• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #116410  autor: ziomel
 23 paź 2006, 23:11
Co wybrac??...obecnie mam 6233 ale brakuje mi w niej symbiana...dlatego mam pytanie ktory lepiej kupic??..jakie wady zalety?/...a moze ktos z forum chce kupic 6233 z lockiem plusa z 3.10??

#116413  autor: tomico
 23 paź 2006, 23:13
Ja bym wybrał 3250 dlatego bo to telefon muzyczny, ma nowego symbiana, i jest naprawde świetna. N70 ma starszego symbiana i drugą kamerkę.

#116571  autor: Forest
 24 paź 2006, 16:10
Zgadzam sie z przedmowca. 3250 to muyczny fonik i ma nowszego symbiana od N70. Jednak N70 ma wideorozmowe. Przed kupnem jeszcze bym pomyslal czy nie bedzie mi potrzeba druga kamerka :wink: Ale raczej wybralbym 3250 z powodu wygladu :) pozdr :-)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#116578  autor: MarcinK
 24 paź 2006, 16:33
szczerze mówiąc to n70 jest lepsza szczególnie po update softu na music edition :wink:
i wykonanie znacznie lepsze ma n70
poza tym na 3250 nie ma jeszcze az tyle softu
no i kamerka w n70 jest minimalnie lepsza :wink:

#117037  autor: Dragon
 25 paź 2006, 19:34
w 3250 fajna sprawa to obracana klawiatura i specjalne przyciski do obslugi muzyki, oprocz tego jest bardziej mlodziezowy, to po prostu telefony o zblizonych funkcjach ale skierowane do roznych grup odbiorcow

#117054  autor: tomekkk
 25 paź 2006, 20:07
3250 jest bardzo ciekawym fonem, znaczaco przebija N70 wygladem :D

Człowiek uczy się przez całe życie, z wyjątkiem lat szkolnych...

Cała seria Sony Ericssona
Obrazek

#117080  autor: MarcinK
 25 paź 2006, 20:51
tomekkk pisze:3250 jest bardzo ciekawym fonem, znaczaco przebija N70 wygladem :D
no czy ja wiem, to rzecz gustu
mnie się bardziej n70 podoba, ma taki szlachetny wygląd :wink:

#117099  autor: tomekkk
 25 paź 2006, 21:54
Tankian masz racje (zapomnialem ze nie jestem sam na forum :D LOL)

Człowiek uczy się przez całe życie, z wyjątkiem lat szkolnych...

Cała seria Sony Ericssona
Obrazek