• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 10 z 40
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 40

#128405  autor: dechomenon
 29 lis 2006, 00:12
konferencji 8 osobowej czyli ? ja wiem, ze ponoć jeden robi tak...bierze kartę papieru wkłada do kieszeni a na niej napisał co chce kupic, i przez zadawanie pytań masz dojsć do tego co on ma na kartce.. hehe

#128406  autor: Kaczy
 29 lis 2006, 00:16
dechomenon pisze:ja wiem, ze ponoć jeden robi tak...bierze kartę papieru wkłada do kieszeni a na niej napisał co chce kupic
Wszystko zależy od szkolącego. U nas akurat nie było scenek.
dechomenon pisze:konferencji 8 osobowej czyli
8 osób, które mogą ze sobą rozmawiac "na 1. linii telefonicznej". Super sprawa, bo nic nie słychać kto co mówi :lol: :lol:

...::: Made for loneliness :::...

#128410  autor: dechomenon
 29 lis 2006, 00:22
hehehe no to nieźle z tą konferencją, ja wiem na tą chwile, że szkolenie trwa 3 dni. teraz banalne pytanie chodzisz w pracy w gangu? byłeś na szkoleniu w garniturze? dla mnie to jest najbardziej szydercza sytuacja hehe krawacik i koszula shit!

#128412  autor: Kaczy
 29 lis 2006, 00:24
dechomenon pisze:byłeś na szkoleniu w garniturze?
Na szkoleniu w "normalnych" ciuchach.

W pracy spodnie na kancik, szara koszula z dł. rękawem i krawat z logiem mPunkt i Plus :)

#128417  autor: dechomenon
 29 lis 2006, 00:31
no to dobrze wiedzieć...uffff kurde potem w punkcie wiem bo audyt ocenia też wygląd pracowników, więc trzeba się dostosować..chociaż ostanio raz byłem na sklepie mialem ten strój biznesowy(pod presją, zę może przyjechć dyrektor okręgowy) i taka babka przyszła jakieś komentarze o mojej koszuli ehhe i w finale wzieła 3 fony na firme hehehe

#128446  autor: Rokko
 29 lis 2006, 07:41
niestety w takiej robocie musisz sie polubic ze strojem sluzbowym. tez mi bylo ciezko po studiach ;)

#128492  autor: dechomenon
 29 lis 2006, 14:45
w sumie to ja na razie jestem telemarketer z doskopu pomagam, na sklepie jak jest dużo ludzi..no ale po szkoleniu troche sie to zmieni...

#128529  autor: xysiek
 29 lis 2006, 16:12
Hejka

Praca w salonie,sprzedaz...ok. A macie jakies informacje o tym czy plus zajmuje sie "badaniami naukowymi" moze nie do konca naukowymi ale dbajace o rozwoj technologii?

#128545  autor: Rokko
 29 lis 2006, 16:42
xysiek pisze:Hejka

Praca w salonie,sprzedaz...ok. A macie jakies informacje o tym czy plus zajmuje sie "badaniami naukowymi" moze nie do konca naukowymi ale dbajace o rozwoj technologii?
oni sie tylko naukowymi zajmuja ;)

#128610  autor: D@rio
 29 lis 2006, 19:36
po części zajmują, wraz z swoimi partnerami - klientami kluczowymi. Z Politechniką Warszawską np. współpracują na szeroką skalę...

Obrazek

#128613  autor: Rokko
 29 lis 2006, 19:41
D@rio pisze: partnerami - klientami kluczowymi.
o to mi sie najbardziej podoba - ja tez jestem kluczowy - mam pare kluczy - ostatnio odkrylem ze w samochodzi mam klucz do kół ;)

#128622  autor: D@rio
 29 lis 2006, 19:49
Rokko pisze: o to mi sie najbardziej podoba - ja tez jestem kluczowy - mam pare kluczy - ostatnio odkrylem ze w samochodzi mam klucz do kół
:lol: no coment...

Obrazek

#128950  autor: dechomenon
 30 lis 2006, 17:54
no to dzis ale trafiłem!!! bo w sumie to ja pracuje na bazie klientów, szukam tych co mają PWA itd. ale czasem jak mnie kumpele z bezpośredniej linii sprzedaży zawołają to idę pomóc, bo jest dużo ludzi, no i trafiłem na audyta (brak stroju, ale na identyfikatorze miałem napisane praktykant) i najpierw zaczęła sie gadka przy gablotkach o mixie chciał 6280, od razu zrobiłem kontre, ze to tylko na firme! potem o abonamencie zacząłem z nim rozmawiac, jakie mamy(zapomnialem powiedzieć, o świątecznej promocji) ale on i tak sie zatrzymał na firmie, powiedzialem o aktywacji o bezpłatnej piątce, o kontakt plus, i zniszkach tych za 3,05zł, i czas dla Ciebie po 18, do tego pokaząłem mu swojego K750i, jako telefon w promocji, i który ma wszystko oprócz symbiana! Pytał się o te z wysokiej półki to myśle, że tutaj nadrobiłem troche...ale nie powiedziałem ile kosztuje połaczenie w roamingu do niemiec (nie wiedzialem) i jeszcze on do mnie a co sie stanie jak firma plajtnie za miesiac, ja powiedziałem, ze na tą chwile kiedy bierze i jak istnieje firma to nie ma problemu a potem to nie wiedziałem, no i jeszcze kazał mi napisać jakie są dokumenty potrzebne, bo wyszło, jak sie go pytałem, ze firma na brata jest...aha a skąd wiem, ze to audyt! bo jakiś czas po tym przyszedł email, zę dziś wszystkich odwiedził "myster shoping" a tylko on zadawał dzis dzień takie pytania, i to akurat na mnie padło "świeżaka" bez szkoleń...co myślicie o tym?

#128953  autor: Kaczy
 30 lis 2006, 17:59
dechomenon pisze:to akurat na mnie padło "świeżaka" bez szkoleń...co myślicie o tym?
Dziwne, bo żeby taki "myster shoping" mógł Cię przemaglować musisz wcześniej podpisać specjalną zgodę, że wyrażasz na to aprobatę.
dechomenon pisze:ale nie powiedziałem ile kosztuje połaczenie w roamingu do niemiec (nie wiedzialem)
Roaming do Niemiec? Albo połączenie międzynarodowe do Niemiec, albo roaming w Niemczech.

Co do tego 1. to powinieneś znać cenę. Zaś to 2. jest nie do wyuczenia, bo zależy do tego z jakim opem się połączyć i po części od ceny Euro :)

#128957  autor: RobertX
 30 lis 2006, 18:06
Hehehe Oblales, zaraz ci wymowienie przyjdzie ;) hehehe

A tak na serio jak na "praktykanta" to duzo powiedziales :) Jak ja zazwyczaj spytam sie o cos w salonie to od razu do kompa ida sprawdzac ;)

#129053  autor: Kaczy
 30 lis 2006, 20:24
dechomenon pisze:brak stroju
Dziwna sprawa. Mi od razu powiedzieli, że mam przyjść w spodniach na kant i koszuli z krawatem. Żadnych dresów ani jeansów :)

#129060  autor: Irek
 30 lis 2006, 20:35
Kaczy, jak starałeś się o przyjęcie do pracy to chwaliłeś się, że jesteś modem na forum telekomunikacyjnym?

"And one more thing..."

#129065  autor: sapv
 30 lis 2006, 20:39
Kaczy pisze:
2. jest nie do wyuczenia, bo zależy do tego z jakim opem się połączyć i po części od ceny Euro :)
stawka operatora lokalnego +VAT + 15%

#129070  autor: Kaczy
 30 lis 2006, 20:42
sapv pisze:stawka operatora lokalnego
Stawka w Euro to po 1. Po 2. w każdym kraju jest po kilku opów. Nikt o zdrowych zmysłach nie uczy się stawek oper. lokalnych. Chociaż niektórzy klienci są oburzeni, że z pamięci im nie powiem ile zapłacą jak będą w Kambodży :|
IreQ pisze:Kaczy, jak starałeś się o przyjęcie do pracy to chwaliłeś się, że jesteś modem na forum telekomunikacyjnym?
Wspomniałem, że interesuję się telekomunikacją i czynnie uczestniczę w życiu forum jako moderator :mrgreen:
Jakoś trzeba było pokazać, że znam się na branży. Chociaż jeszcze miałem 1. plus związany ze specjalnością moich studiów.

#129074  autor: Irek
 30 lis 2006, 20:46
Kaczy, zapewne wspomniałeś o tym w życiorysie ;)

"And one more thing..."
  • Strona 10 z 40
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 40
  • 1
  • 8
  • 9