• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#130079  autor: lookass
 04 gru 2006, 00:51
oprych pisze:Ludzie są naprawdę durni :? 8)
raczej chyba dumni ze kupuja to "legalnie" ale sporo na tym traca :shock:

#130151  autor: taktakmen
 04 gru 2006, 17:59
oprych pisze:Szkoda tylko zę o tym sposobie na innym forum pisano już rok temu i nie była to żadna tajemnica, wiec nie jest to żadne odkrycie
oprych Ja do tego sam doszedłem przez czysty przypadek,więc uważam ten sposób za własny.Korzystam z niego już napewno z rok.Czy ktoś gdzieś na jakimś forum o tym pisał to przyznaję,że nawet nie miałem pojęcia.Nie twierdzę również ,że inni tego nie odkryli

#130233  autor: D@rio
 04 gru 2006, 22:47
b@sho pisze:dalej jestem ciekaw d@rio czy przetestowales ta metode do przedluzania waznosci przychodzacych
Sprawdziłem. taktakman mówi prawdę. Sposób faktycznie działa. Tyle że, nie mogę Wam tego podać bo autor pomysłu zastrzegł sobie aby nie podawać... :|

Obrazek

#130240  autor: babeo
 04 gru 2006, 23:02
To po co w ogóle o tym pisał na forum? mógł bezpośrednio na PW do Ciebie :smt011

#130241  autor: b@sho
 04 gru 2006, 23:03
oj babeo83 nie denerwoj sie, a mnie skasowali wczorajsze pomogl :mrgreen: i co ja mam powedziec :lol: bylo przez pomylke, ale zeby nie lubic trabantow :mrgreen:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#130249  autor: babeo
 04 gru 2006, 23:05
b@sho, ja się nie denerwuję. Konto doładowuje i taki sposób nie jest mi potrzebny. Chodzi tylko wiesz "o zasady" robi burzę, ludzie sie egzaltują, okazuje się, że to prawda i co słyszymy? wiem, ale nie powiem ...

#130254  autor: b@sho
 04 gru 2006, 23:08
babeo83 rozumiem cie , ale dajmy sobie spokoj :wink:

#130258  autor: babeo
 04 gru 2006, 23:10
b@sho, jakbym miał się przejmować takim czymś to już dawno byłbym siwy :mrgreen:

#130357  autor: lukasm
 05 gru 2006, 08:20
No to jeśli ktoś byłby skłonny przełamać zmowę milczenia, to prosze o info na PW.

#130420  autor: babeo
 05 gru 2006, 15:45
lukasm, tylko od jednej osoby możesz się tego dowiedzieć. Skoro D@rio został poproszony by nie mówić, to nie powie. Możesz próbować osobiście u taktakmena :wink:

#130431  autor: lukasm
 05 gru 2006, 16:33
To skrobnę podanie z jakimiś załącznikami :mrgreen:

#130501  autor: taktakmen
 05 gru 2006, 21:28
Jesteście trochę zdziwieni.Wymyśliłem osobiście ten sposób na przedłużenie połączeń przychodzących do 365 dni.Tak jak napisałem wcześniej to działa,a D@rio to sprawdził i potwierdza.Wiemy o tym tylko My dwaj.Wielu było przekonanych Również D@rio,że to przechwałki i brednie.Niektórym ten sposób nie będzie przydatny?.Można go użyć w w kilku celach.Ja np z jego pomocą zbieram punkty w programie PROFIT(300 pkt za każde pół roku w programie),ale jeśli ktoś prawie nie doładowuje konta bo nie potrzebuje dzwonić a telefon sluży mu do odbierania rozmów i wiadomości to jest poprostu świetne.Robi to w ostatniej chwili i ma praktycznie spokój na rok czasu inwestując niewielką kwotę

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na pw

#132482  autor: Vieslav
 13 gru 2006, 12:58
Sorki jak to się nie nadaje do ego tematu ale nie wiem, gdzie to umieścić. Otóż mojej siostrze w niedziele wygasła karta sim. Tylko z tym wygaśnięciem to jest tak, że ona nie może nigdzie zadzwonić (nawet na bezpłatne numery typu *500 itp.) natomiast do niej można bez problemu się dodzwonić. Nie może rózwnież doładować/sprawdzić stanu konta. Coś oni mieszają z tym wygasaniem numerów, bo sam mam jakąś starą kartę, której ważność na wychodzące skończyła się ponad 2 miechy temu i automatycznie przedłużyli ją o 365 dni :shock: .

#132484  autor: b@sho
 13 gru 2006, 13:03
hellracer przejdz sie do salonu, to moze ja doladuja albo cos poradza na to, ewentualnie zadzwon do boku jak ci sie chodzic nie chce. w prepaidach jest tak ze ten rok to tak jest podany a karty sa aktywne o wiele dluzej... operatorom sie nie spieszy z ich "usypianiem" :wink:

#132485  autor: Vieslav
 13 gru 2006, 13:10
Nie oto chodzi. Bo tak się składa, że siorka już tamtego numeru nie używa, więc jakby wygasł to miałaby z nim spokój, a tu dziad jeden nadal jest aktywny. Zdziwiłem się, bo kiedyś koledze jeszcze tego samego dnia (gdy wygasł numer) na wyświetlaczu telefonu wywaliło "karta sim nie zgłoszona" czy jakoś tak. Ale skoro im się nie spieszy no to ok :mrgreen: .

#132486  autor: b@sho
 13 gru 2006, 13:12
hellracer jak chce miec spokoj to niech karte sim polamie na chipie i wyrzuci na smietnik :wink:

#132705  autor: D@rio
 13 gru 2006, 23:49
hellracer, wystarczy telefon na BOK i karta zostanie wzmowiona do sieci. To się nazywa wlaśnie wygaśnięcie. Ten stan da się jeszcze wyratować.

Obrazek