ChMiELu pisze:NOKIA 7390
Ten najbardziej się podobał kobiecie..., ale nie zgodziła się na niego, bo cena... powiedziała, że bała by się nosić przy sobie telefon za 1600 zł.
ChMiELu pisze:N72 pink
Tak, ten telefon był brany pod uwagę, ale niestety wielkości wzięły górę i odpadł w rywalizacji, a cena już 1140 zł za nową. Może kiedyś wymienimy, ale to już pewnie na N7390.
ChMiELu pisze:ja bym proponowal 7373
Za dużo różowego jak dla mojej pani
karolzet pisze:Pewnie jakbyś jej nie powiedział, że to następca 6230i to by nic nie gadała
Ogólnie to N6230i podoba się jej w miarę, ale jednak, to nie jest to, a N6233 na samym początku jej od razu pokazywałem i niestety od razu była spalona i nie brana pod uwagę.
szczeka pisze:A co powiesz na 7600?
Model nie na te czasy, zresztą wartość telefonu jak chyba podałem miała być o wiele wyższa aniżeli mniejsza

...nie chodzi tutaj o oszczędność i zyskanie troszkę kaski, aby wydać na coś innego, po prostu telefon miał mieć to "coś" w sobie.
Podsumowując Panowie, dziękuje wszystkim za pomoc. Nokia 7370 leży już w domku na biureczku

...to co jak dla mnie się w niej podoba, to ten dźwięk stereo (dwa głośniczki), czyściutki, powala na kolana, a do tego i moja kobieta zadowolona z telefonu