• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #115434  autor: bigman
 20 paź 2006, 14:52
Moj post nawiazuje do tematu UMTS w POPie - czy to działa? Obecnie mam numer w Orange w abonamencie i chcialbym go przeniesc do EryTT, jednak w ten sposob bym mogl korzystac rowniez z zasiegu UMTS. W ww. temacie kolega D@rio wspomnial ze w EraTT jest mozliwy UMTS na kartach HLR nr 10 (cokolwiek to znaczy bo nie wiem ;) ). Stad prosba o pomoc do Was :) :

W jaki sposob przeniesc numer z Orange do EryTT by dostac karte HRL nr 10? O ile w ogole to mozliwe.

#116394  autor: D@rio
 23 paź 2006, 22:36
hmmm...powiem tak. Kiedyś, był dostępny tylko na HLR 10tkach. Ale teraz już jest dostępny na wszystkich. Oszczędzę sobie tłumaczenie co do HLR'ów i tych kart. Powiem wprost - przenoś, dostaniesz nową kartę, aktywuj videocall w BOU Ery i UMTS i korzystaj ;)

Obrazek

#116446  autor: bigman
 24 paź 2006, 00:06
Oki, dzieki D@rio za odpowiedz :) Co prawda VideoCall jeszcze chwile poczeka na nowy telefon ale chcialem uniknac podwojnego zmieniania kart sim a co za tym idzie - kosztow :)

A co do HLR - moglbys rzucic linkiem albo po krotce wyjasnic o co w tym chodzi? Brakuje mi troche fachowych terminow :)

#116447  autor: D@rio
 24 paź 2006, 00:09
oki, nie ma za co :)

Co do HLR - zarzuć ten termin na wyszukiwarkę forum telepolis ;) powinno parę postów się wyświetlić i wtedy co nie co się rozjaśni.

Obrazek