• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #116353  autor: Zontag679
 23 paź 2006, 21:29
Witam, może to śmieszne trochę ale mam pytanie: jak powiesić na szyi na tasiemce K700i, bo coś mi się wydaje że bez futerału się nie obejdzie, ale kto pyta nie błądzi. :-D
Poza tym ne mam jak na razie zadnych innych zmartwień
Pozdrawiam

Edit by Admin.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2006, 23:49 przez Zontag679, łącznie zmieniany 1 raz.

Windows u mnie nie działa

#116356  autor: przemek910
 23 paź 2006, 21:33
Zontag679 pisze:Witam, może to śmieszne trochę ale mam pytanie: jak powiesić na szyi na tasiemce K700i, bo coś mi się wydaje że bez futerału się nie obejdzie, ale kto pyta nie błądzi. :-D
Poza tym ne mam jak na razie zadnych innych zmartwień
Pozdrawiam
Da się, w instrukcji jest pokazane jak. Ja w tej chwili nie pamiętam, ale zdaje mi się że pod klapką baterii jest taki jakby "uchwycik" w który wkładamy smycz (tą cienką część, która wyjdzie przez takie "dwa rowki" (u dołu telefonu koło złącza ładowarki), następnie zasuwamy pokrywę baterii i mamy :)

#116361  autor: tomico
 23 paź 2006, 21:40
Dokładnie jak miałem k700i to tak wieszałem, otwórz tylną klapkę telefonu i tam znajduje się taki mały zaczep na smyczke.