• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#129623  autor: D@rio
 02 gru 2006, 23:03
babeo83 pisze:taktakmen, coś kręcisz i kombinujesz
dla mnie też się coś to kupy nie trzyma...

Obrazek

#129630  autor: taktakmen
 02 gru 2006, 23:09
D@rio pisze:na przychodzące, to ja znam sposób aby przedłużyć ważność konta na dni, liczone w tysiącach...
Wiem co masz na myśli D@rio?.Chodzi Ci o błąd sieci jeśli się posiada debet lub zaciągnie KREDYT.Wtedy jak się dzwoni na *500 to podaje,że zostało 49 tysięcy siedemset kilka dni

#129631  autor: babeo
 02 gru 2006, 23:11
taktakmen pisze:Niestety nie mogę napisać jakiej.Napewno nie napiszę tego na forum,a być może gdyby znalazł się jakiś forumowicz zamieszkały w Łodzi posiadający kartę POPA lub GO to mógłbym to udowodnić osobiście na jego numerze
To po co zaczynałeś ten temat?

#129636  autor: D@rio
 02 gru 2006, 23:20
taktakmen pisze:
Wiem co masz na myśli D@rio?.Chodzi Ci o błąd sieci jeśli się posiada debet lub zaciągnie KREDYT.Wtedy jak się dzwoni na *500 to podaje,że zostało 49 tysięcy siedemset kilka dni
dokładnie, chodzi mi o usługę KREDYT.

Obrazek

#129693  autor: oprych
 03 gru 2006, 02:45
szejkspir pisze:Jeśli się zgodzisz ujawnić, to nazwiemy Twój sposób "metodą taktakmen'a", zostniesz uwieczniony Chyba każdy o tym marzy Od tąd wszyscy będą mówić "doładowałem sobie konto metodą taktakmen'a", wyobrażasz to sobie? Wspaniałe...
Wszystko w porządku :?: :?

A co do samej tej niby metody, to jeśli ktoś nie chce sie nią dzielić nie powinien wogóle o tym mówić. Trochę to śmieszne: "wiem, ale nie powiem"

Zresztą po co kobinować?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#129733  autor: b@sho
 03 gru 2006, 11:03
jesli chodzi o te swojaki w sim+ to studenic polibudy o tym wiedza, i kazdy kto sie interesuje choc troche telekomunikacja i odwiedza co jakis czas stron tylko opow, a co dopiero inne serwisy. wiec co to za wiedza niby :P

widac taktakmen nakreciles temat, typowo medialne zachowanie, a teraz krecisz ze nie mozesz napisac, to po co wogule pisales... jesli sie powie a to i trzeba b, inaczej lepiej nic nie mowic. pozatym po nicku twoim wnioskuje ze uzywasz tt wiec tym bardziej podejrzane :P a jesli na forum nie mozesz napisac :mrgreen: to napisz do D@ria na pw i niech on to sprawdzi, i chociaz napisze czy to prawda. mysle ze to uczciwe.

to jaki bedzie twoj ruch :?:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#129760  autor: taktakmen
 03 gru 2006, 12:36
b@sho pisze:jesli chodzi o te swojaki w sim+ to studenic polibudy o tym wiedza, i kazdy kto sie interesuje choc troche telekomunikacja i odwiedza co jakis czas stron tylko opow, a co dopiero inne serwisy. wiec co to za wiedza niby :P

widac taktakmen nakreciles temat, typowo medialne zachowanie, a teraz krecisz ze nie mozesz napisac, to po co wogule pisales... jesli sie powie a to i trzeba b, inaczej lepiej nic nie mowic. pozatym po nicku twoim wnioskuje ze uzywasz tt wiec tym bardziej podejrzane :P a jesli na forum nie mozesz napisac :mrgreen: to napisz do D@ria na pw i niech on to sprawdzi, i chociaz napisze czy to prawda. mysle ze to uczciwe.

to jaki bedzie twoj ruch :?:
b@sho tak jak do Ciebie napisałem w wiadomości na pw.Ja taki krok już zrobiłem wczoraj w nocy.D@rio napewno potwierdzi bez dyskusyjnie prawdziwość moich słów,których nigdy nie "rzucam na wiatr".

#129857  autor: D@rio
 03 gru 2006, 17:51
Moi drodzy otrzymałem od TakTakmen'a informację i są one w trakcie mojej weryfikacji. W najbliższych dniach wypowiem się co do tej metody, sprawdzę ją i wtedy zobaczymy...

Narazie potwierdzam jedynie otrzymanie metody, wkrótce może powiem więcej.

Pozatym, proszę zachować spokój i nie podskakiwać sobie do gardeł.

Obrazek

#129860  autor: babeo
 03 gru 2006, 17:55
D@rio, okej czekamy ... że tak powiem z niecierpliwością :-D

PS napisz tylko czy to chodzi o połączenia przychodzące czy wychodzące? bo taktakmen lekko się zamotał:
taktakmen pisze:Przepraszam,ale zaszła pewna pomyłka.Otóż miałem na myśli przedłużenie ważności konta na rozmowy przychodzące do 365 dni ,ale z tego rozpędu napisałem,że wychodzące.Jednak taki sposób istnieje i raczej nie mogą tego usunąc,bo inaczej nie dali by użytkownikom móżliwości zmiany pewnej opcji.

#129863  autor: b@sho
 03 gru 2006, 18:03
babeo83 chodzi o przychodzace, w 100% przychodzace

#129864  autor: babeo
 03 gru 2006, 18:04
b@sho, to tym bardziej jestem ciekaw :-D

#129865  autor: D@rio
 03 gru 2006, 18:04
babeo83 pisze:napisz tylko czy to chodzi o połączenia przychodzące czy wychodzące? bo taktakmen lekko się zamotał:
chodzi o połączenia przychodzące.

Obrazek

#129867  autor: b@sho
 03 gru 2006, 18:07
dostalem jeszcze jedno info od taktakmena ale czekam na to co mi odpisze na moje pytanie, bo musze przyznac zaintrygowal mnie zdecydowanie

#129876  autor: lukasm
 03 gru 2006, 18:21
TTmen - jesli nie chcesz pisać o tym publicznie - ok (chociaż nie lubię przechwalanek typu "wiem, ale nie powiem"), ale możesz podać to info zainteresowanym na PW?

#129885  autor: D@rio
 03 gru 2006, 18:32
b@sho pisze:dostalem jeszcze jedno info od taktakmena ale czekam na to co mi odpisze na moje pytanie, bo musze przyznac zaintrygowal mnie zdecydowanie
a co, napisał Ci sposób? ;)

Obrazek

#129909  autor: b@sho
 03 gru 2006, 20:13
nie no sposobu nie dostalem, zreszta robi sie teraz jakies zamieszanie :mrgreen: taka wolna korespondecja bez szegolow. D@rio czekam az sprawdzisz to wszystko, bo wiem ze ty info dostales :P

[ Dodano: 2006-12-03, 23:15 ]
ps. mam dosc wazna informacje.
dostalem info od taktakmana o sposobie na zwiekszanie ilosci esow w multiboxie darmowym. zufal mi. sprawdzilem ja i musze przyznac ze dziala ta metoda. jesli ktos jest zainteresowany to na pw moge ja przeslac, mam na to pozwolenia, jesli ktos jest zainteresowany... na forum nie wymieniajmy sie informacjami na jej temat, taka jest prosba autora

takze zrwacam mu honor. dalej jestem ciekaw d@rio czy przetestowales ta metode do przedluzania waznosci przychodzacych

#130007  autor: babeo
 03 gru 2006, 23:44
Potwierdzam sposób działa. Zainteresowani mogą pisać do b@sho na PW.

#130009  autor: oprych
 03 gru 2006, 23:46
Szkoda tylko zę o tym sposobie na innym forum pisano już rok temu i nie była to żadna tajemnica, wiec nie jest to żadne odkrycie

#130010  autor: b@sho
 03 gru 2006, 23:48
oprych skoro tak to spoko, ale ja o tym nie wiedzialem wogule, a jak forum przegladalem to tez jakos specjalnie mi sie to nie rzucilo w oczy, nie wszyscy sa na forum tak dlugo :P

#130015  autor: oprych
 03 gru 2006, 23:50
Ja mówiłem o innym forum, metoda stara jak świat, nie widzę tez powodu, aby jej ukrywać, ale ok. Niech będzie. Ciekawe kiedy zaczną ją na allegro sprzedawać.