• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#120336  autor: JacekS
 03 lis 2006, 17:16
babeo83 pisze:zapewne nie są to osoby pełnoletnie
Skąd wiesz ? Rozmawiałeś z jakimś, znasz jakiegoś tzw. "Blokersa" Czy może robiłeś ankiete.

#120337  autor: babeo
 03 lis 2006, 17:17
jacenty1812 pisze:
babeo83 pisze:a to ponoć ja mam utopijne poglądy. Totalnie rozwala mnie Twoje podejście do życia. Nie ma chyba chyba żadengo aspektu życia który by Ci się podobał. Krytykujesz wszytsko co się, a wszelkie próby zmian komentujesz, że są "poronione"
A za co możemy pochwalić nasz rząd, wymień chociaż jedną rzecz ? Becikowe ?
Ilu polaków narzeka na te rządy ? milion, dwa miliony ?
Po raz kolejny powiem Ci, że wypowiadasz się o czymś o czym nie masz pojęcia! Pytam się Ciebie kto głosował za becikowym? Nie kto to zgłosił, ale kto to przegłosował?
Dwa miliony Polaków krytykują Rząd? to rewelacyjny wynik, biorąc pod uwagę, że jest Nas 38 milionów, więc narzeka okolo 5% rewelka!
jacenty1812 pisze:
babeo83 pisze:Blokersi rosną jak gdzyby po deszczu i zapewne nie są to osoby pełnoletnie
No widzisz dla ciebie każdy kto stoi sobie spokojnie pod klatką i gada z kumplami jest niebezpieczny, a jak jeszcze jest to wieczorem i ma kaptur na głowie to juz zupełnie bandyta.
A powiedz mi że tak nie jest? Ja akurat mnieszakam na 10 piętrze i dużo widzę. Powiem inaczej. Normalny człowiek nie ma problemów z sobą i nie musi po nocy stać pod domem.

#120339  autor: JacekS
 03 lis 2006, 17:19
kin pisze:To od tego jest klatka schodowa? rozumiem pogadać sobie normalnie jak kolega z kolegą, ale pluć palić klnąć, to co? normalne? Współczuję Ci jeśli tak myślisz. Może jesteś jednym z nich?
A co jest złego w staniu pod klatką, o widzę że mamy tu porządnych ludzi, no tak jeden jest z prywatnego liceum. Ludzie którzy wy nazwyacie "blokersami" . Jeżeli ktos tak mówi o środowisku ludzi których tak naprawde nie zna, jest bardzo ograniczonym człowiekiem.

#120341  autor: babeo
 03 lis 2006, 17:19
jacenty1812 pisze:
babeo83 pisze:zapewne nie są to osoby pełnoletnie
Skąd wiesz ? Rozmawiałeś z jakimś, znasz jakiegoś tzw. "Blokersa" Czy może robiłeś ankiete.
Znam większość z nich ... ale nie spędzam nocy z nimi pod domem na ławce (żebyś nie posądzał mnieo to).

#120343  autor: JacekS
 03 lis 2006, 17:20
kin pisze:To od tego jest klatka schodowa? rozumiem pogadać sobie normalnie jak kolega z kolegą, ale pluć palić klnąć, to co? normalne? Współczuję Ci jeśli tak myślisz. Może jesteś jednym z nich?
A co jest złego w staniu pod klatką, o widzę że mamy tu porządnych ludzi, no tak jeden jest z prywatnego liceum . Jeżeli ktos tak mówi o środowisku ludzi których tak naprawde nie zna, jest bardzo ograniczonym człowiekiem.

#120344  autor: przemek910
 03 lis 2006, 17:21
jacenty1812 pisze:jest bardzo ograniczonym człowiekiem.
To pozostawię bez komentarza, bo ktoś tu jest ograniczony... bynajmniej nie ja :roll:

A powiedz mi kto normalny stoi po swoim domem(tu, domy wielorodzinne - klatki schodowe)? No kto? Nie mozna kumpla zaprosić do domu? Po co palić (smordzić ludziom z parteru), pluć, i klnąć? :|

#120347  autor: JacekS
 03 lis 2006, 17:25
A powiedz mi kto normalny stoi po swoim domem? No kto? Nie mozna kumpla zaprosić do domu? Po co palić (smordzić ludziom z parteru), pluć, i klnąć? :|
To jest własnie twoje ograniczenie , człowieczku, po według cienie każdy kto stoi pod klatką to klnie pluje i pewnie jeszcze wyzywa każdego przechodnia.
Satry to ty lepiej z domu nie wychodź i zostan u mamusi.

#120348  autor: babeo
 03 lis 2006, 17:26
jacenty1812 pisze:widzę że mamy tu porządnych ludzi, no tak jeden jest z prywatnego liceum.
Co to ma do rzeczy, że jestem po prywatnym LO? Nie pasuje Ci to?
jacenty1812 pisze:Jeżeli ktos tak mówi o środowisku ludzi których tak naprawde nie zna, jest bardzo ograniczonym człowiekiem.
Napisałem, że znam wikszośc osiedlowych blokersów z imienia itp., więc wypraszam sobie stwierzenie, że jestem ograniczonym człowiekiem i nie życzę sobie takich osobistych obraźliwych docinek.

#120351  autor: JacekS
 03 lis 2006, 17:29
babeo83 pisze:Napisałem, że znam wikszośc osiedlowych blokersów z imienia itp., więc wypraszam sobie stwierzenie, że jestem ograniczonym człowiekiem i nie życzę sobie takich osobistych obraźliwych docinek.
Ciekawe gdzie słyszałeś te imiona? A oni ciebie znają ?
babeo83 pisze: Co to ma do rzeczy, że jestem po prywatnym LO? Nie pasuje Ci to?
A to że widzę że jesteś bardzo dobrze i porządnie wychowany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 2006-11-03, 17:35 ]
Nie lubisz przkleństw, trzeba do ciebie mówić grzecznie, uważając na słowa bo inaczej:
1. Uznasz to za prowokacje
2.Podłaczy się kin i też bedzie bluzgał użytkownika ( ciekawe że tylko on sie podłącza )
3.Obrazisz się i zgłosisz to do moderatora
4.Weźmiesz te słowa do siebie i pójdziesz się wypłakać do mamy/łazienki/babci

[ Dodano: 2006-11-03, 17:35 ]
Nie lubisz przkleństw, trzeba do ciebie mówić grzecznie, uważając na słowa bo inaczej:
1. Uznasz to za prowokacje
2.Podłaczy się kin i też bedzie bluzgał użytkownika ( ciekawe że tylko on sie podłącza )
3.Obrazisz się i zgłosisz to do moderatora
4.Weźmiesz te słowa do siebie i pójdziesz się wypłakać do mamy/łazienki/babci

[ Dodano: 2006-11-03, 17:37 ]
Ale ja :
1.Nie jestem grzeczny
2.Nie owijam w bawełne
3.Mówie bezpośrednio
4.Nie cierpie ludzi ograniczonych
5.Jak to powiedzał użytkownik tragedya: szkoda czasu na to forum.
6. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#120353  autor: babeo
 03 lis 2006, 17:36
jacenty1812 pisze:
babeo83 pisze:Napisałem, że znam wikszośc osiedlowych blokersów z imienia itp., więc wypraszam sobie stwierzenie, że jestem ograniczonym człowiekiem i nie życzę sobie takich osobistych obraźliwych docinek.
Ciekawe gdzie słyszałeś te imiona? A oni ciebie znają ?
Czy jeżeli mwimy sobie:"cześć, cześć" czasem proszą o fajkę, to możemy uznać, że ich znam?

Cyżbyś jacenty1812 powrócił do swojego stylu:
jacenty1812 pisze:
kin pisze:A powiedz mi kto normalny stoi po swoim domem? No kto? Nie mozna kumpla zaprosić do domu? Po co palić (smordzić ludziom z parteru), pluć, i klnąć? :|
To jest własnie twoje ograniczenie , człowieczku, po według cienie każdy kto stoi pod klatką to klnie pluje i pewnie jeszcze wyzywa każdego przechodnia.
Satry to ty lepiej z domu nie wychodź i zostan u mamusi.
jacenty1812 pisze: A co jest złego w staniu pod klatką, o widzę że mamy tu porządnych ludzi, no tak jeden jest z prywatnego liceum. Ludzie którzy wy nazwyacie "blokersami" . Jeżeli ktos tak mówi o środowisku ludzi których tak naprawde nie zna, jest bardzo ograniczonym człowiekiem.
Znowu lekko chyba przeginasz ...

#120354  autor: JacekS
 03 lis 2006, 17:38
Czy jeżeli mwimy sobie:"cześć, cześć" czasem proszą o fajkę, to możemy uznać, że ich znam?
He he a ty uciekasz ile sił w nogach

[ Dodano: 2006-11-03, 17:39 ]
babeo83 pisze:Czy jeżeli mwimy sobie:"cześć, cześć" czasem proszą o fajkę, to możemy uznać, że ich znam?
Czyli można uznać że znasz środowisko tzw." blokersów" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#120355  autor: D@rio
 03 lis 2006, 17:40
Proszę się uspokoić bo będę musiał podjąc stosowne kroki. Jeśli rozmawiacie, to na argumenty. Jeśli dalej, rozmowa będzie miała tak emocjonalny charakter to zamykam temat.

P.S
A tak swoją drogą - nie myślałem że z Was aż takie filozofy. Co najmniej nadajecie się na stanowisko ministrów, ecchh...

Obrazek

#120356  autor: Neutrine Ray
Dosc tego notorycznego obrazania innych i arogancji jacenty1812 dostajesz warna.

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#120357  autor: JacekS
babeo83 pisze: Znowu lekko chyba przeginasz ...
Dlaczego, bo użyłem "niegrzecznych" słów

[ Dodano: 2006-11-03, 17:41 ]
Neutrine Ray pisze:Dosc tego notorycznego obrazania innych i arogancji jacenty1812 dostajesz warna.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#120358  autor: przemek910
 03 lis 2006, 17:41
jacenty1812 pisze:Nie lubisz przkleństw, trzeba do ciebie mówić grzecznie, uważając na słowa bo inaczej:
Widać że ma wykształcenie i prezentuje pewien poziom i sobie na to nie pozwala.
jacenty1812 pisze:2.Podłaczy się kin i też bedzie bluzgał użytkownika ( ciekawe że tylko on sie podłącza )
Nie bluzgam. z
jacenty1812 pisze:4.Nie cierpie ludzi ograniczonych
:roll:
jacenty1812 pisze:5.Jak to powiedzał użytkownik tragedya: szkoda czasu na to forum.
6. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To na co Cię tu?

[ Dodano: 2006-11-03, 17:43 ]
jacenty1812 pisze:Neutrine Ray napisał/a:
Dosc tego notorycznego obrazania innych i arogancji jacenty1812 dostajesz warna.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rzeczywiście masz się czymś szczycić :shock:

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#120359  autor: D@rio
 03 lis 2006, 17:45
dobra, zamykam temat. Starczy już.

Obrazek