• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 6 z 40
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 40

#113068  autor: dechomenon
 11 paź 2006, 12:04
no ja właśnie czekam na pierwszą premie, nie mam kodów, ale pozyskuję klientów i plan jest na 1.2 więc wsyzstko było ponad 130% i jestem ciekawe ile dostane. Potem będę wiedział co dalej....

#121663  autor: Krisu6230i
 07 lis 2006, 09:51
jacenty1812 pisze:dostałem 900 zł (podstawa + premia)
to wlasnie Polska.
pakujesz ludzi w lojalke na 24 miechy a wzamian dostajesz "wynagrodzenie" bedace... szkoda gadac:/

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/

#121689  autor: sapv
 07 lis 2006, 13:25
Krisu6230i pisze:
jacenty1812 pisze:dostałem 900 zł (podstawa + premia)
to wlasnie Polska.
pakujesz ludzi w lojalke na 24 miechy a wzamian dostajesz "wynagrodzenie" bedace... szkoda gadac:/
no niestety w salonach bywa nieciekawie - szczególnie że bez kodów to premii nie zobaczą na oczy.

#121943  autor: dechomenon
 08 lis 2006, 11:09
Ja mam premię motywacyjną, chociaż kodów jeszcze nie posiadam, nawet na szkoleniu nie byłem. Gdybym nie dostał premii już dawno bym się zwinął...

#122063  autor: sapv
 08 lis 2006, 20:25
dechomenon pisze:Ja mam premię motywacyjną, chociaż kodów jeszcze nie posiadam, nawet na szkoleniu nie byłem. Gdybym nie dostał premii już dawno bym się zwinął...
Bez sfidu formalnie nie istniejesz - wszystkie ew. premie i ew. konkursy polkomtela nie dotyczą cie. Natomiast co do polityki wynagrodzeń to i tak domena agenta wiec bywa różnie zależy od konkretnego agenta.

#122084  autor: lukasm
 08 lis 2006, 21:11
O co chodzi z tymi kodami - możecie zdradzić nie wtajemniczonemu?

#122096  autor: Kaczy
 08 lis 2006, 21:47
lukasm pisze:O co chodzi z tymi kodami - możecie zdradzić nie wtajemniczonemu?
Każdy pracownik po zdaniu testów dostaje kody do systemu. Login i hasło :)
Pozwala to ewidencjonować liczbę podpisywanych umów aktywacyjnych, PWA, ANZ i później wyliczyć odpowiednią premię za wykonane działania :)

No i również pozwala zobaczyć kto popełnił jakiś błąd. Np. źle dobrana promocja i zła cena za telefon (tzw. rozbieżności= czytaj- płacenie z własnej kieszeni).

...::: Made for loneliness :::...

#122195  autor: Rokko
 09 lis 2006, 08:30
A jak w ogole Kaczy sie uklada?to jest to co sobie wyobrazales?jak wrazenia z drugiej strony lady?Powinienes jakis Blog zaczac prowadzic ;)

#122206  autor: Kaczy
 09 lis 2006, 10:27
Ogólnie nie jest źle. Czasami tylko trafią się jacyś maruderzy albo inni dziwni ludzie.
W niedzielę jakiś Murzyn wyzywał mnie po polsku. Chyba tylko umiał słowo "kur**", bo resztę już mówił po angielsku.

Koledzy z pracy są sympatyczni, a czas leci bardzo szybko. Nawet nie wiem kiedy a już połowa dnia za mną :)

#122224  autor: Rokko
 09 lis 2006, 11:58
Jak sie ludzie kreca, to jest ok. A jak z kasa?jest szansa, zebys zarabial jakies ludzkie pieniadze?no kwestia ewentulanego awansu?

#122226  autor: Kaczy
 09 lis 2006, 12:02
Rokko pisze:A jak z kasa?jest szansa, zebys zarabial jakies ludzkie pieniadze?

Jutro wypłata to się okaże.

Ludzkie pieniądze? Tzn. ile? Ostatnio w HP był poruszany wątek emigracji i tam padło wiele różnych stwierdzeń.
Jak na moje spostrzeżenia to można zarobić od. ok 1000- 2000.
Czy to dużo czy mało? Jak na razie mi wystarczy. Jednak jak pomyśle, że za taką kasę miałbym kupić mieszkanie, samochód, założyć rodzinę to jakoś mnie ciarki przechodzą po plecach.

Rokko pisze:Jak sie ludzie kreca, to jest ok.
Nie chwaląc się w październiku zajęliśmy 2. miejsce w Polsce pod względem sprzedanych wolnych słuchawek (bez umowy) w POS mPunkt (ponad 300 punktów w całym kraju).

#122230  autor: Rokko
 09 lis 2006, 12:09
Gratuluje wynikow! uwazam, ze jak dla mlodego czlowieka po studiach to kwota okolo 1500 zl na reke na starcie (patrzac na polskie realia)jest przyzwoita, no ale tak jak mowisz pozniej byloby gorzej za to wyzyc. Dlatego pytam, czy jest mozliwy jakis awans? No duzo sprzedajecie, bo macie punkt dobry - galaxy jest teraz najbardziej trendy w Szczecinie.

#122245  autor: Kaczy
 09 lis 2006, 12:41
Rokko pisze:Dlatego pytam, czy jest mozliwy jakis awans?
Po miesiącu pracy ciężko mówić o awansie. To trochę czasu zajmuje.
Chociaż nie ukrywam, że chcę awansować. I to niekonicznie w mPunkcie. Chętnie dostałbym się bezpośrednio do Polkomtela- do jakiegoś działu Utrzymania Sieci.
Jeszcze muszę się obronić i zacząć nowe studia na jakiś telekomunikacyjnym kierunku no i wtedy...

#122263  autor: D@rio
 09 lis 2006, 13:28
Kaczy pisze: I to niekonicznie w mPunkcie. Chętnie dostałbym się bezpośrednio do Polkomtela- do jakiegoś działu Utrzymania Sieci.
bez wtyków - wątpie że Ci się to uda. To trzeba przyznać bez bicia. Polkomtel nie chętnie bierze kogoś z "podwykonawców". On woli swoich awansować, choć znam i takie przypadki...generalnie w obrębie Modex sp. z.o.o masz lepsze pole awansu ;)

Obrazek

#122304  autor: Kaczy
 09 lis 2006, 15:49
D@rio pisze:Polkomtel nie chętnie bierze kogoś z "podwykonawców"
Sposobem na to jest dostanie się do pracy do Polkomtela. Np. do salonu firmowego. I wtedy masz większe pole do popisu.
D@rio pisze:generalnie w obrębie Modex sp. z.o.o masz lepsze pole awansu
Tylko na kogo tutaj można awansować? Tutaj raczej nie ma miejsca dla osób, które chciałaby pracować w dziale technicznym. W końcu Modex nie obsługuje sieci Plus GSM. Jest tylko franchasingowcem.

#122416  autor: D@rio
 09 lis 2006, 20:36
Kaczy pisze:Sposobem na to jest dostanie się do pracy do Polkomtela. Np. do salonu firmowego. I wtedy masz większe pole do popisu.
no tak, wtedy zgadza się. Ale wtedy, z drugiej strony, to dużo rzeczy się zaczyna od nowa...bo startujesz od nowa, tylko w innej firmie.
Kaczy pisze:Tylko na kogo tutaj można awansować? Tutaj raczej nie ma miejsca dla osób, które chciałaby pracować w dziale technicznym. W końcu Modex nie obsługuje sieci Plus GSM. Jest tylko franchasingowcem.
na kierownika salonu? :mrgreen: wiesz, możesz trafić do zaopatrzenia na przykład, albo do Warszawy, do centrali. Parę ścieżek jakby nie patrzeć jest...

Obrazek

#122495  autor: Kaczy
 10 lis 2006, 00:56
D@rio pisze:wiesz, możesz trafić do zaopatrzenia na przykład, albo do Warszawy, do centrali.
No tak, ale to nie jest typowa praca dla człowieka po Politechnice (w przyszłości ukończonej). Do centarali to można iść po marketingu i zamiat... a nie po informatyce :)

#122501  autor: D@rio
 10 lis 2006, 02:06
Kaczy pisze:
No tak, ale to nie jest typowa praca dla człowieka po Politechnice (w przyszłości ukończonej). Do centarali to można iść po marketingu i zamiat... a nie po informatyce
tak, w tym przypadku faktycznie, trochę nie ten kierunek. No cóż, to pozostaje życzyć mi powodzenia ;)

Obrazek

#122510  autor: Rokko
 10 lis 2006, 07:02
Ale to co masz Kaczy ochote np na obsluge techniczna - mam na mysli osoby zwiazane z infrastruktura?

#122522  autor: Kaczy
 10 lis 2006, 09:05
Rokko pisze:Ale to co masz Kaczy ochote np na obsluge techniczna - mam na mysli osoby zwiazane z infrastruktura?
No planuję później robić 2 kierunek studiów- telekomunikacja. No i chętnie zająłbym się BTS`ami :)

• Strona 6 z 40
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 40
  • 1
  • 4
  • 5