Jeżeli chodzi o ich obsługę klienta, to naprawdę fatalnie. W punktach Orange, w których zdarzyło mi się bywać m.in. po to żeby podpisać umowę, wychodząc byłam załamana bałaganem, który u nich panuje. Kiedy poszłam tam po raz pierwszy konsultant mnie poinformował, że dzisiaj nie możemy zawrzeć żadnej umowy, bo nie mają połączenia z Internetem. Nie skomentowałam. Na następny dzień przy podpisywaniu umowy, ten sam konsultant przez cały czas trwania naszej rozmowy, wydzwaniał żeby się upewniać czy to co on mi proponuje jest prawdą... i czy on tak może. Więc po tych przygodach zdecydowałam się kontaktować z nimi drogą wyłącznie elektroniczną lub telefonicznie. Tam też nie wypadli najlepiej, ponieważ okazali się równie niedoinformowani. Za każdym razem mówią co innego. Kiedy rozmawiam z kimś z Orange Propozycja (ponieważ moja umowa dobiega teraz końca), konsultantka mówi mi, że chyba będzie TAK (tak jak sobie życzyłam), po czym przychodzi umowa w ogóle skonstruowana bez komentarza i okazuje się że NIE JEST TAK. Zainwestowali by w szkolenia pracowników, bo to jest naprawdę żenujące.