tepsaslave pisze:A ja słyszałem ,że Heyah ma przejać Solo czyli Elektrim.DT ma ja podobno zostawić ELE.
Oj, nie chciałbym takiego rozwiązania. Obecnie wszyscy użytkownicy Ery ciągną profity (przynajmniej mają takie możliwości) z tego, że Heyah to ten sam operator (no, niestety w drugą stronę już nie jest tak różowo - a może się mylę, mógłby ktoś bardziej kompetentny się w tym temacie wypowiedzieć?). Dla abonentów jest "Taniej w sieci" również do Heyah, dla TT pakieciki tak samo. Jedynie groszowe sms'y i szaleństa wieczorową porą odstają od tego, ale myślę, że można to przeboleć

. Takie traktowanie Heyah to wielki plus i silny punkt Ery. Myślę, ze jest niejednego skłania to do wybrania włąśnie Ery/TT. Jeśli doszło by do rozdzielenia, Era nie będzie już musiała promować konkurenta. A jescze jeden szczegół, który przeoczyłem - wydaje mi się istotny. Czy jeśli Elektrim przejąłby Heyah to czy oznacza to jednocześni zmianę operatora, Heyah została by odcięta od PTC? W sumie to Elektrim i DT (pomijając już wszystkie spory własnościowe) razem byli udziałowcami PTC. Czy Elektrim zostawiłby Heyah pod skrzydłami PTC będąc jej właścicielem? Mam nadzieję, że w miarę jasno się wyraziłem i ktoś mnie zrozumie

.