• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #119635  autor: MATIZ
 01 lis 2006, 10:06
Witam! Mam P910i od tygodnia i przez cały czas się dobrze sprawował dopóki dzisiaj coś nie zaczęło szwankować. Z rana był wyłączony około godziny. Potem po włączeniu cały czas świeciła się zielona dioda, która powinna migać. Nic nie pomagało wyjmowanie baterii, karty sim itp. Myślałem nad zaktualizowaniem softu ale nie chce mi wykryć telefonu. I w tym momencie zapaliła się czerwona dioda(powinna migać przy wyładowanej baterii) i nie działało podświetlenie. Restart pomógł ale znowu świeci się zielona dioda. I moje pytanie polega na ty czy ktoś spotkał już się z takim problemem? Czy mam dalej próbować aktualizować czy pomoże reset głowny. Z góry dzięki za odpowiedź :cry:

#119640  autor: tomico
 01 lis 2006, 10:22
MATIZ pisze:Witam! Mam P910i od tygodnia i przez cały czas się dobrze sprawował dopóki dzisiaj coś nie zaczęło szwankować. Z rana był wyłączony około godziny. Potem po włączeniu cały czas świeciła się zielona dioda, która powinna migać. Nic nie pomagało wyjmowanie baterii, karty sim itp. Myślałem nad zaktualizowaniem softu ale nie chce mi wykryć telefonu. I w tym momencie zapaliła się czerwona dioda(powinna migać przy wyładowanej baterii) i nie działało podświetlenie. Restart pomógł ale znowu świeci się zielona dioda. I moje pytanie polega na ty czy ktoś spotkał już się z takim problemem? Czy mam dalej próbować aktualizować czy pomoże reset głowny. Z góry dzięki za odpowiedź :cry:
Przywróć ustawienia fabryczne albo zrób format telefonu. Jak to nie pomoże to musisz zaaktualizować soft.

#119702  autor: MATIZ
 01 lis 2006, 14:16
Dzięki tomico. Dostajesz punkt za aktywność. Może jeszcze ktoś się wypowie. Spotkał się ktoś jeszcze z tym problemem :?:

EDIT:
No niestety reset nic nie pomógł i się zastanawiam czy i wymiana softu coś da ale coż będę wytrwale walczył

[ Dodano: 2006-11-01, 17:42 ]
Widzę że zainteresowania tematem nie ma ale chcę poinformować że nastepny reset telefonu pomógł i temat można zamknąć

#123051  autor: Ghost_Dog
 11 lis 2006, 18:19
Znajomy miał podobny problem, no ale jemu pomógł gówny reset, czyli formatowanie telefonu. Działo mu sie do srednio raz na 2-3 tygodnie wiec poszedł go sfleshowac i dziala wporzo do dnia dzisiejszego....pozdro 4 uiq users :P