• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #121576  autor: Zollo
 06 lis 2006, 20:51
Witam, potrzebuje telefonu który spełnia poniższe wymagania:
- duży (pixelowo i kolorowo) wyświetlacz
- w miare dobry aparat... tak >=1.3 mpix
- mp3
- slot karty pamięci
- fajny z wyglądu - inny niż inne :)
- najlepiej z klapką, potem slider a ostatecznie jeśli inne funkcje tak dobitnie przeważają, to zwykłu.
- NAJWAŻNIEJSZE - musi mieć dobry, rozwinięty organizer. Najlepiej żeby mógł on być widoczny na stronie tytułowej. A przynajmniej jego część. To bardzo ważne.
- aparat do około 900zł, może być troche więcej.
Możecie mi coś polecić? Z góry dziękuje :)

#121583  autor: Knight_Rider
 06 lis 2006, 20:56
Kupujesz telefon z symbianem wgrywasz wypasiony organizer i masz:)

#121584  autor: Osk92
 06 lis 2006, 20:56
widoczny na stronie tytułowej. A przynajmniej jego część. Co to znaczy :?:
Każdy Siemens ma dobry organizer- jednak każdy ma swoje zdanie i jakiś zbłazenowany fan Nokii czy innego SE powie, że to gooffno.
Jak masz taki fundusz to Siemens S75 :)

#121600  autor: Klusek
 06 lis 2006, 21:43
Knight_Rider pisze:Kupujesz telefon z symbianem wgrywasz wypasiony organizer i masz:)
Dokładnie takie samo rozwiązanie proponuje :) Symbian a do niego wgrywasz taki organizer jaki Ci się tylko podoba :) A co do telefonu to może N70? Co prawda nie jest to ani klapka ani slider, ale czy to aż takie ważne ;)

Obrazek
Obrazek

#121725  autor: Forest
 07 lis 2006, 16:02
Tez polecam telefon z Symbianem. Symbian moze wszystko :D Wgrywasz sobie jakis wypasiony organizer i masz, zero problemu ;) Polecam N70 :-)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#121729  autor: themsg
 07 lis 2006, 16:48
ja bym polecał se w850i

#121811  autor: Zollo
 07 lis 2006, 21:06
Z "widocznym" chodzi mi o to, żebym na głównym ekranie cały czas mógł przeglądać najbliższe zadania... np. na dzisiejszy dzień.

#121814  autor: tomico
 07 lis 2006, 21:13
Bierz SE P910i, ma super organizer, dotykowy ekran dzięki któremu bardzo dobrze zaplanujesz dzień i będziesz przeglądać neta. Bardzo go polecam.

#121845  autor: Shyduo
 07 lis 2006, 22:14
Też tak uważam, wprawdzie aparat ma trochę słabszy, ale naprawde warto z tego akurat zrezygonować dla wszystkich innych opcji. Same zdjęcia (z mojego tel.) mozna obejrzeć w galerii.

Ja także polecam gorąco

#121851  autor: Ghost_Dog
 07 lis 2006, 22:45
Witam

Ja również bardzo gorąco polecam p910i, moim zdaniem to jeden z najlepszych tel se !!!
Uzywam go do smigania po necie przez Opere Mini i sprawuje sie genialnie. Organizer jest bardzo rozbudowany, a gdyby ci nie wystarczał (co graniczy z cudem), to znajdziesz sobie jakis program, bo tych do organizacji czasu i prac biurowych na p910i jest ogrom. Jesli kupisz dobra sztuke to bedziesz zadowolony. A i są nakładki które powoduja wyswietlanie wszystkich informacji z kalendarza na pilpicie tzn spotkania, emaile smsy polaczenia itd. Jedynej rzeczy jakiej mi w nim brakuje to EDGE, wolał bym go zamiast aparatu vga, no ale cóż. Wybór należy do ciebie...
POZDRO 4 ALL

#121972  autor: Dragon
 08 lis 2006, 15:24
CO do widoku zdarzen i ogolnych notatek z klaendarza to pod tym wzgledem bardzo funkcjonalne sa telefony z Windows Mobile, polecam MDA Compact, spelnia wszystkie wymagania