• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 5 z 8
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

#117055  autor: tomico
 25 paź 2006, 20:08
kin pisze:tomico napisał/a:
W sumie to mieli dobry pomysł z tymi starterami i coś mi się wydaje że Era długo nie będzie liderem :D
Robią to dla tzw. "picu". Może UKE powinno się tym zająć? Bo przecież taki POP jest aktywny 12 miesięcy a od 11 miesięcy nikt z niego nie korzysta. To jest klient? Wg karty SIM powinny być uznawane jako aktywne max. do 3miesięcy od wykonania ost. połączenia.
I tu się mylisz kolego, bo taki pop jak go nie bedziesz doładowywać jest aktywny 3 miesiące i masz tylko 14 dni na doładowanie po aktywacji. Operator na tym też pewnie zarabia bo przecież nie wysyła tego za darmo dla picu i nie traci tyle kasy.

#117057  autor: b@sho
 25 paź 2006, 20:10
dokladnie jesli nie aktywujesz startera i nie zaladujesz go 25zl to tego nr po prostu nie ma

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#117058  autor: przemek910
 25 paź 2006, 20:10
tomico pisze:I tu się mylisz kolego, bo taki pop jak go nie bedziesz doładowywać jest aktywny 3 miesiące i masz tylko 14 dni na doładowanie po aktywacji. Operator na tym też pewnie zarabia bo przecież nie wysyła tego za darmo dla picu i nie traci tyle kasy.
Czy mi się coś pomyliło czy jeszcze nie dawno w Pop i Orange ważność na przychodzące była 12 miesięcy?

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#117059  autor: tomico
 25 paź 2006, 20:12
kin pisze:tomico napisał/a:
I tu się mylisz kolego, bo taki pop jak go nie bedziesz doładowywać jest aktywny 3 miesiące i masz tylko 14 dni na doładowanie po aktywacji. Operator na tym też pewnie zarabia bo przecież nie wysyła tego za darmo dla picu i nie traci tyle kasy.
Czy mi się coś pomyliło czy jeszcze nie dawno w Pop i Orange ważność na przychodzące była 12 miesięcy?
Bo tak jest w starterach które kupujesz w salonie ale w tych jest inaczej :D

#117060  autor: b@sho
 25 paź 2006, 20:16
poczytaj dokladnie regulamin. tomico dobrze ci mowi

#117110  autor: babeo
 25 paź 2006, 22:40
oprych pisze:babeo83, D@rio Ci napisał wyżej, zę musisz nasjpierw wysłać smsa o treści INTERNET na numer 102 a dopiero potem korzystać z tego co napisałem
No ale przecież wysłanie smsa o treści INTERNET na numer 102 to zgoda na przyjmowanie smsów z netu, a tę usługę mam włączoną :?

#117114  autor: D@rio
 25 paź 2006, 22:53
babeo83 pisze: No ale przecież wysłanie smsa o treści INTERNET na numer 102 to zgoda na przyjmowanie smsów z netu, a tę usługę mam włączoną
i możliwość wysyłania e-mail'i via SMS.

Obrazek

#117116  autor: babeo
 25 paź 2006, 23:00
D@rio pisze:
babeo83 pisze: No ale przecież wysłanie smsa o treści INTERNET na numer 102 to zgoda na przyjmowanie smsów z netu, a tę usługę mam włączoną
i możliwość wysyłania e-mail'i via SMS.
W takim razie jest tu coś bardzo dziwnego, bo usługę mam włączoną (dostaję smsy z nacika) i wysłałem dokładnie zachowując tę zasadę:
oprych pisze:[+[email protected] spacja i treść wiadomośći i wysyłamy na 102

i otrzymałem właśnie tę informację: "Nie ma takiej komendy lub Użtkownika. Poprawne komendy to INTERNET lub NIE. Spróbuj ponownie"

Rozumiem, że wysyła się to jaki zwykły sms? nie jako "Utwórz SMS e-mail" ??

#117120  autor: D@rio
 25 paź 2006, 23:06
a teraz ja Ciebie nie rozumiem...przecież jeszcze nie dawno sam mówiłeś ze chodzi.
babeo83 pisze:Rozumiem, że wysyła się to jaki zwykły sms? nie jako "Utwórz SMS e-mail" ??
no tak.

Obrazek

#117121  autor: b@sho
 25 paź 2006, 23:07
napisz jeszcze raz ale bez +48 sam to zrobilem i wtedy wyslalo mi maila, tylko nie wiem czy doszedl bo kumpel nie odpisal, ale moze nie ma nic na koncie

#117124  autor: babeo
 25 paź 2006, 23:12
b@sho pisze:napisz jeszcze raz ale bez +48 sam to zrobilem i wtedy wyslalo mi maila, tylko nie wiem czy doszedl bo kumpel nie odpisal, ale moze nie ma nic na koncie
O to chodziło, bez +48 :!:
Dzięki b@sho :-)

re

#117125  autor: provocatorka
 25 paź 2006, 23:18
Coś chyba jest nie tak :cry:
Mam aktywne 102, a po wysłaniu wiadomości w podanej formie ani z +48 ani bez tego nie działa to.
Otrzymuję komunikat: "Nie ma takiej komendy lub Użytkownika. Poprawne komendy to INTERNET lub NIE. Spróbuj ponownie"
Hmm :roll:

#117126  autor: D@rio
 25 paź 2006, 23:19
przed chwilą wysłałem do siebie e-mail'a o konstrukcji [email protected] i przyszedl SMS ze wyslano e-mail'a. Ale o dziwo...na telefon nie doszedl :| wyslalem tez na swoja skrzynke PlusNet i tez nie doszlo...hmmmm..chyba jakies przestoje u Orange.

Obrazek

#117127  autor: babeo
 25 paź 2006, 23:20
D@rio pisze:przed chwilą wysłałem do siebie e-mail'a o konstrukcji [email protected] i przyszedl SMS ze wyslano e-mail'a. Ale o dziwo...na telefon nie doszedl :| wyslalem tez na swoja skrzynke PlusNet i tez nie doszlo...hmmmm..chyba jakies przestoje u Orange.
U mnei to samo, potwierdzenie że wysłało jest, a sms nie doszedł.

#117128  autor: b@sho
 25 paź 2006, 23:21
bez +48 powinno dzialac, ja dzis wyslalem i poszlo w swiat. sproboj jeszcze raz provocatorka

#117130  autor: D@rio
 25 paź 2006, 23:28
b@sho pisze:bez +48 powinno dzialac, ja dzis wyslalem i poszlo w swiat. sproboj jeszcze raz provocatorka
potwierdzam. Przyszedł SMS że wysłano e-mail bez użycia 48. Tyle że...na telefon nie doszedl. Zastanawiam się teraz czy to Polkomtel ma problemy czy Orange, ecch...skoro jest potwierdzenie że poszło to logika mi podpowiada na to pierwsze...

Obrazek

#117131  autor: b@sho
 25 paź 2006, 23:32
dajmy juz spokoj polkomtelowi juz mu sie dostalo :lol: poczekamy zobaczymy. jak juz dojdzie to niech kots potwierdzi na forum

#117133  autor: D@rio
 25 paź 2006, 23:36
samą prawdę powiedział. Ja uważam tak samo. Zresztą, ja też krytykuje Polkomtel tylko że na forum a Witek ma dużo większą siłę przebicia. Zresztą, znając firmę pewnie się za bardzo nie przejmą tylko odpowiedzą równie krytycznie...kwestia 2 dni.

Obrazek

#117134  autor: b@sho
 25 paź 2006, 23:44
nalezalo by sie kazdemu operatorowi. moj pop nie jest idealny i ma duzo wad ale go lubie :P

• Strona 5 z 8
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1
  • 3
  • 4