• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#116407  autor: D@rio
 23 paź 2006, 23:08
babeo83 pisze: Hehe już też mu o tym mówiłem, ale to jeden z tych "niereformowalnych typów" zmiana lub przeniesienie numeru wiąże się z taką miną -->
to ja proponuje założyć sobie telefon w TP S.A. i niech dzwonią do siebie, i za każdym razem zaczynają rozmowę "Można prosić z Kasią?" :? eccchh...

Obrazek

#116420  autor: oprych
 23 paź 2006, 23:24
Ale moga mieć też uraz do TPSA i nie chcieć stacjonarnego :lol: swoją drogą co za problem kupić jakiś badziewny tani dodatkowy telefon z numrem w sicie swojej sympatii

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#116422  autor: babeo
 23 paź 2006, 23:26
oprych pisze:swoją drogą co za problem kupić jakiś badziewny tani dodatkowy telefon z numrem w sicie swojej sympatii
Ja już z nim tyle o tym gadałem i reakcja zawsze ta sama ... i nadal status quo. On go, ona ptak ptak. Może jednak tak lubią ... a nich płacą :-D

#116473  autor: b@sho
 24 paź 2006, 09:18
i wszystko jasne:D sedno tematu zostalo osiagniete:P moral taki: gdy poznajesz dziewczyne spytaj sie w jakiej sieci ma tela, jesli nie w twojej - odpusc sobie :D

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#116479  autor: rafcyk
 24 paź 2006, 09:35
b@sho pisze:gdy poznajesz dziewczyne spytaj sie w jakiej sieci ma tela, jesli nie w twojej - odpusc sobie
...inaczej możesz zbankrutować :mrgreen:

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> SE T630 -> Motorola V3 -> SE K750i -> Nokia 6131 -> Nokia 6300 -> Nokia E51 -> HTC Diamond -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy I5800 -> HTC Wildfire -> Blackberry 9300 -> Nokia E6 -> Samsung Galaxy S2

#116647  autor: D@rio
 24 paź 2006, 19:16
jak ja bym miał taką dziewczynę to bym ją rzucił za "brak zaangażowania" ;) generalnie mówiąć nie podoba mi się taki "telefoniczny sponsoring" :-D ;) i jestem jemu przeciwny. Bo niby z jakiej racji ja mam ciągle dzwonić albo co chwile oddzwaniać na jej sygnałek? Dla mnie to poprostu głupie - jak coś chce to Niech ona też zadzwoni i się poświęci. To już nawet nie chodzi o kwestie finansowe tylko o pewne zasady...

Obrazek

#116663  autor: b@sho
 24 paź 2006, 20:13
swiete slowa. zgadzam sie w stu procentach. wkoncu chcialy rownouprawnienia to niech je wezma w calosci a nie tylko co im pasuje:D

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#116702  autor: RafalM
 24 paź 2006, 22:00
Ale się OT zrobił. Nie mam jeszcze dziewczyny, ale jak będę miał znając moje szczęście nie będzie miała w mojej sieci. Wracając do tematu dla mnie najlepsza jest Era. Teraz są nawet umiarkowane ceny telefonów. Ma najlepszą ofertę cenową (jak dla mnie) i ciekawe oferty jak granie na czekanie itp. Skoro chce mieć ten sam numer może na swój koszt przenieś numer?

#116706  autor: oprych
 24 paź 2006, 22:03
A ja popieram w pełni to, co pisze D@rio, neistety tak to ejst z kobietami i przyzwyczaiły siędo tego, zę facet to zrobi dla nich wszystko i nie musi od nich niczego oczekiwać. Owszem, są i dziewczyny, które tak nie twierdzą, ale szkoda że co raz mniej. Od takich prostych spraw można pomysleć, co faceta może czekać w dalszym z nią związku, skoro zawsze będzie jej ulegał...powodzenia!

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#116715  autor: D@rio
 24 paź 2006, 22:14
oprych pisze:neistety tak to ejst z kobietami i przyzwyczaiły siędo tego, zę facet to zrobi dla nich wszystko i nie musi od nich niczego oczekiwać.
zgadza się. Zwłaszcza w mieście taki typ cholera panuje. Myślą sobie że facet to tylko "skóra, fura i komóra". Nie lubie takich laleczek - dlatego sam się przyznaje, że kobiałkę to ja mam ze wsi :-D ;) i wcale się tego nie wstydzę. Przynajmniej ma pewne "ludzkie" odruchy i cechy a nie woda sodowa i moda miejska uderza do głowy...i stać ją nawet żeby od czasu do czasu zadzwonić z komórki Ery na mój nr Plusa kiedy jestem poza domem ;) dlatego Panowie - pilnujcie się i uważajcie co sobie bierzecie! ;) Bo facet to nie sponsor...przynajmniej nie powinno to tak wyglądać.
oprych pisze:Owszem, są i dziewczyny, które tak nie twierdzą, ale szkoda że co raz mniej.
to prawda - choć jeszcze są wyjątki...
oprych pisze:Od takich prostych spraw można pomysleć, co faceta może czekać w dalszym z nią związku, skoro zawsze będzie jej ulegał.
uHuHuHuHu - to się może źle skończyć :-D łącznie z terrorem w łóżku z Jej strony :-D ;)

koniec off-top'a ;)

Obrazek