• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#120121  autor: PiotrG-dz
 02 lis 2006, 21:56
Jeżeli chodzi o Tak Taka to czy we wszystkich krajach gdziedziała T-Mobile zunifikowano nazwy prepaidów :?:

#120133  autor: D@rio
 02 lis 2006, 22:21
tepsaslave pisze:Jeżeli chodzi o Tak Taka to czy we wszystkich krajach gdziedziała T-Mobile zunifikowano nazwy prepaidów
chyba nie...

Obrazek

#120532  autor: martins
 04 lis 2006, 00:41
A ja tam nie chce wybierać czy bede duzo pisal, czy rozmawial, czy korzystal z gprsu. Teraz jest przeciez fajnie. Niech juz lepiej wprowadza jakiegos swojego pre paida a TT zostawia jak np Popa w Orange.

#120535  autor: oprych
 04 lis 2006, 00:49
martins, i co wtedy mieliby heyah tt i jeszcze jeden pre paid? Myślę, że akuyrat tak nie będzie. Też uważam, że trzy tarfyfy są nie potrzebne, spowoduje to tylko neipotrzebne zamieszanie i niewiedzę

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#120547  autor: Rogal
 04 lis 2006, 02:35
martins pisze:Niech juz lepiej wprowadza jakiegos swojego pre paida a TT zostawia jak np Popa w Orange.
A o "Heyah" zapomniałeś :P

#120554  autor: martins
 04 lis 2006, 09:39
Z Heyah nie korzystam wiec jest mi egal co się z nią stanie :-D :D 8) :wink:

#120617  autor: szejkspir
 04 lis 2006, 12:34
tepsaslave pisze:A ja słyszałem ,że Heyah ma przejać Solo czyli Elektrim.DT ma ja podobno zostawić ELE.
Oj, nie chciałbym takiego rozwiązania. Obecnie wszyscy użytkownicy Ery ciągną profity (przynajmniej mają takie możliwości) z tego, że Heyah to ten sam operator (no, niestety w drugą stronę już nie jest tak różowo - a może się mylę, mógłby ktoś bardziej kompetentny się w tym temacie wypowiedzieć?). Dla abonentów jest "Taniej w sieci" również do Heyah, dla TT pakieciki tak samo. Jedynie groszowe sms'y i szaleństa wieczorową porą odstają od tego, ale myślę, że można to przeboleć :P . Takie traktowanie Heyah to wielki plus i silny punkt Ery. Myślę, ze jest niejednego skłania to do wybrania włąśnie Ery/TT. Jeśli doszło by do rozdzielenia, Era nie będzie już musiała promować konkurenta. A jescze jeden szczegół, który przeoczyłem - wydaje mi się istotny. Czy jeśli Elektrim przejąłby Heyah to czy oznacza to jednocześni zmianę operatora, Heyah została by odcięta od PTC? W sumie to Elektrim i DT (pomijając już wszystkie spory własnościowe) razem byli udziałowcami PTC. Czy Elektrim zostawiłby Heyah pod skrzydłami PTC będąc jej właścicielem? Mam nadzieję, że w miarę jasno się wyraziłem i ktoś mnie zrozumie ;-) .

#120623  autor: PiotrG-dz
 04 lis 2006, 12:54
Jeżeli doszłoby do porozumienia DT z ELE w sprawie dalszej płatnośći za ERĘ to Heyah odzieliłaby się od PTC.Jest to bardzo prawdopodobne bo DT ma jeszcze wpłacic II rate za PTC, wiec zamiast tej raty podarowałaby Heyah Elektrimowi.

#120637  autor: b@sho
 04 lis 2006, 13:16
na to wszystko wskazuje

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#120646  autor: szejkspir
 04 lis 2006, 14:10
b@sho pisze:na to wszystko wskazuje
Możesz jaśniej?

#120737  autor: kubiakk
 04 lis 2006, 18:04
nie lubie takiego biadolenia co to bedzie.....nie ma zadnych przeciekow a wy sie podnie......pozyjemy zobaczymy :-D :-D :-D

#120753  autor: oprych
 04 lis 2006, 18:55
kubiakk, dokładnie, pozyjemy zobaczymy. Napewno gorzej nie będzie :wink:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#120839  autor: Th0mas
 04 lis 2006, 22:19
Nie wiadomo czy gorzej nie będzie. Po zmianie Idei na Orange jest gorzej