• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#123327  autor: przemek910
 12 lis 2006, 16:35
iSiO pisze:PS2: Na tej karcie był aktywny kiedyś Bonus TakTaka, ale z racji ze nie była doładowywana to on sie chyba wyłaczył? Jak moge sprawdzić jego status i spróbować go właczyć?
Zadzwon na 9797, lub wejdz na itaktak i sie zaloguj,
iSiO pisze:PS: Nigdzie nie mogę znaleść informacji o Megapaczce (nie wiem czy to się tak nazywa w Erze) 5 MB za 5 zł, czy ta promocja jeszcze jest aktualna?
To się nazywa Omnix Max, jak włączysz poprzez konsultanta (9602 - 2zł), to masz miesiąc za darmo.. tak czy siak oszczędzasz 3zł (5-2zl[pol do BOU]=3)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#123337  autor: Pawrzes
 12 lis 2006, 17:29
iSiO pisze:Nigdzie nie mogę znaleść informacji o Megapaczce (nie wiem czy to się tak nazywa w Erze) 5 MB za 5 zł, czy ta promocja jeszcze jest aktualna?
A tutaj są szczegóły: http://www.era.pl/index.php?id=p_n_wap3&section=taktak
iSiO pisze:Czy działa wam odsłuchiwanie melodii w Granie na Czekanie na stronie tak taka? Bo u mnie nie gra
Na Internet Explorer działa bez problemu ale na Firefox cisza... :roll:

Pozdrawiam

#123558  autor: trotefazy
 13 lis 2006, 15:48
ja tez polecam tak taka!

#125465  autor: PiotrG-dz
 19 lis 2006, 13:48
Jezeli ma sie duzo znajomych w Erze i czesto sie dzwoni poza sieć(59 gr)to wyjdzie taniej niż w POPie gdzie poza sieć jest 0.80 gr.

#125469  autor: D@rio
 19 lis 2006, 13:51
tepsaslave, Era TakTak po 8 miesiącach jest przez wiele osób nazywaną taryfą pre-paid Biznes :-)

Obrazek

#125473  autor: b@sho
 19 lis 2006, 13:58
tego nie slyszalem :lol:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#125475  autor: D@rio
 19 lis 2006, 14:02
ale tak czy tak, jest w tym duuuużo prawdy... ta taryfa jest lepsza niż nie jedna taryfa biznesowa...

Obrazek

#125476  autor: b@sho
 19 lis 2006, 14:04
tak tak jest dobry, ale mnie do siebie ptc bardzo zrazila, wiec jestem uprzedzony :P

#125479  autor: D@rio
 19 lis 2006, 14:08
b@sho, a czym zraziła? ...jeśli można wiedziec?

Obrazek

#125485  autor: b@sho
 19 lis 2006, 14:14
tylko to juz bardziej w abo wchodzimy. np. doliczniem pieniadzy do rachunku za niby pisemne upomnienie ze termin juz minal. gdzie rachunek byl zaplacony w terminie. pozniej trzeba bylo chodzic i odkrecac u nic, a oni jeszcze to z laski robili, traktowali czlowieka z gory wmawiajac mu ze to jego wina, a wcale tak nie bylo. potem tlumaczenia ze maja balagan w systemie. czlowiek traci czas i nerwy a to jednak sporo. nawewt przeprosin nie bylo. niby kwota nieweilka no ale zawsze dodatkowo nabijaja sobie tym kase. jestem ciekaw ilu ludzi idzie bez gadania zaplacic taki rachunek, moj kuzyn sam zaplacil raz bo mowi ze raz to odzaluje nie chce mu sie do nich chodzic ale jak mu zrobili drugi raz to samo to sie wkurzyl. poaztym tak tak i te gadki jak masz malo kasy na kocnie, wiem ze to dawno bylo, teraz sie torche zminilo ale mimo wszystko. i te mms reklamowe... to tak w skrocie :P
w idei nic mi nie doliczali jak sie sponilem ze splata a co dobiero jak placilem w terminie :lol:

#125491  autor: D@rio
 19 lis 2006, 14:22
b@sho, aha, rozumiem. No cóż. Wcale tego nie neguje. Sam wiem iż PTC miało swego czasu problemy z systemem bilingowym i były różne kwiatki. Takie rzeczy się poprostu zdarzają, ot tyle...

Obrazek

#125492  autor: b@sho
 19 lis 2006, 14:25
ale to bardzo zraza, zwlaszcze ze przeciez mogli by przeprosic to nie boli, ale skoro nie szanuja klientow to ja nie mam zamiaru im dawac zarobic. a w tt daelj jest tak D@rio ze ceny sa bez vat, w sensie ze skraty vat zabieraja :?:

#125495  autor: D@rio
 19 lis 2006, 14:39
b@sho, nie, teraz juz z VAT-em jest wsio.

Wiesz, znam takich co przepraszali ;) może źle trafiłeś...

Obrazek

#125496  autor: b@sho
 19 lis 2006, 14:44
mozliwe, ale niesmak pozostaje i swiadczy o firmie w jakiej ci ludzi pracuja. latwiej obecnego klienta utryzmac (w sensie jest to tansze) niz pozyskac na jego miejsce nowego. do polskich opow jakos to nie dociera... dla mnie liczy sie nie tylko gdzie taniej ale tez w jaki sposob jestem traktowany, i komfort oraz jakosc uslug. a po czyms takim bo to raz nie bylo, to w obecnych czas mozna sie przeniesc :P

#125498  autor: D@rio
 19 lis 2006, 15:08
b@sho pisze:latwiej obecnego klienta utryzmac (w sensie jest to tansze) niz pozyskac na jego miejsce nowego. do polskich opow jakos to nie dociera...
niezupełnie. Czasami lepiej nowego. Ten przynajmniej nie grymasi, nie narzeka, nie straszy odejściem i bierze to co się mu zazwyczaj daje. A ten, co chce przedłużyć umowę czasem ma za duże wymagania ;) ale to zależy od sieci. W Erze akurat walczą o klienta, w Plusie się to kompletnie olewa, nawet konsultanci nie dzwonią aby przedłużyć umowę, nie informują o ofercie...kompletna olewka.
b@sho pisze:dla mnie liczy sie nie tylko gdzie taniej ale tez w jaki sposob jestem traktowany, i komfort oraz jakosc uslug. a po czyms takim bo to raz nie bylo, to w obecnych czas mozna sie przeniesc
dla mnie też. Dlatego ja w obecnej chwili stawiam na Ere...

Obrazek

#125499  autor: b@sho
 19 lis 2006, 15:12
kazdy wiec idzie tam dzie mu dobrze. era dobra jest pod wieloma wzgledami, ale ja kieruje sie swoimi pobudkami i poki co nie biore jej pod uwage :P a pozatym nie ma sieci idealnych. poki co jestem zadowolony z orange ale zawsze sie to moze zmienic i dam znow szance ptc :wink:

#125501  autor: D@rio
 19 lis 2006, 15:17
no ja w przeciągu 2 miesięcy będę potrzebował zakupić 2 aktywację na firmę. Być może jedną wezmę właśnie w Orange. Póki co, narazie myślę o TopFirma300 albo OrangePremium100...zobaczymy. Drugą wezmę w EraBiznes, to na pewno. Era Profit Biznes60...to już raczej pewne :-) czekam tylko na delikatny spadek cen tel. i może lepszą promocję biznesową w Erze ;)

Obrazek

#125502  autor: b@sho
 19 lis 2006, 15:19
ja o biznesowkach moge pomarzyc :P hehe.

#125504  autor: D@rio
 19 lis 2006, 15:22
no cóż ;) choć, oferty i traktowanie klienta zawsze jest jakby nie patrzeć lepsze...

Obrazek

#125505  autor: b@sho
 19 lis 2006, 15:23
tu nie ma co mowic, wiem jak traktuja biznesowcow a jak zwykle szaraczka, nie ma porowniania

[ Dodano: 2006-11-19, 15:26 ]
ps. cos mi forum dziwnie smiga... biale tlo bez grafiki... cos sie stalo czy u mnie cos na kompie jest nie teges??