Użytkownik
mariusz9a
babciagienia1p pisze:Tymczasem spocony kolega wpuszcza ręcznie kolejnych chętnych do testów...
Jednak za którymś razem zaskoczyłop2225 pisze:Pamiętam jak używałem tej apki i wszystkie testy plusa kończyły się pomyślnie, a pozostałych operatorów błędem, mimo że przez cały pomiar transmisja była poprawnie mierzona.
babciagienia1p pisze: ↑20 lut 2024, 14:06
Nie pastw się. Jeszcze mamy trochę obszarów wolności... Chłopaki chcą realizować się w obszarze speed testów, niech działają. Mogliby robić gorsze rzeczy...
Zidentyfikowali mnie jako... PTK Centertel...
Moonoon pisze: ↑20 lut 2024, 14:45babciagienia1p pisze: ↑20 lut 2024, 14:06
Nie pastw się. Jeszcze mamy trochę obszarów wolności... Chłopaki chcą realizować się w obszarze speed testów, niech działają. Mogliby robić gorsze rzeczy...
Zidentyfikowali mnie jako... PTK Centertel...
Polecam zobaczyć nPerf również. Można ustawić czas pomiaru kilku sekund do 1 minuty. Dostępne są serwery różnych firm oraz operatorów telekomunikacyjnych oraz mają wskazane jakie mają porty, często jest to 1Gbps ale są również 10Gbps, 20 czy 40Gbps przepustowości.Martino pisze: ↑19 lut 2024, 19:49Co sądzicie o narzędziu pomiarowym fast.com bazującym na najszybszych serwerach Netflixa? Ich aplikacja jest mega prosta i lekka. Na przykładzie swojego domowego łącza WiFi sprawdzałem czy rzetelnie sprawdza prędkość i nie mam zarzutów. Tak jak inne speedtesty tak też ona pokazuje. Zainteresowałem się nią ze względu na fakt iż wiele serwerów na Ookla przy obecnych prędkościach 5G już nie wydala (mają sufity w okolicach 1Gbps)