• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#130256  autor: babeo
 04 gru 2006, 23:09
bkt pisze:Reasumujac wole zaplacic wiekszy abonament w erze niz dac sie wydymac Orange:)
Naprawdę wolisz płacić w Erze dzwoniąć do swej Pani jak na "obcą" sieć, niż mieć darmowy numer. Pomysł naprawdę bomba :-D

#130265  autor: bkt
 04 gru 2006, 23:14
Gdybys troche pomyslal to bys sie domyslil ze mowie tu o palaceniu ogolnie abonamentu, nie darmowego numeru w orange. Przy rozmowach do wszystkich ogolnie, mysle, ze wyszedlbym na swoje.

A tak apropos to co byscie polecili w abonamencie od 50 do 100 zl ? Mile widziany fajny telefonik.

#130268  autor: b@sho
 04 gru 2006, 23:17
do innych pewno by ci wyszlo lepiej, chyba ze masz ludzi w orange... ale jak duzo do panny dzwonisz to juz troche klops...

[ Dodano: 2006-12-04, 23:19 ]
Shyduo prosta sprawa jest z orangem, jesli masz duzo znajomych w tej sieci to ci sie poprostu oplaca. gdybym nie mial 80% kontaktow w orange, a np z 30% to bym byl gdzie indziej

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#130269  autor: babeo
 04 gru 2006, 23:19
b@sho, o tym samym mówiłem, ale Kolega ma inne rozumowanie, a to jest naprawdę złota myśl:
bkt pisze:Reasumujac wole zaplacic wiekszy abonament w erze niz dac sie wydymac Orange:)

#130280  autor: oprych
 04 gru 2006, 23:41
bkt pisze:Mimo. ze masa moich znajomych jest w oragne i moja Pani tez.
bkt pisze:Gdybys troche pomyslal to bys sie domyslil ze mowie tu o palaceniu ogolnie abonamentu, nie darmowego numeru w orange.
Może i ja nie myślę, ale skoro lepiej płacić drożej i być w jakże renomowanej sieci Era(t-mobile-to dla tych, którzy twierdzą, że dziś miałobyć jej wielkie wejście) :lol: :lol:
to gratuluję podejścia do sprawy, albo będziesz miał wysokie rachunki, albo bardzo zaniedbujesz swoją Panią
Reasumując wolisz dać sie wydymać Erze- w sumie co to wogóle za stwierdzenie "wydymać" w tym przypadku :? Orange'fobia-to chyba jakaś nowa choroba na tym forum.

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#130283  autor: b@sho
 04 gru 2006, 23:44
oprych oj i ona strasznie sie rozprzestrzenia a uzytkownikow orange wciaz ma, a gdyby bylo tak zle to przeciez bysmy w nim nie tkwili

#130287  autor: babeo
 04 gru 2006, 23:46
oprych pisze:Era(t-mobile-to dla tych, którzy twierdzą, że dziś miałobyć jej wielkie wejście) :lol: :lol:
No właśnie 4.12 a demobile ani widu, ani słychu. Prawie byśmy zapomnieli :mrgreen:
oprych pisze:Orange'fobia-to chyba jakaś nowa choroba na tym forum.
Hehe, może zosrganizujemy jakis marsz róności? :mrgreen:

#130290  autor: b@sho
 04 gru 2006, 23:48
a w Poznaniu sie zgodza wladze :?: :mrgreen:

#130291  autor: oprych
 04 gru 2006, 23:51
b@sho pisze:oprych oj i ona strasznie sie rozprzestrzenia a uzytkownikow orange wciaz ma, a gdyby bylo tak zle to przeciez bysmy w nim nie tkwili
Owszem, orange zawsze przyrównywane jest do Ery i jej rzadkich promocji doładowań. Kiedyś za bronienie orange na tym forum zostałem oskarżony o bycie jego pracownikiem, lub mającym jakiś w tym cel :twisted: :? :lol:

#130293  autor: b@sho
 04 gru 2006, 23:53
oprych dostales karte profit wkoncu :?: sorki za offa ale tamtego tematu nie ma co odgrzebywac

#130295  autor: babeo
 04 gru 2006, 23:53
b@sho, skoro ten ... eghmm "równości" się odbył ... poza tym rządzi PO :|

#130297  autor: oprych
 04 gru 2006, 23:55
b@sho pisze:oprych dostales karte profit wkoncu
dostałem pięć dni temu

#130298  autor: D@rio
 04 gru 2006, 23:55
Panowie, nie róbcie OFFTOP'u.

Obrazek