Chciałam zarejestrować swoją kartę sim w salonie (okazało się, że jest to możliwe tylko w salonie firmowym, a nie u partnera orange), myślałam, że te 10 zł dostanę...
A tu się okazało, że kartę mam już zarejstrowaną, bo przystąpienie do programu Profit jest właśnie z rejestracją równoznaczne, mimo, że odbywało się poprzez orange online. Szkoda...
Mam jeszcze pytanie: korzystać z tej promocji czy czekać na rebranding? Może będzie lepsza oferta? Jak uważacie?
Tak mi powiedziano w salonie partnera orange przy u. Królewskiej w Krakowie. Ze muszę iść do firmowego.
Karta, jak już pisałam, jest podobno zarejestrowana. Tylko nie wiem, co z tym rebrandingiem. I zastanawiam się, czy nie będę miała jakichś problemów z korzystaniem z telefonu w czasie zmiany sieci... Bo podobno tak się zdarza. Znacie takie sytuacje?
Akurat nie do Swojaków się wybieram, tylko do Era Fun:) Planuję przejść na taryfę "po 4 miesiącach" i wziąć jeden albo dwa numery z rozmowami po 19 gr bodajże i opłatą 9 zł za każdy za 9 miesięcy. Tylko nie wiem, czy po wejściu T Mobile oferta będzie lepsza, gorsza, czy taka sama. A czas ucieka...
Lecz w przypadku mega pakietów zapłacisz tylko o grosz więcej za minutę a i odejdzie pusta opłata aktywacyjna, i czasem może smsa za 5 gorszy wyślesz a w przypadku tanich numerków, nie dostaniesz tego "przywileju"
Ok, sprawę pakietu przemyślę jeszcze, o ile się do ery przeniosę:) Tylko nie wiem, czy to już zrobić czy czekać....:) Co zrobilibyście na moim miejscu?