• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#113493  autor: oprych
 13 paź 2006, 00:50
Oj wiem, jak to jest :-D Moje sobie ubzdurało Nokie 1100, bo jest.....ładna :-D A jak ja dostał, to najpierw stwierdził, że nie ma kolorowego, a na jakiejś reklamie widział że niby ma a potem jej nie chciał, bo go w szkole fani jamby i wapstera wyśmiali. Teraz ja jej używam i jestem zadowolony :P

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#113500  autor: D@rio
 13 paź 2006, 01:11
oprych pisze:Oj wiem, jak to jest Moje sobie ubzdurało Nokie 1100, bo jest.....ładna A jak ja dostał, to najpierw stwierdził, że nie ma kolorowego, a na jakiejś reklamie widział że niby ma a potem jej nie chciał, bo go w szkole fani jamby i wapstera wyśmiali. Teraz ja jej używam i jestem zadowolony
no właśnie. Zresztą, sąsiadka do mnie przychodziła po poradę w tej sprawie. Ja tam jej proponowałem MixPlus'a z jakąś Nokią 6020 czy 6822. Ale coż, upór młodego człowieka zwyciężył ;) ma co chce. W sumie, jego sprawa. Skoro on woli Orange bo koledzy mają to co ja na to mogę ;) ...

może kiedyś jak dorośnie, zacznie się trochę interesować telekomunikacją to przyzna mi rację :mrgreen:

Obrazek

#113503  autor: oprych
 13 paź 2006, 01:15
D@rio, Ty sadysto! :-D Chcesz skazać syna sąsiadki na nową platformę w Mixplusie w nokii 6020? :lol:

#113506  autor: D@rio
 13 paź 2006, 01:22
oprych pisze:D@rio, Ty sadysto! Chcesz skazać syna sąsiadki na nową platformę w Mixplusie w nokii 6020?
aaa tam, platforma jak platforma ;) on pewnie i tak by nie zauważył różnicy ;) a swoją drogą, nawet dobrze że jest w Orange ;) ...przynamniej nie bombarduje BTS'a (na którym i ja siedzę przecież też ;) ) setkami SMSów co chwile do kolegów i koleżanek po 1gr. :-D (dżołk ;) ) Niech tłucze Orange, nawet lepiej :mrgreen:

P.S
Ja swoją drogę wolę Nokię 6020 niż ten jego SE K310i ;) ...teraz to ja tylko czekam kiedy zacznie mu się joystick w tym złomie zacinać :-D :-D :-D

Obrazek

#113508  autor: oprych
 13 paź 2006, 01:29
Nie wiem czy w mixplusie można wykupić jak w simplusie tylko jeden pakiet smsów za 1grosz na 30 dni, bo jeśli tak, to tak mocno by nie bombardował nimi tych BTS'ów. Po za tym w orange będzie miał tańszy GPRS do ściagania głupot z wapstera i szurniętej żaby z jamby. Swoją droga ja tez bombarduję BTS'y z Orange smsami, dziś wypisałem ich już 30 :-D

#113511  autor: Kaczy
 13 paź 2006, 01:36
W MixPlusie (vel. Plus Mix`ie jak to mówią klienci) można wykupić pakiet 500 sms`ów na 30 dni. Nie ma możliwości aktywacji kolejnego pakietu przed upływem 30 dni.

...::: Made for loneliness :::...

#113513  autor: D@rio
 13 paź 2006, 01:43
Kaczy pisze:W MixPlusie (vel. Plus Mix`ie jak to mówią klienci) można wykupić pakiet 500 sms`ów na 30 dni. Nie ma możliwości aktywacji kolejnego pakietu przed upływem 30 dni.
oj Kaczy Kaczy ;)

zapraszam do lektury, żebyś nie wprowadzał klientów w błąd:

http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_w_pl ... _mixie.pdf

konkretnie: punkt 6, podpunkt F ;)

Obrazek

#113514  autor: D@rio
 13 paź 2006, 01:48
oprych pisze:Nie wiem czy w mixplusie można wykupić jak w simplusie tylko jeden pakiet smsów za 1grosz na 30 dni, bo jeśli tak, to tak mocno by nie bombardował nimi tych BTS'ów. Po za tym w orange będzie miał tańszy GPRS do ściagania głupot z wapstera i szurniętej żaby z jamby. Swoją droga ja tez bombarduję BTS'y z Orange smsami, dziś wypisałem ich już 30
w Mix'ie można właśnie odnawiać pakiet SMS'ów. Dlatego mu go poleciłem. Bo w sumie MIX jest całkiem dobry, zwłaszcza MixPlus ;) - jest dużo usług obniżających koszty.

wiesz, podobno kolega mu zmigrował tego GO do POP'a to pewnie tam wykupuje sobie te pakiety SMS i cyka ;) Muszę się go zapytać ile codziennie tych SMS'ów wysyła :-D hehe, tyle że jak zawsze go widzę, kiedy np. wraca ze szkoły to w ręku ma tylko komórkę ;) już raz widziałem jak go sąsiadka (jego mama) opitoliła za to ze ją wyciąga na mieście, hehe :-D

Obrazek

#113517  autor: oprych
 13 paź 2006, 01:59
No to niestety, czuję, że może się nią długo nei pocieszyć... :| Wiesz dobrze o czym mówię... Dlatego ja tez się wzbraniam nad kupowaniem takich rzeczy dla dziecka, zwłaszcza że mój sobie teraz ubzdurał 7380, bo..... ma ładny wygląd :| chyba jednakże przez dłuższy czas nie dam się na to nabrać

#113533  autor: Kaczy
 13 paź 2006, 09:31
D@rio pisze:zapraszam do lektury, żebyś nie wprowadzał klientów w błąd:
Ups... mój błąd :)
Za dużo tych promocji i każda ma inne zapisy w regulaminie. Już człowiekowi się to myli :|

...::: Made for loneliness :::...

#113574  autor: Irek
 13 paź 2006, 15:18
oprych pisze:IreQ, pewnie dlatego D@rio napisał "wymarzonego" w cudzysłowiu :wink: o ile dobrze pamiętam sam do nie dawna miałeś k300i, czyżby stąd taka opinia że k310i nei może być faktycznie wymarzonym? :wink:
Wtedy jak K300i był nowością to można go było polecać, a teraz jak wyszedł K310i i K320i, które są praktycznie podobne, to nie ma sensu. Mała róznica, że w wyższym modelu jest BT. Z pewnością w tej cenie można już dostać jakiś inny telefon.

"And one more thing..."

#113575  autor: Irek
 13 paź 2006, 15:21
D@rio pisze: no przecież napisałem że go kupiła. W Zetafon'ie OrangeGO. A wymarzonego dlatego że...nigdzie go nie było jako ZetaFon ;) Pozatym, sam wiesz jak to jest jak dziecko sobie coś ubzdura...i chce mieć :| ...
No coś chyba nie doczytałem. Dokładnie dzicko może sobie ubzdurać i wtedy "klops".

"And one more thing..."

#113591  autor: D@rio
 13 paź 2006, 16:02
Kaczy pisze:
Ups... mój błąd
Za dużo tych promocji i każda ma inne zapisy w regulaminie. Już człowiekowi się to myli
zmien szkoleniowca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

#114928  autor: repsol
 18 paź 2006, 20:03
OK< w Płocku rzucili nową dostawę ZETAFONÓW, sa Nokie 1600, 6030, 6020, SE J210i, Sagemy, Samsung x200 ;)

#114930  autor: Irek
 18 paź 2006, 20:07
repsol pisze:OK< w Płocku rzucili nową dostawę ZETAFONÓW, sa Nokie 1600, 6030, 6020, SE J210i, Sagemy, Samsung x200 ;)
O proszę poszło na rynek jako stare pieczywo. :lol: Pewnie i tak rozejdzie się w szybkim tempie.

"And one more thing..."

#114968  autor: oprych
 18 paź 2006, 21:56
Myslę, że przy obecnych cenach zetafonów gdzie "zeta" jest tylko już chyba z nazwy, tak bardzo ludzie się nie rzucą. W Świnoujściu w każdym salonie zalegają zetafony i nie ma z nimi problemu a najwiecej jest Siemensów AX72 zresztą nei dziwię się :lol:

#114972  autor: Irek
 18 paź 2006, 21:58
oprych pisze:Myslę, że przy obecnych cenach zetafonów gdzie "zeta" jest tylko już chyba z nazwy, tak bardzo ludzie się nie rzucą. W Świnoujściu w każdym salonie zalegają zetafony i nie ma z nimi problemu a najwiecej jest Siemensów AX72 zresztą nei dziwię się :lol:
Tak takiego modelu nie chciała by nawet moja mama, która zresztą nie zamieni na nic innego swojej Nokii.
Co do zalegających ZetaFonów to nie jest problem w końcu i tak pójdą jako zwykłe zestawy POP lub Orange Go, więc problem będzie rozwiązany.

"And one more thing..."

#114974  autor: oprych
 18 paź 2006, 22:01
Hmm pamiętam jak swego czasu chciałem zestaw popa a były tylko zetafony, powiedzieli że mi go jako zwykły pop nie sprzedadzą, mimo że od zestawu popa różni sięprzecież tylko naklejką i to malutką :?

#114978  autor: Irek
 18 paź 2006, 22:04
oprych pisze:Hmm pamiętam jak swego czasu chciałem zestaw popa a były tylko zetafony, powiedzieli że mi go jako zwykły pop nie sprzedadzą, mimo że od zestawu popa różni sięprzecież tylko naklejką i to malutką :?
No w sumie mięli rację, a co za problem po zakończeniu promocji ZF, przepakować w inne kartony te telefony. ;)

"And one more thing..."

#114979  autor: oprych
 18 paź 2006, 22:06
Myślę, że tak szybko jej nei zakończą, mnie bardziej ciekawi gdzie znajdą ludzi chcących później te "stare pieczywo" kupić w normalnych cenach.