• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #123988  autor: (A)rturo
 14 lis 2006, 23:53
Uzywalem od lat NOKI w kwietniu dostalem od orange k750i - i znosny byl - ale znudzil sie i teraz czas na cos nowego
Do wydania 1000-1100zl
Jestem przekonany do D900 bo ma swietny dizajn - brakuje mi w nim tylko latarki co mi sie czesto przydaje - ale mysle ze wytrzymam bez niej
Pisze sms, dzownie i raz na ruski rok skorzystam z mp3
Co w tej kwocie mozna wybrac jeszcze ciekawego?
Mowa o cenach z Allegro

#123989  autor: tomico
 14 lis 2006, 23:56
Bierz najlepiej d900, albo ewentualnie SE k800i. Ja bym był za tym drugim bo jakoś mi się bardziej podoba i robi troszkę ładniejsze foty. Tam jest latarka więc nie ma problemu. Pozatym nokia N70 ale ona ma gorszy aparat. Na czym ci zależy w telefonie??

#123991  autor: (A)rturo
 15 lis 2006, 00:09
Lubie miec cos ladnego w reku :)
I ta jak mowie dzownie i pisze sms. Nie mam 13 lat aby grac w gry i podniecac sie ile to ja mam dzwonkow
N70 dpada bo taka jakas nijaka :(
A do fot nie trzeba mi - od tego mam aparat - fotki na imprezie itd. to wiadomo ze mozna cyknoc aby sie potem posmiac - czytalem test i widzialem fotki wiec d900 mnie zadawala w tej kwesti.
Jutro chce zamowic telefon wiec jeszcze moge chwilke sie zastanowic

Audi A3 - Klub uzytkownikow i sympatykow: porady, tuning, zdjecia, car-audio
Projektowanie serwisow www i sklepow internetowych

#124025  autor: tomico
 15 lis 2006, 08:35
To bierz d900 bo oprócz k800i nie ma takiego szczególnie dobrego telefonu, jeszcze jest n73 ale za droga.

#124032  autor: Rydels
 15 lis 2006, 08:51
D900 to świetne rozwinięcie D600 z menu stylizowanym jak w E900 i bardzo dobrymi parametrami.
Jesli tylko uwazasz w miarę na telefon (bo to jednak slider) to śmiało bierz, i na pewno się nie zawdziedziesz :!:

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/

#124102  autor: blipek
 15 lis 2006, 16:14
A może zastanów się nad M600i skoro piszesz sporo smsów to może przydać Ci się klawiatura qwerty, co prawda nie ma aparatu ale jak sam powiedziałeś że go w sumie w telefonie nie potrzebujesz. Tylko jest jeden problem bo to wydatek minimum 1250 zł...

[scroll]Motorola D520 :arrow: Sony CMD-J5 :arrow: Panasonic GD93 :arrow: Sony Ericsson T68i :arrow: Samsung X-600 :arrow: Samsung Z400 :arrow: Nokia E51[/scroll]

#124104  autor: tomico
 15 lis 2006, 16:25
A może zastanów się nad M600i skoro piszesz sporo smsów to może przydać Ci się klawiatura qwerty, co prawda nie ma aparatu ale jak sam powiedziałeś że go w sumie w telefonie nie potrzebujesz. Tylko jest jeden problem bo to wydatek minimum 1250 zł...
No właśnie pozatym ma wyświetlacz dotykowy więc ja bym go brał. Wadą jest cena.

#124119  autor: NuLL
 15 lis 2006, 17:20
tomico pisze:
No właśnie pozatym ma wyświetlacz dotykowy więc ja bym go brał. Wadą jest cena.
Czemu ? Na allegro mozna wygarnac go za 1k :)

Pozdrawiam :-)

#124123  autor: tomico
 15 lis 2006, 17:31
NuLL pisze:Czemu ? Na allegro mozna wygarnac go za 1k :)
Właściwie to można bo sam widziałem nówki za 850 na allegro.

#124198  autor: Rokko
 15 lis 2006, 21:55
Bede polecal jeszcze Nokie E 50 - bardzo ladny i dobry telefon.

#124336  autor: Forest
 16 lis 2006, 09:41
(A)rturo pisze:Ok - zamowilem D900 - zobaczymy czy bede zadowolony
Spoko, będziesz zadowolony ;)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB