• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 4 z 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

#130286  autor: oprych
 04 gru 2006, 23:46
Pawrzes pisze:Moje i nielicznych "orangutanowców"
To niemal jak ogólnopolskie badania opinii publicznej
Pawrzes pisze:moja siostra po ponad 5 latach w Idei/Orange odeszła do Era Tak Tak.
Chyba trzeba wprowadzić ogólnopolską żałobę

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#130294  autor: D@rio
 04 gru 2006, 23:53
ale Wy jesteście zgryźliwi no...

to aż ja się boję pomyśleć jakie będą komentarze jak ja po 11 latach odejdę od Plusa w 2008r. 8) normalnie zostanę okrzyknięty zdrajcą narodowym i zostanę wygnany...

Obrazek

#130301  autor: oprych
 04 gru 2006, 23:56
Jak odejdziesz do Orange, to napewno :lol:

#130302  autor: Pawrzes
 04 gru 2006, 23:56
Wyraziłem swoje zdanie na temat i moich znajomych oraz fakt że siostrze ta sieć przestała się opłacać (np. przepadające pakiety minut) więc jeśli ktoś ma zdanie odmienne to chętnie wysłucham argumenty a nie komentarze w stylu 'Chyba się rozpłaczemy z żalu" to po pierwsze. Po drugie to nie spotkałem się z opinią że to świetna promocja - taka by była bez tylu haczyków. Po trzecie czy w ten kogoś uderzyłem? No cóż, bez komentarza... :|

Pozdrawiam

#130303  autor: babeo
 04 gru 2006, 23:57
D@rio, :shock: to będziesz musiał avatara zmienić :smt005
ciekawe do jakiej sieci przejdziesz :wink: bo wiesz na chyba tylko Era Ci zostaje, bo widzisz jak tu po Oragutanku jadą :mrgreen:

#130306  autor: D@rio
 04 gru 2006, 23:59
no właśnie planuje do Ery. Ale na razie nie będę gdybał. Do 2008r. to się jeszcze wiele zmieni...

Obrazek

#130307  autor: babeo
 05 gru 2006, 00:00
P4 i takie tam sprawy :mrgreen:

#130308  autor: oprych
 05 gru 2006, 00:01
Pawrzes pisze:Po drugie to nie spotkałem się z opinią że to świetna promocja
CZasami niektórych rzeczy nie chce sie słyszeć...
Pawrzes pisze:No cóż, bez komentarza...
Chyba za późno to mówisz, komentarz juz dałeś krytykując promocję oraz użytkowników, nazywając ich"orangutanowcami"

#130309  autor: b@sho
 05 gru 2006, 00:02
Pawrzes ostatnia liczona oplaca sie tylko tym ktorzy duzo gadaja i dlugo i wydaja wiecej niz na karte za 25zl za miesiac, wiec ogolnie nie dla wszystkich ta promka... dla mnie jest nie olpacalna... ale juz pisale co mnie tu trzyma wiec dlatego bede stal w miejscu

D@rio moz ejednak pomarancza , co :?: :mrgreen: swoja droga musi byc rownowga w przyrodzie bo zrobi sie nam monopolista :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#130311  autor: oprych
 05 gru 2006, 00:04
Pawrzes pisze:np. przepadające pakiety minut
Jakie przepadające pakiety minut?? Chodzi o masz gadane?? Tam, kiedy kończy siedata ważności, po wykupieniu następnego minuty sumują się, więc...?

#130313  autor: Pawrzes
 05 gru 2006, 00:04
Pawrzes napisał/a:
Moje i nielicznych "orangutanowców"

To niemal jak ogólnopolskie badania opinii publicznej

Pawrzes napisał/a:
moja siostra po ponad 5 latach w Idei/Orange odeszła do Era Tak Tak.

Chyba trzeba wprowadzić ogólnopolską żałobę

Pozdrawiam

#130314  autor: babeo
 05 gru 2006, 00:05
Panwie, nie kłućmy się. Wiadomo, że Użytkownicy Ery mają (nie wiem kompleks czy co), że muszą jeździć po Orange, obojetnie co by zrobiła. Poczytajcie sobie Telepolis i to zobaczycie sami. Czy ktoś z Orange jeździ po TT tak jak Wy po Orange?

#130315  autor: oprych
 05 gru 2006, 00:06
A co z tymi przepadającymi minutami?

#130323  autor: D@rio
 05 gru 2006, 00:24
b@sho pisze:D@rio moz ejednak pomarancza , co swoja droga musi byc rownowga w przyrodzie bo zrobi sie nam monopolista
nie, jako klient biznesowy korzystniej mi będzie być u jednego operatora ze wszystkimi aktywkami. Na "skakanie" to ja sobie mogę w pre-paid'zie pozwolić ;)

Obrazek

#130329  autor: Pawrzes
 05 gru 2006, 00:33
b@sho, zgodzę się z Tobą i ta promocja dla wszystkich moich bliskich też się nie oplaca... Chyba że zmienią się jej warunki to wtedy zmienię zdanie.

oprych, Nie rozumiesz mnie... A gdzie tu skrytykowałem użytkowników :?: Słowo "orangutanowców" było o moich znajomych w żartobliwym tonie - sami nazywają swoją sieć Orangutanem i nikt do nikogo nie ma pretensji, wyluzuj...

Tak, Masz gadane jej przepadały bo nie zamawiała jeden po drugim bo jej znajomi też ubyli z Orange, proste.

babeo83, jaki znowu kompleks :evil: Tak samo jadą jak użytkownycy Orange po Erze i użytkownicy Plusa po Orange i Ery po Plusie itd. Paranoja :|

Na osłodę dodam że w książce przybył mi jeden POPak :-D Koledze ktory ma TT dalem starter Pop wygrany na Telepolis i ma on teraz 2 numery :)

I żeby nie było zaraz że jestem "wyznawcą Ery" to sam mam Popa którzy czasem ładuję i korzystam z sieci Orange :-)

Pozdrawiam

#130332  autor: oprych
 05 gru 2006, 00:37
Pawrzes pisze:Masz gadane jej przepadały bo nie zamawiała jeden po drugim
Co nie znaczy, że w pełni przepadały. W simplusie, easy gadka w żaden sposób np. się nie sumuje, zresztą jak sama nazwa "masz gadane" wskazuje, ejst to oferta dla tych, co często rozmawiają(o ile 40 minut\iech to jest często)
Pawrzes pisze:Tak samo jadą jak użytkownycy Orange po Erze i użytkownicy Plusa po Orange i Ery po Plusie itd.
Jakoś nie zauważyłem tego :?

#130334  autor: D@rio
 05 gru 2006, 00:43
co Wy chcecie ;-) Era jest po prostu dobra i tyle... :-)

Obrazek

#133809  autor: b@sho
 18 gru 2006, 12:04
zauwazylas z was ktos ze spadla cena aktywacji uslugi, z 15zl na 10 :wink: nowy regulamin chyba tylko rozni sie cena aktywacji i okresleniem od kiedy do kiedy obowiazuje od starego bo nie chce mi sie w niego wczytywac :P
nowy regulamin obowiązuje od 18 grudnia 2006 r. do 31 marca 2007 r.
dostepny pod adresem:
http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 636565.pdf

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#133917  autor: cperek997
 18 gru 2006, 19:26
O matko... Orange zaszalało... Choć jak komus się nie opłacało to nadal mu sie nie opłaca... Eh, przynajmniej nie mi...

#133947  autor: oprych
 18 gru 2006, 21:14
cperek997 pisze:Eh, przynajmniej nie mi...
Co nei znaczy, ze nei znajdą sie tacy, co s korzystają. Ja z tego teraz testowo korzystam, aby sprawdzić, czy coś zaoszczędzę

• Strona 4 z 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4