sapv pisze:Dario nie wiem ilu znasz ale jak widziałem z forum twoją drogę przez mękę przy twoim PWA to chyba cie podpuszczają .
śmiej się, śmiej...ale między innymi dzięki Nim właśnie udało mi się cokolwiek wywalczyć, co i tak jest świetną ofertą jak dla klienta rynku SOHO

(jeśli w ogóle wiesz, co to znaczy).
sapv pisze:Co do ofert specjalnych PWA to twój pomysł jest zabawny bo jakby którykolwiek z g300 sie tak zabawiał z pojedyńczymi ofertami to by nigdy planów nie zrobił - może 'twoi' g300 robią tylko PWA?
no widzisz, ja znam takich, którzy mimo wszystko starają się podchodzić indywidualnie. Widać tylko Ty lecisz na masówkę i masz wszystko i swoich klientów w d**** bo przecież Plus jest najlepszy....
Moi G.300 robią przy okazji PWA. Nie martw się, stratni przy tym nie są. Satysfakcja klienta też się liczy.
sapv pisze:100% skutecznych metod nie ma ale są powszechnie znane w g300, takie które znacznie zwiększają skuteczność:
1. Tak poustawiać umowy aby najwiecej umów w jednym czasie kończyło sie w jednym miesiącu (korzystać z ANZ na 6 miesięcy aby różne umowy połączyć terminami)
2. Złożyć wypowiedzenia na wszystkie możliwe numery
3. Uzyskać na piśmie kontrofertę przejęciową na numery od innych operatorów
4. Potem spokojnie rozpocząć negocjacje z g300
wreszcie coś sensownego, z czym mogę się zgodzić. Zaczynasz mówić jak człowiek. Może jeszcze Cię polubię
sapv pisze:Niestety żaden nich nie uwzględnia twoja metoda wiec pewnie wszyscy w g300 sie mylą.
pukt 2 i 4 to część z mojej strategii...ale ja zaczynam od małych kroczków, po kolei a nie odrazu lecę najwyżej...
sapv pisze:Ale nic straconego RobertX może przetestować twoją metodę z załatwianiem oferty przez g300 z kierownikami i innymi bosami.
a twierdzisz że to jest zły pomysł? Bo moim zdaniem nie. Czy zwyczajnie się boisz że wtedy umknie Ci realizacja oferty PWA..?
sapv pisze:Potem zda nam relację z wyników na temat cen telefonów i zwiększania pakietów kwotowych. Jak mu się uda to publicznie przeproszę za głoszenie herezji, a jak mu sie nie uda to ty - ok?
nie będę się zakłądał. Ja mam swoje dowody, Ty swoje. Widać ludzie, pracownicy których ja znam albo są bardziej pracowici albo mogą więcej niż Ty. I tak nie przekonamy siebie wzajemnie argumentami. Ja podałem tylko przykłady tego, co niektórzy klienci biznesowi mają właśnie dzięki profesjonalnej obsłudze G.300 (a nie obijaniu się...) i swojemu upórowi.
sapv pisze:Będzie naprawde zabawnie
dla mnie to zbyt poważny temat aby sobie żartować.
Ale powiem jedno - gdybym ja był na miejscu Robert'a, to wierz mi że by mi się udało

i...musiałbyś przeprosić, zapewniam Cię. Wcześniej czy później. Jak widzisz nie raz dopiąłem już swego w tej firmie, co świadczy o tym że jednak się da
sapv pisze:
Jakby to powiedzieć, różnica dla g300 robić temat na 1xpwa a temat 10xpwa jest dokładnie .... dziesięciokrotna dla polkomtelu również. Resztę sobie dopowiedz.
ale nie wszyscy przeliczają wszyscy tak jak Ty. Czasami to kwestia nie liczby aktywacji a płatności, kwestia opinii itp. itd. Widzę że jesteś zwykłym materialistą, który robi to co robi tylko i wyłącznie dla pieniędzy..ecch...nawet po trupach byle by zysk był. Ale od siebie coś już to nic...typowe...nawet mnie to nie dziwi. Jednak czasem spójrz sobie sam prawdzie w oczy...bo nie jest tak różowo
szkoda, przykre to i tyle... life...