[ Dodano: 2006-10-25, 11:08 ]
nie wiecie czy bedzie przedluzona mozliwosc aktywacji pakietu jakos na swieta? podobno konczy sie w polowie przyszlego miesiaca i troche mi to skomplikowalo sprawe.
Popieram,wszystko jasno i przejzyście, a przy tym ja jako użytkownik Simplusa dowiedziałam sie o nowej promocjikin pisze:No ale czemu nie? ładnie, przejżyście wszystko rozpisane, ze stosownym komentarzem i wyjaśnienie (dla mniej 'kumatych' - nie obrazajac ich)
Nie. Tam jest promocja "Darmowy Numer".kameT pisze:Mam pytanie, dla mixa promocja Dlaczego NIE nie jest dostepna?
nie masz czego żałować. Lepiej płacić parę groszy więcej i mieć świadczone usługi na wyższym poziomie - wierz mi. Zresztą, ta promocja nie będzie trwała wiecznie. Zafundowali "odgrzanego kotleta" ponieważ producent filmu "Dlaczego Nie" zapewne tak chciał, aby usługa pasowała do fabuły filmu...kameT pisze:Czasami żałuję, że nie jestem w Plusie. Ludzie doładowują konto co miesiąc, żeby nie stracić ważności, a przy okazji moga sobie pogadać z bliską osobą dowoli... ehh...