• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#127227  autor: oprych
 25 lis 2006, 23:08
A ja cały czas widze w tt te drogie połączenia z wybranymi numerami, które i tak 5groszy za minutę nie przebiją. Do tego tak tak dopiero od niedawna może siesmsami za grosz pochwalić...jako ostatni

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#127228  autor: babeo
 25 lis 2006, 23:09
Ja dodam jeszcze fajną bramkę sms i MBox dla każdego :-)

#127229  autor: b@sho
 25 lis 2006, 23:09
szejkspir swiete slowa, a jkie jest drugie prawo :?: :?: i inne prawa jesli jest i ch wiecej

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#127258  autor: szejkspir
 25 lis 2006, 23:55
b@sho pisze:szejkspir swiete slowa, a jkie jest drugie prawo i inne prawa jesli jest i ch wiecej
Jak coś spólnie wyyślimy to może i będzie więcej :mrgreen: Może ktoś chętny stworzy nowy temat, gdzie każdy będzie mógł podać swoją propozycję. Z czasem najlepsze propozycje stworzą "kodeks praw prepaidowca" :-D Co Wy na to :?:

#127259  autor: b@sho
 25 lis 2006, 23:57
jestem za, to moze byc calkiem ciekawe przedsiewziecie :-D pozatym bedzie smiesznie :P

#127270  autor: szejkspir
 26 lis 2006, 00:45
b@sho pisze:jestem za, to moze byc calkiem ciekawe przedsiewziecie :-D pozatym bedzie smiesznie :P
Nie chodzi o to, by było śmiesznie, ale by stworzyć taki prawdziwy zbiór praw, np. który naprowadziłby kogoś nowego nieobeznanego w temacie na to, jakiej sieci starter kupić. A przy okazji możecie ujwanić swoje talenty literackie, no dobra, przy okazji może być troszkę śmiechu :lol: Ktoś ma jeszcze jakies pomysły?

#127323  autor: D@rio
 26 lis 2006, 11:58
jeśli zamierzacie tworzyć takie rzeczy to proszę to stworzyć w hydepark'u, w oddzielnym temacie.

Obrazek

#127325  autor: b@sho
 26 lis 2006, 11:59
D@rio spoko. bedzie odzielny temat. tu tylko narodzila sie wizja