• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#129870  autor: dechomenon
 03 gru 2006, 18:14
tylko na szczęście teraz jest duża konkurencja i jak chcą Ciebie wydymać, i w pore sie skapniesz to juz nikt z Twoich znajomych nie przyjdzie, a jak sie skapniesz po zakupieniu, dokonaniu usługi to też nikt nie przyjdzie heh:P, a starcić klienta..dziś to prawdziwa dolina

#129874  autor: D@rio
 03 gru 2006, 18:18
dechomenon pisze:a starcić klienta..dziś to prawdziwa dolina
zalezy dla kogo...

Obrazek

#130066  autor: Krisu6230i
 04 gru 2006, 00:42
D@rio, prawda z kompem to sie sam orientuje w miare dobrze, no na pewno nie dam sie dymnac ;) w pralkach tez mozna dac rade, ale rzeczywiscie uslugi typu maklerskie czy inne to czarna magia, mimo ze sie wie co i jak to...
dechomenon, twoi kupmle nie przyjda do tego sklepu ale wiele osob przyjdzie i dalej beda funkcjonowac jako oszusci. u mnie tak jest ze duzo osob daje sie latwo oszukac zapewe bo jak widac ze spoza miasta, ktore samo w sobie jest wsia , to mozna po calosci szalec, wlacznie z rozmairem hdd lub ramu , tragedia.

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#130168  autor: dechomenon
 04 gru 2006, 20:18
no tak ale to wtedy jest kupujący a nie klient, bo róznica między nimi jest taka, że klient powraca do nas

#130186  autor: D@rio
 04 gru 2006, 21:28
Krisu6230i, dzisiaj spędziłem trochę czasu w SF PlusGSM...i mnie po prostu krew zalewa jak ludziom się wciska badziewia mówiąc że to najnowsza technologia, super sprzęt itp. Facet przy mine podpisywał umowę z iPlus'em biorąc kartę PMCIA SonyEricsson GC89...miałem już podejść i powiedzieć, że bierze najgorszy shit z którym w dużym prawdopodobieństwie będzie miał problemy...ale co tam, pomyślałem że nie bedę się wtrącał.

Obrazek

#130318  autor: Krisu6230i
 05 gru 2006, 00:13
dechomenon, masz racje i to jest ogromna roznica...

D@rio, sam swiata nie zbawisz...
ja nie mam stycznosci z modemami PCMCIA ale byc moze bede potrzebowal w tej kwestii porady to sie odezwe w stosownym czasie na PM :D

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#130675  autor: dechomenon
 06 gru 2006, 19:46
wszystko zależy do czego iPlus ma nam służyć...no dla nie których ma to zastosowanie i się sprawdza świetnie...moge nadmienić, że teraz Plus powiększył limit pobranych i wysłanych danych do 3,33GB w tych wyższych abonamentach, ale tez z ciekawostek, że nawet jeśli przekroczysz limit ten to prędkość spada do 32kb/s, u konkurencji jest gorzej...bo nie podają do ile i mają mniejsze limity

#130687  autor: D@rio
 06 gru 2006, 20:46
dechomenon pisze:u konkurencji jest gorzej...bo nie podają do ile i mają mniejsze limity
do 8kb/s u konkurencji

Obrazek

#130696  autor: dechomenon
 06 gru 2006, 21:20
to już gorzej niż prędkośc komutowana CSD ehehe :P

#130703  autor: oprych
 06 gru 2006, 21:29
D@rio pisze:do 8kb/s u konkurencji
i do czego taką prędkość niby wykorzystać? Chyba do IRCa :-D

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#130706  autor: D@rio
 06 gru 2006, 21:50
oprych pisze: i do czego taką prędkość niby wykorzystać? Chyba do IRCa
no do GG wystarczy ;-)
dechomenon pisze:to już gorzej niż prędkośc komutowana CSD ehehe
to prawie tyle samo, bo CSD wynosi 9,6kb/s ;) ...no chyba, że weźmiemy tryb dupleksowy ISDN to 14,4kb/s

Obrazek

#130727  autor: dechomenon
 06 gru 2006, 22:44
no wiem, że taka jest prędkość ale jednak gorzej o to 1,6kb/s więc na prawdę nie wesołoł...

#130740  autor: Kaczy
 06 gru 2006, 23:21
W Plusie jest jeszcze 1. fajny plus: można wykupić dodatkowy pakiet danych- np. 128,512 MB

...::: Made for loneliness :::...

#130773  autor: dechomenon
 07 gru 2006, 09:04
ważny element jak przekroczysz limit pobranych,ściagniętych danych!