• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#119295  autor: D@rio
 30 paź 2006, 23:02
sapv pisze:Znowu nie czytasz ze zrozumieniem i spazmujesz
wymyśl coś nowego - bo to już się nudne zrobiło ;-)
sapv pisze:najpierw popatarz jakie zajechane słuchawki mają zwykle g300 a potem sie uzewnętrzniaj.
no...już wiem skąd je macie teraz ;-) ale czy to jest jakiś atut? nie sądze...raczej Wasza kolejna wada.
sapv pisze:A kaczemu za niedługo sie odechce na te komórki w ogóle patrzeć.
znając Kaczy'ego raczej szybko to nie nastąpi...

Obrazek

#119300  autor: sapv
 30 paź 2006, 23:08
D@rio pisze:hehehe...lol :lol: ja się w ogóle dziwię że kogoś takiego jak Ty dopuśćili do G.300. Chyba się tam dostałeś po "znajomości"...bo myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy ;-)
To był przypadek - wzieli mnie z łapanki. Ale nastepnym razem decyzje kardowe bedą konsultowac za redakcją telepolis - to dopiero podniesie sprzedaż :smt005

#119302  autor: D@rio
 30 paź 2006, 23:10
sapv pisze:To był przypadek - wzieli mnie z łapanki.
może nie z łapanki tylko z naboru...który domyślam się jak wyglądał. Pewnie tak, jak ten warszawski ostatnio...
sapv pisze:konsultowac za redakcją telepolis - to dopiero podniesie sprzedaż
śmiej się, ale akurat w tym temacie gdyby pewne rzeczy były konsultowane z redakcją telepolis na zdrowie Wam by to wyszło...

Obrazek

#119307  autor: Kaczy
 30 paź 2006, 23:21
No i mam od dziś Nokię 6233 ;)

No i tak jak pisał D@rio- mi się szybko to nie znudzi. Telefony to moja pasja :P

...::: Made for loneliness :::...

#119311  autor: sapv
 30 paź 2006, 23:32
D@rio pisze:
sapv pisze:To był przypadek - wzieli mnie z łapanki.
może nie z łapanki tylko z naboru...który domyślam się jak wyglądał. Pewnie tak, jak ten warszawski ostatnio...
D@rio znowu wie wszystko :) Nie ma jak być samozwańczym cyt." telekomunikacyjnym Szwajcarem, od lat neutralnym obserwatorem i analitykiem rynku".

#119315  autor: D@rio
 30 paź 2006, 23:40
sapv pisze:D@rio znowu wie wszystko Nie ma jak być samozwańczym cyt." telekomunikacyjnym Szwajcarem, od lat neutralnym obserwatorem i analitykiem rynku".
bez komentarza. Ja nie wiem - po co ze mną toczysz boje. Już jedną stoczoną walkę przegrałeś. Jak na poziom G.300 to masz niski poziom post'ów i inteligencji...
sapv pisze:, od lat neutralnym obserwatorem i analitykiem rynku".
zarzucasz mi stronniczość? argumenty poproszę...
sapv pisze:Nie ma jak być samozwańczym cyt." telekomunikacyjnym Szwajcarem,
a to takie nawiązanie do artykułu telepolis.pl rozumiem, tak? Bo jeśli tak to aluzję zrozumiałem... ;-)
Kaczy pisze:No i mam od dziś Nokię 6233
i jeszcze się chwali ;)...i jak się sprawuje? Fajny telefonik, co nie?

Obrazek

#119316  autor: Kaczy
 30 paź 2006, 23:41
D@rio pisze:Fajny telefonik, co nie?
Bardzo przyjemny. Szkoda, że w zestawie nie dali kabla USB, bo w laptopie mam tylko IRdę (BT brak ;( )

#119318  autor: D@rio
 30 paź 2006, 23:43
Kaczy pisze:Bardzo przyjemny. Szkoda, że w zestawie nie dali kabla USB, bo w laptopie mam tylko IRdę (BT brak ;( )
też tak sądzę. Szkoda że nie ma dwóch kamer. Tak czy tak, masz okazję pokorzystać trochę z dobrodziejstwa sieci UMTS w Sz-cin'ie ;)

Obrazek

#119320  autor: Kaczy
 30 paź 2006, 23:44
Ba... nawet w moim mieszkaniu na obrzeżach Pogodna mam zasięg 3G Plus Gsm :)

Myślę jeszcze czy lepiej nie wziąć N 5500 Sport :P

#119321  autor: bigman
 30 paź 2006, 23:46
Czytam, czytam i jakos ostatnich dwoch stron tego watku nie rozumiem :) Stad prosze o krotkie wyjasnienie: ;)
- co to za G.300?
- o co chodzi z tym porownaniem telefonow z samochodem co ma przejechane 70 km?

#119322  autor: D@rio
 30 paź 2006, 23:48
6233 lepsza. To porządny, biznesowy telefon, w sumie trochę zbliżony do N70 wyposażeniem. Tamto to zabawka dla nastolatków...

Obrazek

#119323  autor: D@rio
 30 paź 2006, 23:51
bigman pisze:Czytam, czytam i jakos ostatnich dwoch stron tego watku nie rozumiem Stad prosze o krotkie wyjasnienie:
- co to za G.300?
- o co chodzi z tym porownaniem telefonow z samochodem co ma przejechane 70 km
to może Niech Ci sapv wyjaśni ;-) on napewno to lepiej powie niż jakbym ja Ci miał tłumaczyć - zwłaszcza drugi wątek...

Obrazek

#119326  autor: Kaczy
 30 paź 2006, 23:52
bigman pisze:co to za G.300?

Specjalna grupa pracowników Polkomtela zajmująca się obsługa klientów biznesowych.

300 miało pierwotnie określać ilość osób tej grupy w całej Polsce. Na chwilę obecną jest ich mniej niż 300. Jakoś ok. 240 osób

#119329  autor: D@rio
 30 paź 2006, 23:56
Kaczy pisze:300 miało pierwotnie określać ilość osób tej grupy w całej Polsce. Na chwilę obecną jest ich mniej niż 300. Jakoś ok. 240 osób
więcej niż 300. Obecnie jest ich. 450 w całej Polsce. Zwłaszcza, po naborach w ostatnim czasie. Nawet powiem więcej - obecnie się szuka ludzi na stanowisko "doradzccy klienta biznesowego" ;-)

Obrazek

#119336  autor: b@sho
 31 paź 2006, 01:47
wrocmy moze do tematu bo takie rozmowy nie maja sensu

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#119345  autor: sapv
 31 paź 2006, 08:03
Kaczy pisze:
D@rio pisze:Fajny telefonik, co nie?
Bardzo przyjemny. Szkoda, że w zestawie nie dali kabla USB, bo w laptopie mam tylko IRdę (BT brak ;( )
kaczy żebyś nie spotkał się z dresem bo znam taki przypadek - wtedy może sie okazać że najbliższy miesiąc pracujesz na koszty.

#119347  autor: PeGaS
 31 paź 2006, 08:26
To co było wypisywane na dwóch ostatnich stronach woła o pomstę do nieba. Rozumiem, że Kaczy jest nowy i się jara komórkami, ale to do chol**y nie jest Twoja własność... A sapv mu jeszcze przyklaskuje :shock:
Daleki jestem od generalizowania, bo znam takie przypadki zarówno w Erze jak i Orange, ale Wy pokazujecie dobitnie jak Plus GSM podchodzi do sprawy...
BTW: Ciekawi mnie, czy zdajecie sobie sprawę, że telepolis.pl czytają również wasi przełożeni :lol:

Proponował bym ostatnie strony w jakiś sposób wyodrębnić, bo rzeczywiście zrobiliśmy dość spory offtopic.

http://kochajzycie.pl

#119378  autor: RafalM
 31 paź 2006, 14:40
PeGaS pisze:To co było wypisywane na dwóch ostatnich stronach woła o pomstę do nieba. Rozumiem, że Kaczy jest nowy i się jara komórkami, ale to do chol**y nie jest Twoja własność... A sapv mu jeszcze przyklaskuje :shock:
Daleki jestem od generalizowania, bo znam takie przypadki zarówno w Erze jak i Orange, ale Wy pokazujecie dobitnie jak Plus GSM podchodzi do sprawy...
BTW: Ciekawi mnie, czy zdajecie sobie sprawę, że telepolis.pl czytają również wasi przełożeni :lol:

Proponował bym ostatnie strony w jakiś sposób wyodrębnić, bo rzeczywiście zrobiliśmy dość spory offtopic.
Wow skąd masz takie wieści przecież Kaczy to moderator i musi mieć jakiś staż na forum. Wracając do tematu Erę cenię również za to, że nie wrzuca tyle softu od siebie to telefonów.

#119379  autor: tomico
 31 paź 2006, 14:44
RafalM pisze:Wow skąd masz takie wieści przecież Kaczy to moderator i musi mieć jakiś staż na forum. Wracając do tematu Erę cenię również za to, że nie wrzuca tyle softu od siebie to telefonów.
Nie o to chodziło tylko o to że Kaczy jest nowym pracownikiem Plusa.

#119397  autor: D@rio
 31 paź 2006, 15:42
A ja popieram wypowiedź PeGaS'a. To prawda. To wstyd mówić publicznie o tym, szczycić się i chwalić. Tak naprawdę psujecie tylko wizerunek firmy wobec klientów. No cóż, ale to nie moja sprawa...

Obrazek