• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#114723  autor: Kaczy
 17 paź 2006, 23:16
Prometo pisze:Albo do Galerii Mokotów.
W Galerii Mokotów to byłem 3 tyg. temu. Aż taka duża to ona nie jest :-D :-D
Chyba Sabyba BM jest większa?

...::: Made for loneliness :::...

#114726  autor: D@rio
 17 paź 2006, 23:21
eee, Galeria Mokotów malutka jest stosunkowo. To już takie BlueCity jest większe, no i SBM też oczywiście ;) Dlatego polecam Ci przejażdżkę do Arkadii ;) Arkadia to największe centrum handlowe w Polsce jak i w środkowej Europie...
Apropo, lubię tam jeździć do kina :-D do Cinema City ;)
miejsce: Warszawa

;)

Obrazek

#114786  autor: nstn
 18 paź 2006, 03:28
Arkadia jest zaj.....sta, zwłaszcz jeśli sie ma do niej 5 km :lol:

@Dario, z Lublina do wawy do kina jeździsz? :-D

#114788  autor: D@rio
 18 paź 2006, 03:35
nstn pisze:@Dario, z Lublina do wawy do kina jeździsz?
a wiesz, czasem mi się zdarza odwiedzieć tu i tam Warszawkę ;)
a czasami tak się pojedzie turystycznie-rozrywkowo np. z dziewczyną, to akurat zachaczymy o kino ;) w sumie nie mam tak daleko, tylko 160km. :-D

apropo, a Galerii Mokotów nie lubię - mam z Niej złe wspomnienia :oops: :|

Obrazek

#114789  autor: nstn
 18 paź 2006, 03:48
D@rio pisze:a Galerii Mokotów nie lubię
ja też nie i nie wiem dlaczego

"Nic nie boli tak jak życie"

#114791  autor: D@rio
 18 paź 2006, 03:54
nstn pisze:
ja też nie i nie wiem dlaczego
ja Ci mogę powiedzieć dlaczego, związana jest z tym taka jedna historia ;)
Wiem - będziesz się smiał ale co mi tam ;)

Wyobraź sobie - siedzimy sobie z grupką znajomków tam, gdzie są miejsca do konsumpcji wydzielone. Zakupiliśmy sobie coś tam w tych budkach i konsumujemy. Siedzimy tak siedzimy, jemy sobie...aż tu nagle, ni stąd ni z owąd, prosto z góry jakiś ptak "narobił" na moje ramie :oops: - eccch, śmiali się chyba ze mnie z 10 min, a mi było głupio :oops: ;)
Ciężko to opisać, ale widok był przedni :mrgreen: Dlatego już więcej tam nie jeźdzę, przez te gołębnie latające na górze...hehe ;)

Zresztą, w Promenadzie też miałem taką jedną fajną historię - a konkretnie w CinemaCity ;) ale tego już nie mogę publicznie powiedzieć - historia nie dla dzieci :mrgreen: hehe ;)

Obrazek

#114793  autor: nstn
 18 paź 2006, 04:00
D@rio pisze:historia nie dla dzieci
no nie wiem, mnie zdarzylo sie uprawiac sex w CinemaCity, ale w sumie to nie na sali kinowej :D :) :-D

#114796  autor: D@rio
 18 paź 2006, 04:07
nstn pisze: no nie wiem, mnie zdarzylo sie uprawiac sex w CinemaCity, ale w sumie to nie na sali kinowej
no to kurde, trafiłeś w sedno sprawy :-D bo właśnie o to chodzi ;) teraz to już opowiem ;)
hehe, Promenada, CinemaCity - jakiś "odgrzewany" seans - sala kinowa pusta, byliśmy tylko My. Film nudny, czas Nam się zaczął dłużyć...no i kurcze "zachciało" się Nam...co tu opowiadać więcej, dopiero po filmie, przy napisach zorientowaliśmy się że przy wyjściu, kawałek, parę schodów wyżej wyżej stoi obsługa (chłopak z dziewczyną :-D) do dzis pamiętam te ich "dziwne" uśmiechy jak wychodziliśmy, hehe ;)

ale cóż - życie :mrgreen: trzeba kolekcjonować wartościowe wspomnienia :mrgreen: ;)

Obrazek

#114800  autor: nstn
 18 paź 2006, 04:11
D@rio pisze:trzeba kolekcjonować
..mocne wrażenia, oj tak!! :)

#114803  autor: Frasio
 18 paź 2006, 06:29
D@rio pisze:eee, Galeria Mokotów malutka jest stosunkowo. To już takie BlueCity jest większe, no i SBM też oczywiście ;) Dlatego polecam Ci przejażdżkę do Arkadii ;) Arkadia to największe centrum handlowe w Polsce jak i w środkowej Europie...
Apropo, lubię tam jeździć do kina :-D do Cinema City ;)
miejsce: Warszawa

;)
No już nie już nie.

Teraz największa jest galeria krakowska, co ją niedawno wybudowali w krakowie tuż przy dworcu.

Jest ponoć jak dotąd największym takim obiektem w polsce i w środkowej europie.
Jest naprawde duże.
A jak duze są powierzchnie niektórych sklepów.

Ale i tak Galeria Kazimierz jest lepsza. ;)

Obrazek