Użytkownik
JacekS
Skąd wiesz ? Rozmawiałeś z jakimś, znasz jakiegoś tzw. "Blokersa" Czy może robiłeś ankiete.babeo83 pisze:zapewne nie są to osoby pełnoletnie
Po raz kolejny powiem Ci, że wypowiadasz się o czymś o czym nie masz pojęcia! Pytam się Ciebie kto głosował za becikowym? Nie kto to zgłosił, ale kto to przegłosował?jacenty1812 pisze:A za co możemy pochwalić nasz rząd, wymień chociaż jedną rzecz ? Becikowe ?babeo83 pisze:a to ponoć ja mam utopijne poglądy. Totalnie rozwala mnie Twoje podejście do życia. Nie ma chyba chyba żadengo aspektu życia który by Ci się podobał. Krytykujesz wszytsko co się, a wszelkie próby zmian komentujesz, że są "poronione"
Ilu polaków narzeka na te rządy ? milion, dwa miliony ?
A powiedz mi że tak nie jest? Ja akurat mnieszakam na 10 piętrze i dużo widzę. Powiem inaczej. Normalny człowiek nie ma problemów z sobą i nie musi po nocy stać pod domem.jacenty1812 pisze:No widzisz dla ciebie każdy kto stoi sobie spokojnie pod klatką i gada z kumplami jest niebezpieczny, a jak jeszcze jest to wieczorem i ma kaptur na głowie to juz zupełnie bandyta.babeo83 pisze:Blokersi rosną jak gdzyby po deszczu i zapewne nie są to osoby pełnoletnie
A co jest złego w staniu pod klatką, o widzę że mamy tu porządnych ludzi, no tak jeden jest z prywatnego liceum. Ludzie którzy wy nazwyacie "blokersami" . Jeżeli ktos tak mówi o środowisku ludzi których tak naprawde nie zna, jest bardzo ograniczonym człowiekiem.kin pisze:To od tego jest klatka schodowa? rozumiem pogadać sobie normalnie jak kolega z kolegą, ale pluć palić klnąć, to co? normalne? Współczuję Ci jeśli tak myślisz. Może jesteś jednym z nich?
Znam większość z nich ... ale nie spędzam nocy z nimi pod domem na ławce (żebyś nie posądzał mnieo to).jacenty1812 pisze:Skąd wiesz ? Rozmawiałeś z jakimś, znasz jakiegoś tzw. "Blokersa" Czy może robiłeś ankiete.babeo83 pisze:zapewne nie są to osoby pełnoletnie
A co jest złego w staniu pod klatką, o widzę że mamy tu porządnych ludzi, no tak jeden jest z prywatnego liceum . Jeżeli ktos tak mówi o środowisku ludzi których tak naprawde nie zna, jest bardzo ograniczonym człowiekiem.kin pisze:To od tego jest klatka schodowa? rozumiem pogadać sobie normalnie jak kolega z kolegą, ale pluć palić klnąć, to co? normalne? Współczuję Ci jeśli tak myślisz. Może jesteś jednym z nich?
To pozostawię bez komentarza, bo ktoś tu jest ograniczony... bynajmniej nie jajacenty1812 pisze:jest bardzo ograniczonym człowiekiem.
To jest własnie twoje ograniczenie , człowieczku, po według cienie każdy kto stoi pod klatką to klnie pluje i pewnie jeszcze wyzywa każdego przechodnia.A powiedz mi kto normalny stoi po swoim domem? No kto? Nie mozna kumpla zaprosić do domu? Po co palić (smordzić ludziom z parteru), pluć, i klnąć?
Co to ma do rzeczy, że jestem po prywatnym LO? Nie pasuje Ci to?jacenty1812 pisze:widzę że mamy tu porządnych ludzi, no tak jeden jest z prywatnego liceum.
Napisałem, że znam wikszośc osiedlowych blokersów z imienia itp., więc wypraszam sobie stwierzenie, że jestem ograniczonym człowiekiem i nie życzę sobie takich osobistych obraźliwych docinek.jacenty1812 pisze:Jeżeli ktos tak mówi o środowisku ludzi których tak naprawde nie zna, jest bardzo ograniczonym człowiekiem.
Ciekawe gdzie słyszałeś te imiona? A oni ciebie znają ?babeo83 pisze:Napisałem, że znam wikszośc osiedlowych blokersów z imienia itp., więc wypraszam sobie stwierzenie, że jestem ograniczonym człowiekiem i nie życzę sobie takich osobistych obraźliwych docinek.
A to że widzę że jesteś bardzo dobrze i porządnie wychowanybabeo83 pisze: Co to ma do rzeczy, że jestem po prywatnym LO? Nie pasuje Ci to?
Czy jeżeli mwimy sobie:"cześć, cześć" czasem proszą o fajkę, to możemy uznać, że ich znam?jacenty1812 pisze:Ciekawe gdzie słyszałeś te imiona? A oni ciebie znają ?babeo83 pisze:Napisałem, że znam wikszośc osiedlowych blokersów z imienia itp., więc wypraszam sobie stwierzenie, że jestem ograniczonym człowiekiem i nie życzę sobie takich osobistych obraźliwych docinek.
jacenty1812 pisze:To jest własnie twoje ograniczenie , człowieczku, po według cienie każdy kto stoi pod klatką to klnie pluje i pewnie jeszcze wyzywa każdego przechodnia.kin pisze:A powiedz mi kto normalny stoi po swoim domem? No kto? Nie mozna kumpla zaprosić do domu? Po co palić (smordzić ludziom z parteru), pluć, i klnąć?
Satry to ty lepiej z domu nie wychodź i zostan u mamusi.
Znowu lekko chyba przeginasz ...jacenty1812 pisze: A co jest złego w staniu pod klatką, o widzę że mamy tu porządnych ludzi, no tak jeden jest z prywatnego liceum. Ludzie którzy wy nazwyacie "blokersami" . Jeżeli ktos tak mówi o środowisku ludzi których tak naprawde nie zna, jest bardzo ograniczonym człowiekiem.
He he a ty uciekasz ile sił w nogachCzy jeżeli mwimy sobie:"cześć, cześć" czasem proszą o fajkę, to możemy uznać, że ich znam?
Czyli można uznać że znasz środowisko tzw." blokersów"babeo83 pisze:Czy jeżeli mwimy sobie:"cześć, cześć" czasem proszą o fajkę, to możemy uznać, że ich znam?
Dlaczego, bo użyłem "niegrzecznych" słówbabeo83 pisze: Znowu lekko chyba przeginasz ...
Neutrine Ray pisze:Dosc tego notorycznego obrazania innych i arogancji jacenty1812 dostajesz warna.
Widać że ma wykształcenie i prezentuje pewien poziom i sobie na to nie pozwala.jacenty1812 pisze:Nie lubisz przkleństw, trzeba do ciebie mówić grzecznie, uważając na słowa bo inaczej:
Nie bluzgam. zjacenty1812 pisze:2.Podłaczy się kin i też bedzie bluzgał użytkownika ( ciekawe że tylko on sie podłącza )
jacenty1812 pisze:4.Nie cierpie ludzi ograniczonych
To na co Cię tu?jacenty1812 pisze:5.Jak to powiedzał użytkownik tragedya: szkoda czasu na to forum.
6.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rzeczywiście masz się czymś szczycićjacenty1812 pisze:Neutrine Ray napisał/a:
Dosc tego notorycznego obrazania innych i arogancji jacenty1812 dostajesz warna.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()