Krisu6230i, ameryki nie odkryłeś

ja już ten model przerabiałem i kto śledził wątek mojego przedłużania umowy to doskonale wie, jak to "pomogło"
Oni nawet straszenia się nie boją. Po prostu, system tak wylicza i każdy boi się (albo nie chce, bo i po co..) zrobić coś poza...no cóż, to właśnie wielka wada Plusa...
Akurat w kwestii oferty jak i utrzymaniówki u innych jest lepiej

i to chyba w kązdym segmencie już teraz rynku...Plus jedynie może się pochwalić niską stawką za połączenia do "innych sieci" .
Krisu6230i pisze:a posiadania regonu nic nie daje, jak ktos tam wyzej wspominal, bo majac ten numerek i trzy aktywacje z abo po 100 ktory nie jest przekraczany to tz sie nie na wojuje (chyba sie nie myle:) ).
jeśli już, to tylko w indywidualnych negocjacjach to pomaga. Duużo zależy właśnie od rachunków, to podstawa.
Krisu6230i pisze:p.s panele panelami, wnioski wnioskami, ale i tak najfajniesze bylo zoabczyc nowinki sprzetowe, i tego Ci wlasnie zazdroszcze
dzięki. Choć, nowinki nowinkami ale najbardziej mnie cieszy to, iż mogłem zamienić z pracownikami Polkomtel S.A. którzy organizowali, obsługi Kongres zamienić parę słów i co nie co się dowiedzieć