Do tej pory oczekiwałem z nadzieją na nadejście T-Mobile. Sądziłem, że wprowadzi jakieś obniżki (może nie na miarę ostrej konkurencji, na tą poczekamy do czasu wejścia nowych operatorów), korekty. Jednak po bardzo sceptycznych wypowiedziach szanownych kolegów forumowiczów zaczynam mieć co do tego wątpliwości. Oczywiście Tak-Tak jest obecnie najbardziej atrakcyjną ofertą pre-paid (jednak zawsze może być lepiej

) a po rebrandingu spodziewałem się umocnienia pozycji. Moim skromnym zdaniem, zostaną wprowadzone jakieś ujednolicenia w planach taryfowych - obecnie ilość kombinacji opłat za rozmowy i sms'y jest ogromna, w zależności od stażu i promocyjnego pakietu, mniej zaawansowani użytkownicy mogą nie orientować się dokładnie na tym polu. Droga do sukcesu => jasne zasady konstrukcji taryf. Zaznaczam, iż nie orientuję się co do struktury cennika T-Mobile w innych krajach europejskich.
Ciekaw jestem, którą z zaprezentowanych wcześniej dróg wybierze operator po zmienie marki? Może zaskoczy nas czymś nowym? Bacznie będę obserwował dalszy rozwój wydarzeń i napływ nowych informacji.