Witam wszystkich. Piszę bo mam problem! Mam obecnie motorolke V600 i mysle nad zamianą na jakiegoś fajniutkiego SE, tyle że jest ich bardzo dużo i bardzo fajnych. Osobiście podoba mi się i widziałam na własne oczy K800i, czytałam że ma dobry aparat fotograficzny, fajny wyświetlacz itd. Ale nie wiem co z nagrywaniem filmików i ogólnym stanem telefonu. Jest opinia że szybko się rozładowuje, wygasa wyświetlacz, nie jest zbyt dobry to normalnego użytkowania i jest pechowy co do jojsticka... [dżojstika;D]. i właśnie teraz mocno się zastanawiam czy wogóle go kupywać... Widziałam go za cenę 1079 zł, i nie wiem czy on jest tyle wart... rozważam jeszcze K790i, [ w sumie to to samo] i jeszcze K610i.. ale ten ma mniej funkcji i jest mniej "zbajerzony".. Dlatego chciałabym się tutaj poradzić kogoś czy warto go kupywać [K800i] i czy naprawde są problemy z tą baterią i dżojstikiem?? Prosze poradźcie! =) (http://img.ferra.ru/pubimages/86487.jpg)
Dziwna cena bo normalnie telefon kosztuje 1500 - 1600 złprinces pisze:Widziałam go za cenę 1079 zł, i nie wiem czy on jest tyle wart...
K790i to prawie to samo co K800i tyle ze ma EDGE, ale nie ma 2 kamerki do wideorozmowy.
Co do baterii i wyswietlacza to nie jestem w stanie powiedziec bo nie mialem tego telefonu. Ale raczej jest dobrze i sie nic nie psuje