 młodzieżowe? Skoro mają być siecią post paidową, to chyba raczej jakaś młodzieżowa ona nie jest. A może też (bez urazy) po głosie stwierdzili, że rozmawiają z kimś bardzo młodym :)
dzieki, bo na oko zawsze daja mi wiecej - ech starosc ;)

#132122  autor: RobertX
 12 gru 2006, 08:47
Rokko pisze:Mnie w rozmowie z konsultantem troszke zdraznilo to, ze przeszedl od razu na ty. Troche za szybko tak w pierwszej rozmowie.Chyba chca sprawiac wrazenie takie mlodziezowej sieci, tylko moga trafic na starszych
Nie moga trafic bo przeciez w ankiecie wpisales wiek, wiec jesli nie chca to nie trafia ;)

Jak do mnie babka dzwonila to bylo kulturalnie per Pan a do tego rozmowa na luzie - szkoda, ze nie miala za wiele informacji...

#132124  autor: frgt/10
 12 gru 2006, 08:57
RobertX pisze:Jak do mnie babka dzwonila to bylo kulturalnie per Pan a do tego rozmowa na luzie - szkoda, ze nie miala za wiele informacji...
Ta, u mnie też jakoś luźno, jedynie miała zagadkę jak ją poprosiłem by powtórzyła swoje nazwisko :) Chyba jeszcze nikt jej wcześniej tak nie zrobił ;]

#132134  autor: Marcin
 12 gru 2006, 09:28
czyli jak dzwonili? a jesli Ty nie mogles odebrać to Twoja wina, a nie ich. A poza tym jesli dzwonili po raz 3. to znaczy że im na Tobie zależy. To źle??

[ Dodano: 2006-12-11, 15:19 ]
raczej powinienes sie z tego cieszyć[/quote]

Czyli dzwonili na sygnal przez 3s.-poprostu,co uważam jest żenujące.Firma która chce pozyskać być może przyszlego klijenta w niedalekiej przyszlości jest nic nie warta jeżeli już tak zaczyna na wstępie.

#132135  autor: frgt/10
 12 gru 2006, 09:34
Marcin pisze:Czyli dzwonili na sygnal przez 3s.-poprostu,co uważam jest żenujące.Firma która chce pozyskać być może przyszlego klijenta w niedalekiej przyszlości jest nic nie warta jeżeli już tak zaczyna na wstępie.
Nie kumam tej wypowiedzi. "Dzwonili na sygnał przez 3s." - o co tu chodzi?

Ja się normalnie dogadałem, konsultantka miała miły głos i teraz już tylko czekam na list.

#132136  autor: Marcin
 12 gru 2006, 09:38
frgt/10 pisze:
Marcin pisze:Czyli dzwonili na sygnal przez 3s.-poprostu,co uważam jest żenujące.Firma która chce pozyskać być może przyszlego klijenta w niedalekiej przyszlości jest nic nie warta jeżeli już tak zaczyna na wstępie.
Nie kumam tej wypowiedzi. "Dzwonili na sygnał przez 3s." - o co tu chodzi?

Ja się normalnie dogadałem, konsultantka miała miły głos i teraz już tylko czekam na list.
Tu nie trzeba kumac wystarczy czytać ze zrozumieniem.Telefon dzwonil przez 3s,więc nie zdążylem nawet odebrać-proste

Ps. niewiesz co znaczy zadzwonić do kogoś na sygnal?

#132139  autor: frgt/10
 12 gru 2006, 09:55
Marcin pisze:Tu nie trzeba kumac wystarczy czytać ze zrozumieniem.Telefon dzwonil przez 3s,więc nie zdążylem nawet odebrać-proste

Ps. niewiesz co znaczy zadzwonić do kogoś na sygnal?
Oj dobra, nie musisz od razu atakować. Nie wiem jak się dzwoni na sygnał ;/ W każdym razie po tym wyjaśnieniu to faktycznie nie ładnie się zachowali ;/

A o moje czytanie ze zrozumienie martwić się nie musisz ;) Chill 8)

#132141  autor: RobertX
 12 gru 2006, 10:02
Ej zapominacie, ze w tej chwili to nam bardziej na nich zalezy niz im na nas ;) a za kilka miesecy bedzie odwrotnie :))) wtedy wedzie inna gadka ;) choc ja nie narzekam...
  • Strona 8 z 57
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 57
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8