• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #122779  autor: oprych
 11 lis 2006, 01:41
W dzisiejszym super expresie poświęcili dwie strony telefonii komórkowej w tym na kartę. Chodziło głównie o obniżenie kosztów połączeń. Teraz moje pytanie. Czy w simplusie istnieje usługa " czasowstrzymywacza"? Gdyż tam podali, że podobno tak. Hmm może to ja jestem nie na czasie, albo to jakiś błąd dziennikarski, jak to bywa w tej brukowej gazecie?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#122780  autor: D@rio
 11 lis 2006, 02:01
oprych pisze:. Czy w simplusie istnieje usługa " czasowstrzymywacza"? Gdyż tam podali, że podobno tak.
Nie istnieje. To błąd.

Obrazek

#122805  autor: Rokko
 11 lis 2006, 08:02
Ech SE nigdy nie grzeszyl dokladnoscia. No ale po gazecie ktora pisze o krowie ktora pogryzla czlowiek (i tego podobne) nie ma co sie spodziewac za wiele.

#122844  autor: RafalM
 11 lis 2006, 11:44
Rokko pisze:Ech SE nigdy nie grzeszyl dokladnoscia. No ale po gazecie ktora pisze o krowie ktora pogryzla czlowiek (i tego podobne) nie ma co sie spodziewac za wiele.
Racja, ale takie byki nietylko SE robi. GW wyrwała wypowiedź D@RIA z kontekstu i napisali coś o co Mu nie chodziło. Ach ta Polska prasa...

#122846  autor: PiotrG-dz
 11 lis 2006, 11:47
Kolejna kompromitacja gazet bulwarowych (czytaj brukowców) :smt011

#122863  autor: Rokko
 11 lis 2006, 12:36
RafalM pisze:
Rokko pisze:Ech SE nigdy nie grzeszyl dokladnoscia. No ale po gazecie ktora pisze o krowie ktora pogryzla czlowiek (i tego podobne) nie ma co sie spodziewac za wiele.
Racja, ale takie byki nietylko SE robi. GW wyrwała wypowiedź D@RIA z kontekstu i napisali coś o co Mu nie chodziło. Ach ta Polska prasa...
masz na mysli wypowiedz w sprawie doladowan Ery za przychodzace polaczenia?no troszku nie napisali o co chodzilo w calosci.

#122943  autor: nstn
 11 lis 2006, 15:33
RafalM pisze:Racja, ale takie byki nietylko SE robi. GW wyrwała wypowiedź D@RIA z kontekstu i napisali coś o co Mu nie chodziło. Ach ta Polska prasa...
a macie może link do tego artukułu? chetnie przeczytam.

"Nic nie boli tak jak życie"
 #122947  autor: joasia_23
 11 lis 2006, 15:41
oprych pisze:W dzisiejszym super expresie poświęcili dwie strony telefonii komórkowej w tym na kartę. Chodziło głównie o obniżenie kosztów połączeń. Teraz moje pytanie. Czy w simplusie istnieje usługa " czasowstrzymywacza"? Gdyż tam podali, że podobno tak. Hmm może to ja jestem nie na czasie, albo to jakiś błąd dziennikarski, jak to bywa w tej brukowej gazecie?
Drogi kolego, proponuję poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. W tym artykule nie ma słowa o promocji Czasowstrzymywacz w Simplusie. Owszem, jest opisana promocja Czasowstrzymywacz ale jest wyraźnie napisane, że dotyczy ona abonamentu !

[ Komentarz dodany przez: Kaczy: 2006-11-11, 15:50 ]
Droga koleżanko proszę mniej nerwowo wciskasz klawisze (w szczególności przy naciskaniu na przycisk "WYŚLIJ". Twoje posty zdublowały się.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2006, 15:48 przez joasia_23, łącznie zmieniany 1 raz.

#122978  autor: RafalM
 11 lis 2006, 16:42
ntsn: [url]http://wiadomosci.gazeta....00,3564231.html[/url] Przeczytaj sobie. Co do czasowstrzymywacza w S+ byłby fajną promocją. Szkoda, że go nie ma.

#122985  autor: oprych
 11 lis 2006, 17:15
joasia_23, droga koleżanko. Nie wiem, czy Twoja wypowiedź miała być ironiczna względem mnie czy nadeszły Cię też dzisiaj jakieś mniej spokojne dni i musisz na kimś wyładować swoje frustracje, ale proponuję koleżance zajrzeć na stronę 17 i wtedy się wypowiedzieć kto nie umie czytać ze zrozumieniem

#122997  autor: D@rio
 11 lis 2006, 17:29
nstn pisze:
a macie może link do tego artukułu? chetnie przeczytam.
zajrzyj na forum telepolis.pl w temat "telepolis cytowane w mediach" ;)

Obrazek

#123001  autor: tymis
 11 lis 2006, 17:33
To są prawa rynku, podaż, popyt i te rzeczy ;-)
Jeśli nikt nie będzie czytał brukowców to nikt ich nie będzie wydawał. Skoro ludzie czytają to się wydaje różnego rodzaju tabloidy. A wystarczy zajrzeć na stronę każdego operatora, żeby znależć wystarczające info nt. usług i naprawdę nie ma potrzeby czytać np.: SE, żeby dowiedzieć się co aktualnie (jaka promocja) jest oferowana przez danego operatora. Poruszanie takiego tematu na forum to zwycięstwo wydawców tabliodów, którzy w jawny sposób odwołują się wyłącznie do odruchów tzn. duże zdjęcie na okładce, przyciagający tytuł i wielkie zero informacji :(

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#123010  autor: oprych
 11 lis 2006, 17:42
tymis, masz rację, jednakże często na stronach operatorów informacje pojawiają się na końcu, kiedy np. na teleplois są już od dwóch dni. Dlatego zapytałem o tą promo, gdyż pomyslałem, żę może Plus chce do swojego pre paida wprowadzić takową usługę na wzór Orange(co wyszło im nieudanie)

#123033  autor: tymis
 11 lis 2006, 18:03
oprych pisze:często na stronach operatorów informacje pojawiają się na końcu
Niestety, tak bywa ale jeśli info nie pojawia się w dniu rozpoczęcia usługi/promocji to "już" następnego dnia jest oficjalne info, na dodatek z regulaminem, który jest ważniejszy od spotów reklamowych i ulotek na ulicach :)

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#123036  autor: oprych
 11 lis 2006, 18:06
Na stronie orange w przypadku popa niektóre info są nawet po dwóch dniach od wprowadzenia usługi :-D

#123052  autor: joasia_23
 11 lis 2006, 18:21
Myslałam, że chodzi tobie o ten 4 stronicowy artykuł reklamujący sieć Plus.
To, o czym piszesz to zwyczajny błąd w druku. Powinno być wyżej pod abonementem a znalazło niżej.

#123067  autor: oprych
 11 lis 2006, 18:39
Tak myślałem, ze pomyliło Ci się z tą wielką reklamą Plusa. Myślę, czy czasem ten art. na stronie 17 nie został napisany na polecenie Polkomtela, lub ludzi z nimi związanymi. Nie wspomniano tam np. o 10% więcej w popie, natomiast o podobnej promocji w heyah napisali :?

#123072  autor: tymis
 11 lis 2006, 18:49
oprych pisze:Na stronie orange w przypadku popa niektóre info są nawet po dwóch dniach od wprowadzenia usługi
Muszę przyznać, że na stronie Plusa jest to chyba szybciej, aczkolwiek nie prowadzę statystyki ;-) Zachęcam wszystkich do odwiedzin stron swoich operatorów :)

[ Dodano: 2006-11-11, 18:53 ]
oprych pisze:art. na stronie 17 nie został napisany na polecenie Polkomtela, lub ludzi z nimi związanymi. Nie wspomniano tam np. o 10% więcej w popie, natomiast o podobnej promocji w heyah napisali
Uważam, że artykuły w jakiejkolwiek prasie są pisane "na zlecenie" :?
Nie chcę się powtarzać ale zapraszam na strony operatrów, ja tam zawsze zaglądam :)

#123206  autor: b@sho
 12 lis 2006, 10:21
tez uwazam ze artykuly sa na zlecenie pisane, przez to gazety zarbiaja a firma telekomunkacyjna chwali sie ze ma niby obiktywny artukul w prasie... a co prawda to prawda orange z aktualizacja stronki kuleje

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#123214  autor: oprych
 12 lis 2006, 10:32
dobrze, że przynajmniej z jakością usług nie kuleje jak simplus. No cóż: na reklamę ich stać, na polepszenie jakości usług widać nei bardzo, albo poprostu nie zależy im na tym i myslą, że ludzią wepchną tą tandetę.