kin pisze:doktor pisze:dokaldni, teraz tak jest ale swego czasu jak skype nie naliczal bonusa w TT to polaczenia byly identyfikowane jako nr ery lub nr z prefixem +44 ( UK) , teraz juz od dawna jest nr zastrzeżony . wiem bo duzo dzownilem ze skypa na komorki do Irlandi

Nie wiem jak było kiedyś, ale w Lipcu na pewno było już identyfikowane jako zastrzeżony.
no od pewnego czasu jest nr prywatny
[ Dodano: 2006-11-05, 22:25 ]
kin pisze:doktor pisze:Zalezy, mowie jak bylo i sam jak bawilem sie skypem dzownilem do siebie to byly przeboje dostawalem nr np 694252530 ze taki do mnie dzowni a chcac oddzwonic na niegobyl kominukat ze nie ma takie nr. Byl tez w/w numer jako poloacenie przychodzce albo nr+000123
Ktoś tu się źle czuje... Wg mnie nie ma takiej mozliowści!
Moze blad w systemie , mowie jak bylo , nie musicie wierzyć

szkoda bo raz nawet dostalme sms ze polaczenie nieodbrane wlasnie z takim dziwnym numerem
[ Dodano: 2006-11-05, 22:28 ]
D@rio pisze:doktor pisze:dokaldni, teraz tak jest ale swego czasu jak skype nie naliczal bonusa w TT to polaczenia byly identyfikowane jako nr ery lub nr z prefixem +44 ( UK) , teraz juz od dawna jest nr zastrzeżony . wiem bo duzo dzownilem ze skypa na komorki do Irlandi
cos jakies bajki opowiadasz, ja juz ponad rok czasu korzystam z SkypeOUT i od zawsze jest zastrzezone...
P.S
Zawsze Skype zaliczal bonus w TT...
DARIO sluchaj, wiem co mowie, raz sobie qpilem na allegro doladowania skypa i specjalnie dzownilem do siebie. bonusa nie naliczylo, Napisalem meila do BOK Ery i odpisano po dokladniym podaniu daty połaczenia przychodzacego ze jest to połaczenie wenatrz sieciowe. Pani stwierdzial również ze czesto firmy oferujace usluge VoIP podpisuja umowy z operatorami