b@sho, oni liczą biznes SOHO jak indywidual. A więc wiesz. Ja też jestem, a właściwie byłem biznes i co z tego. W sumie to jakieś zamieszania były z tą cesją. A to najpierw parokrotnie papierów brakowało, później Polkomtel zgody nie wyrażał i tego typu problemy...aż gość nerwowo nie wytrzymał. Generalnie mu się nie dziwię. Stać go było zapłacić kary umowne, to cóż.
Generalnie, Plus to specyficzna sieć. Moim zdaniem, Plus'a można porównać do takiej samego poziomu obsługi jaki oferują nasze polskie urzędy, instytucje państwowe. Myślę, iż ryzyko błędu będzie minimalne w tej sytuacji
b@sho pisze:przeciez w plusie to nawet nie stoisz w kolejkach, przyjezdzasz i obsluguje cie specjalnie osoba do tego wyznaczona, wszystko od reki zalatwiasz, zawsze to tak widzialem, a teraz to ja juz sam nie wiem...
generalnie, tak jest jak mówisz. Jak masz status kliencki "VIP" to masz prawo być obsługiwany poza kolejnością kolejki w salonie firmowym, albo przez osobistego konsultanta w pokoju obsługi klientów VIP. Ja z tego korzystałem. Ale co z tego, taka obsługa się niczym nie różni od normalnej, pozatym że konsultantka się szerzej uśmiecha i bardziej nachalnie chce Ci wcisnąć kolejną aktywację robiąc "mydlane oczka"...