• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #126497  autor: Maciej.Dz
 22 lis 2006, 22:35
czy ktoś zamierza odwiedzić kongres technologiczny który od piątku będzie na PW w Warszawie?

ps. jak najłatwiej dojechać z dworca centralnego na PW ? :)

--
maciej

#126498  autor: Kaczy
 22 lis 2006, 22:38
Maciej.Dz pisze:ps. jak najłatwiej dojechać z dworca centralnego na PW
Metrem w stronę Kabatów. Stacje Politechnika (chyba 3 albo 4 przystanek od Dworca). Ewentualnie jakimś autobusem 500. coś tam też da się dojechać :)

Ps. D@rio dostał zaproszenie :)

...::: Made for loneliness :::...

#126504  autor: Maciej.Dz
 22 lis 2006, 22:49
no własnie wykumalem metro, jeden przystanek chyba do PW, metro co 3-4 minuty :)
to lepsze niz trojmiejska skm - u nas co 7-8 minut

--
m

#126525  autor: nstn
 23 lis 2006, 00:56
to moze ja tez sie wybiore... dlaczego nie...

"Nic nie boli tak jak życie"

#126530  autor: Rokko
 23 lis 2006, 07:01
a tam przypadkiem nie trzeba miec zaproszenia, zeby wejsc?D@rio ma zaproszenie, dlatego jedzie.

#126535  autor: Krisu6230i
 23 lis 2006, 09:34

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#126578  autor: D@rio
 23 lis 2006, 14:10
Ja będę w piątek na kongresie, na wejściu zamkniętym ;)
Maciej.Dz pisze:ps. jak najłatwiej dojechać z dworca centralnego na PW ?
najlepiej to tramwajem 19tką od Al. Jana Pawła II, 3 przystanki i odrazu wysiadamy pod Politechniką ;) ew. metrem można, do stacji "Metro Politechnika" ale wtedy musimy podejść jakieś 150m.
Rokko pisze:a tam przypadkiem nie trzeba miec zaproszenia, zeby wejsc?
na piątek trzeba mieć kartę wstępu :-) ...w sobotę jest wstęp wolny, dla wszystkich.

Obrazek

#126583  autor: babeo
 23 lis 2006, 15:00
Sobotni dzień Kongresu został odwołany! Info tu

Nie będę nawet tego komentował :smt011

#126584  autor: tomico
 23 lis 2006, 15:03
babeo83 pisze:Nie będę nawet tego komentował :smt011
Ech czemu, poprostu jest żałoba więc nie mogli tego zrobić. Piątkowy dzień jest normalnie, a sobotni odwołany, bo podczas żałoby powinny być odwołane imprezy. Mi tam na tym i tak nie zależało więc mała strata :P

#126585  autor: babeo
 23 lis 2006, 15:07
tomico, w oficjalnej informacji o żałobie, jest powiedziane o odwołaniu imprez o charakterze rozrywkowym. Kongres to naprawde, mega ubaw po pachy. Temat o tej tym co się stało i jakies jest do etgo podejście ludzi jest w innym miejscu Forum, więc nei rózbytu off topa :P

#126586  autor: D@rio
 23 lis 2006, 15:07
uuu...czyli wracam w piątek. No cóż...dobre i to :-)

Obrazek

#126620  autor: Maciej.Dz
 23 lis 2006, 16:26
D@rio pisze:Ja będę w piątek na kongresie, na wejściu zamkniętym ;)
to sie zobaczymy :)
szukaj "czerwonych polarów" oraz prezentacji 0 601 100 100

--
maciej

#126645  autor: D@rio
 23 lis 2006, 18:17
Maciej.Dz pisze:
to sie zobaczymy

--
maciej
hehe, a Ty widzę jako pracownik obsługi, tak? Czyli wchodzisz na kartę Polkomtel'a?

Ok, to w takim razie Ty uważnie patrz, czy ktoś Ci nie robi zdjęcia N70, hie hie ;)

Obrazek

#126663  autor: Maciej.Dz
 23 lis 2006, 19:23
buchachacha, jaki pracownik obsługi ;p
myslisz ze "pracownika obsługi" sciągali by aż z gdańska na te kilka godzin?

sam zobaczysz ;)

--
m

#126667  autor: przemek910
 23 lis 2006, 19:44
D@rio pisze:Maciej.Dz napisał/a:

to sie zobaczymy

--
maciej

hehe, a Ty widzę jako pracownik obsługi, tak? Czyli wchodzisz na kartę Polkomtel'a?
D@rio, przecież uzyt. "Maciej" to pracownik WOPR'u :wink:

#126827  autor: D@rio
 24 lis 2006, 21:02
Maciej.Dz pisze:buchachacha, jaki pracownik obsługi ;p
myslisz ze "pracownika obsługi" sciągali by aż z gdańska na te kilka godzin?

sam zobaczysz

--
m
no dobra, chyba Cię widziałem. To Ty wpadłeś na Panelu "Projekty lojalnościowe i motywacyjne wspierające proces sprzedaży" może? ;) ...bo ja w tej dyskusji brałem udział apropo :-)

P.S
A tak w ogóle - jestem skonany. Jeszcze takie korki w Warszawie, godzine wyjeżdzałem. Może jutro co nie co Wam pokażę na fotkach jak było, jak zrobię selekcję ;)

Obrazek

#126839  autor: Maciej.Dz
 24 lis 2006, 21:45
również dopiero zawitałem nad morze
D@rio pisze:no dobra, chyba Cię widziałem. To Ty wpadłeś na Panelu "Projekty lojalnościowe i motywacyjne wspierające proces sprzedaży" może? ;) ...bo ja w tej dyskusji brałem udział apropo :-)
niestety, ja bylem na panelach o konwergencji oraz ratownictwie

cały kongres bardzo fajny, dużo stracił (efekty, wizualizacja) przez żałobe
a słyszałem ze plany były mocne! :)

--
m

#126841  autor: D@rio
 24 lis 2006, 21:49
aha, no nie wiem...bo ktoś wleciał na tym panelu w czerwonym ;) mignał i poszedł. Niestety, ja na tych panelach nie byłem...wtedy to się bawiłem N95, w godzinach trwania tych paneli ;)
Maciej.Dz pisze:cały kongres bardzo fajny, dużo stracił (efekty, wizualizacja) przez żałobe
a słyszałem ze plany były mocne!
fakt, nie było najgorzej ;)

Obrazek

#126848  autor: Maciej.Dz
 24 lis 2006, 21:59
D@rio pisze:no nie wiem...bo ktoś wleciał na tym panelu w czerwonym
byc moze chodzi o starszego pana, to moj kiero, szukal jednego goscia z +gsm
D@rio pisze:ja na tych panelach nie byłem...wtedy to się bawiłem N95, w godzinach trwania tych paneli
w tym minus kongresu, brak czasu na wszystko, ja bralem udzial w 2 panelach ale w zamian nie byłem na małej auli a namiot technologiczny przeleciałem w 10 minut, a z chęcią 10 minut poswiecił bym na kazdy produkt

jezeli chodzi o wizualizacje, to w planach był pokaz hologramu, podobno bajera, ale odwołali niestety...

moje panele były bezposrednio zwiazane z Centrum, wiec moja obecnosc byla raczej obowiazkowa, jednak z wielką checią poszedł bym na panel o telemedycynie, z tego co prezentowali przed salą to zrobili ogromne postępy w przeciągu ostatniego roku

odchodzac od tematu: hostessy były baaaaaaaaaaaardzo fajne, chyba przeprowadze się do wa-wy ;]]]]]]]

--
m

#126852  autor: D@rio
 24 lis 2006, 22:02
Maciej.Dz pisze:odchodzac od tematu: hostessy były baaaaaaaaaaaardzo fajne, chyba przeprowadze się do wa-wy ;]]]]]]]
owszem, dwie mi się dały sfotografować ;)

Obrazek