- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
kupował kto chciał, jak nie pasował 50tka to byl jeszcze za 7zł.oprych pisze:No niektórym "przeszkadzał" pakiet za 50zł.
Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
Atrakcyjny pakiet na transmisję danych w Simplusie
25 lipca rozpoczyna się promocja "Pakiet Internet 50 MB" w MixPlusie i Simplusie. Promocja obowiązuje do odwołania.
Promocja skierowana jest do wszystkich użytkowników MIxPlusa i Simplusa. Użytkownicy mają możliwość uruchomienia na okres 30 dni pakietu 50 MB na połączenia z Internetem w technologii GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA.
Opłata za uruchomienie pakietu wynosi 10 zł brutto. Jest to obecnie jedyny taki pakiet na rynku (stosunek ceny do wielkości). Plus jako pierwszy operator na rynku zastosował taktowanie z dokładnością do 1 bajta.
ttp://www.gsmonline.pl/portal/news/news.jsp?s ... ,Simplusie
wie ktos ile wtedy wyjdzie na tle simdaty za kb? zacznie sie pylic korzystanie z gg chyba
25 lipca rozpoczyna się promocja "Pakiet Internet 50 MB" w MixPlusie i Simplusie. Promocja obowiązuje do odwołania.
Promocja skierowana jest do wszystkich użytkowników MIxPlusa i Simplusa. Użytkownicy mają możliwość uruchomienia na okres 30 dni pakietu 50 MB na połączenia z Internetem w technologii GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA.
Opłata za uruchomienie pakietu wynosi 10 zł brutto. Jest to obecnie jedyny taki pakiet na rynku (stosunek ceny do wielkości). Plus jako pierwszy operator na rynku zastosował taktowanie z dokładnością do 1 bajta.
ttp://www.gsmonline.pl/portal/news/news.jsp?s ... ,Simplusie
wie ktos ile wtedy wyjdzie na tle simdaty za kb? zacznie sie pylic korzystanie z gg chyba

pvd,
Skoro to jest od dzisiaj to ciekawe czemu strona simplusa i plusa milczy na ten temat:/
Skoro to jest od dzisiaj to ciekawe czemu strona simplusa i plusa milczy na ten temat:/
No właśnie, czemu nic nie słychać?mariusz9a pisze:Skoro to jest od dzisiaj to ciekawe czemu strona simplusa i plusa milczy na ten temat:/
jak na telefonie to wap gprsto co mam w telefonie ustawic i konfigurowac laczenie przez int gprs czy wap gprs zeby tanio na gg siedziec i przegladac strony?
chyba podejrzewam w czym jest problem ja mam aktywny teraz pakiet 100 minut i podejrzewam że jednocześnie nie morzna mieć aktywnych tych dwóch pakietów chociaż mam nadzieje że się myle .INTRO pisze:Mi pakiecik działa

Ericsson t28s>N3210>Sagem MW3020>N 8020>N3310>Philips Fisio 120>T610i>Simens S65+K300i>K510i>W710i+K550i
A czy orientuje sie ktoś, czy pakiet ten jest tylko na internet( telefon jako modem) czy takze na połązcenia wap w technologi GPRS EDGE UMTS, bo ja właśnie sciągnołęm sobie mobilne gg na komorkę, trochę posiedziałem na tym gg, trochę po stronach wap pochodziłem i z pakietu 50 mega nic mi nie pobrało, a kasę z konta mi zezarło za połączenia z wapem, czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi??
jj pisze:czy próbował ktoś aktywować ten pakiet u mnie pisze że niepoprawne polecenie ?
Jezeli nie można mieć aktywnych jakiś pakitów jednocześnie, to plus przysyła następującą odpowiedź przy próbie aktywacji:jj pisze:chyba podejrzewam w czym jest problem ja mam aktywny teraz pakiet 100 minut i podejrzewam że jednocześnie nie morzna mieć aktywnych tych dwóch pakietów
"Aktywacja niemożliwa! Wybrane pakiety nie moga być aktywne jednocześnie."
Nadal nie ma info na stronie plusa więc jak dla mnie to jakaś lipa;P Dopiero jak zobacze regulamin to uwierze;)
Info jak najbardziej prawdziwe. Do salonów dotarła 2. dni temu na informacja. Niestety gdzieś przepadł regulamin i sam nie znam więcej szczegółów.mariusz9a pisze:Nadal nie ma info na stronie plusa więc jak dla mnie to jakaś lipa;P Dopiero jak zobacze regulamin to uwierze;)

...::: Made for loneliness :::...