• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Motorola i Lenovo oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Motorola i Lenovo oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #1529  autor: RobertX
 08 mar 2005, 14:51
Witam,
mam pytanie: co soądzicie o tym telefonie, może ktoś go ma lub miał. Pytam bo kumpel ma ja do sprzedania za 570zł(opłaca się)?
Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, 09:58 przez RobertX, łącznie zmieniany 1 raz.

#1540  autor: Dragon
 08 mar 2005, 17:51
570zł to nie jest jakas super okazja, aleraczej nie stracisz na tym, telefon fajny, nawet duzo mozliwosc, to wlasciiwe to samo co SPV tylko w innej obudowie

#1547  autor: Sirmark
 08 mar 2005, 21:49
Dragon pisze:570zł to nie jest jakas super okazja, aleraczej nie stracisz na tym, telefon fajny, nawet duzo mozliwosc, to wlasciiwe to samo co SPV tylko w innej obudowie
MPx200 to juz jest starocie, i zdaje sie nie dokonca bylo dopracowane.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#1553  autor: Dragon
 09 mar 2005, 15:29
najnowsy ten telefon nie jest, brakuje mu kilku rzeczy (np BT i kamery) ale ogolnie bardzo chwalilem sobie platforme Windows

#128447  autor: lord_vydech
 29 lis 2006, 07:44
Siema
może to nie ta kategoria ale na innych nikt nikt nie raczył odpowiedziec :evil: a mianowicie barzo potrzebuje kilka programów do MDA PRO lub SPV M5000 z T-mobile
-pl. menu (w palmtopie mam niemiecki) i jak je wgrać bo już próbowałem kilka sposobów ale niec nie wychodziło
-program do czytania filmów AVI
-i jak skonfigórować Wi-Fi ?? te programy są mi bardzo potrzebne a nie wiem jak je zdobyć bo nigdzie ich nie ma
bardzo prosze o pomoc :)

lord_vydech